Det slår aldrig fel...

Måndan är avklarad, å tur är väl det. Måndagar blir aldrig sådär riktigt bra på nåt sätt. Inte för att nåt speciellt händer, men bara för att det är måndag, å just den dagen ska tydligen vara lite segare än alla andra dagar... Men jag ska väl inte klaga egentligen. Segt å gå upp imorse, men sen har väl dagen rullat på bra. Mys å hårfärgning med bästa brudarna ikväll också <3

Helgen har iaf varit tipptopp, med bra bio, bra folk, bra kalas här hemma, god mat å sånt =) Fast nu är det vardag å verklighet igen. Jag kan låta det kretsa kring mej själv ibland, bara för att må så där gott en stund, fast som sagt - måndag, vardag å verklighet. Jag kan va en liten drömmare ibland, å en jävla känslomänniska, fast när den hårda fasaden ryker blir jag bara trött på mej själv...

Förresten så har jag slagit på stort å köpt ett gymkort. 3 månader på sportlife för bara 495 :- Visserligen går jag gratis på rehabgymmet när jag har inbokade tider, men det är svårt att få till det under nog många gånger under veckorna när de har sista tiden vid 16. Så där tänkte jag att sportlife skulle komma in. Å så har vi ett gym precis vid skolan typ. Det går inte att komma undan då !! =)

Nä, nu är det sovdags för mej. Ingen är tröttare än jag när klockan ringer, å det slår aldrig fel... Så gonatt !!


Nya Karin

Yes, lite ny har jag blivit denna vecka iaf ;-) Ny färg i håret, å lite kortare frill. Sen har jag även fått mina nya brillor. Lite chockartat kändes det när jag hämtade dom... Tänkte protestera å säga att jag minsann inte beställt dessa,, men jag börjar vänja mej sakta men säkert. Å alla söta människor omkring säger att de passar mej bra =) Sen är jag även lite lyckligare,, fast samtidigt ganska vimsig... Vad händer egentligen med livet liksom !? Vilken väg är den rätta vägen !?

Nu ligger jag på sänglocket å slappar lite en snabbis. Ska strax klippa Inga-Lill. Färgade henne på salongen igår, å hon blev skitsnygg. Sen ska jag faktiskt se till att få ordning i mitt rum. Idag finns inga undanflykter !!!!

Imorn är det fredag, å det gillas. Ska börja dagen med sjukgymnast å gym, sen fixa lite grejer å sen blir det bio på kvällen. Kan bli bra ;-) På lördan har vi kalas här i huset då Jullan fyller år imorn å I-L fyllde här om dagen.

Nej, börja plocka nu !!! Tjoppåtjing


babysteps

Fortfarande ingen stackare som vill styla min blogg lite ? Fast egentligen bryr jag mej väl inte så mycke. Satsar INTE på att bli rik på denna underbara skapelse med vackra å kloka ord. Mohahaha. Än så länge har det varit en lugn fredag. Stack till gymmet imorse å spenderade nån timme där. Så härligt när man börjat få göra massa mer saker. Dock fick jag lite skäll av min sjukgymnast när jag hade alldeles för mycke vikt på en maskin... Oops. Babysteps !! Tjockmattelöpning är däremot inte babysteps om ni frågar mej. Om en stund ska jag dra iväg till snyggLort för fredagsmyyys. Me like. Har kört pulver till frukost å lunch idag så nu skriker kroppen efter mat !! Lusläste en tidning med matrecept igår. Redan skadad !? hehe. På måndag är det herrklippning på skolan. Boys är inbjudna för gratisklipp. Fint för dom =) Kusinerna Johan å Erik kommer bl.a. Å på tisdag är det äntligen vår tur att fixa till oss igen !! Gillar verkligen kopparröd, men troligen är jag för kall i mina egna färger för att bära upp den färgen. Gissar att det blir bloooont igen, å en aning kortare på den långa sidan =) Trevlig fredag folket !! =)

Gött med hälja ;-)

Veckan har känt lång... Iaf på mornarna när klockan ringt. Men nu, när torsdag kväll är här, å man har tagit helgen så känns det som det var söndag igår. Riktigt härligt iaf. Haft kunder hela veckan, så det är som ett "riktigt" jobb nu nästan :-) Fast idag hade vi en intensiv helgdag med färglära. Nytt märke, maria nila, på skolan, så nu gäller det att lära sig nytt. Kul tycker jag.

Helgen är ganska öppen för planer. Finns lite grejer att ägna sig åt iaf, bl.a. 1-års kalas för Charlie på lördag, sen hörde jag ryktas om golvläggning(imorn??) å sen spelar mina innebandyflickor match hemma både lördag å söndag.
Imorn startar iaf min lediga fredag med hårdkörning på gymmet. Knät har varit lite konstigt å "glappt" idag, men det längtar nog bara efter benpressen ;-)

Nu ligger jag raklång i soffan å inväntar "Bästa frisören". Engelsk tävling tydligen. OOOM jag orkar hålla ögonen öppna... Hehe. En massa godis hade varit gott nu,, eller en stor stek ;-) Så går det när man kör pulverdiet. Men jag är duktig iaf.
Tjippåhej


Undanflykter leder ingen vart !!

Det sprutar fortfarande inte kommentarer efter mina blogginlägg... Men jag får väl acceptera att det inte är några "skrivare" som läser min blogg.

Nu ligger jag på golvet i mitt rum. Lite halvt utslagen, men ändå ganska pigg tror jag. Imorse kändes det dock som 28 svåra år, å det var även segt idag på skolan. Sen satte jag mej på spårvagnen mot rehabträningen. Letade efter bra anledningar att inte behöva köra så hårt idag. Men det slutade med att jag körde hårdare än någonsin så svetten rann, å får jag inte träningsvärk efter detta så ska jag aldrig mer träna ! Å sen gick jag hem från träningen också. Pluspoäng till mej kan jag nog tycka. Å undanflykter ger en inte muskler, bättre kondition å en friskare kropp.

Tänkte tvätta lite ikväll, men då var maskinen upptagen när jag kom hem, vilket gör att torkstället också kommer vara fullt sen... Det får bli imorn ist då.

Tidig läggning för Karin ikväll tror jag minsann... Men vad är det egentligen för nåt på TV ikväll ? Just ja, idrottsgalan. Tack å hej !!


Brabrabra helg.

Jepp, trots att jag är tröttare än tröttast idag så har det varit en riktigt trevlig helg. 2 dagar med golvläggning hos Lort - det blev sååå fint å vilka brudar vi är då som fixar allt själva !! ;-) Cred till oss !! Igår kväll blev det utgång också, å tydligen trodde jag att jag var 20 år och odödlig igen. Hehe. Vi stängde typ stället, och sovtimmarna blev alltså få. Men det var det värt, å jag var värd detta !!

Imorn drar vi igång med öppen salong hela veckan. Utom fredag då. Så välkomna till oss ;-)
Nu ska ja sooooova. Nattaaa !!


Nya brillor på G !!

Å så var det lördag igen. Första lördagen i Gbg år 2012, för mej alltså. Lorten vill ha hjälp med golvläggning idag, så det ska vi dra igång med om 1 h kanske. Jag kan dock inte stå på knät än, men jag hoppas kunna vara till nån nytta ändå !! Har förresten varit riktigt stel i knät de två sista dagarna, å börjar bli trött på det. Rehab hos sjukgymnast på måndag igen.

Igår var det statstur. Å jag har nu beställt ett par nya brillor ;-) 999 kr på smarteyes. Hur jäkla billigt är inte det då !? Såg en modell framför mej som jag ville ha, men det gick nog ett steg längre ändå... ;-) Bromölla, Lorten å damen där visste vilka jag skulle ha, så jag hade ingen talan. Hehe. Nu längtar jag massa efter att de ska bli klara för uthämtning. Å sen kommer ni få se =)

Uppsättningar på skolan hela veckan. Har varit riktigt kul. Å vi har varit riktigt duktiga!! Igår fyllde I-L år också. Så vi hade riktigt mys här hemma igår kväll, med riktigt god mat å vin :-)
Nej, nu blir det hopp upp ur sängen. Ha en fin lördag alla!!


Hej kameran

Jag kan inte komma över Hellners otroliga styrka igår när han "sprang" förbi Northug i den enormt långa å branta backen i Tour the Ski. Min kärlek till han vaknade till liv denna vinter också ;-) Kung.

Det snöade i Göteborg idag. Lite trevligt faktiskt, men efter att det blivit lite vitt på marken tog regnet över igen. Hade jag väntat mej nåt annat !?? Nej, faktiskt inte.

Efter ett par riktigt slöa timmar i soffan direkt efter skolan tog jag tag i mitt rum litegranna... Plockade upp julväskan å rensade ur lite kläder jag inte använder för tillfället. Då dyker plötsligt min kamera upp,, den som varit bort sen i somras. Men den låg ju faktiskt där den skulle. Knappade igenom gamla bilder sen över ett år tillbaka,, å dog litegranna igen...


Gnager i hjärtat

Å där har jag krupit ner i en nybäddad säng på St Sigfridsgatan i Göteborg. Längtar självklart REDAN efter mitt å Junis kvällsmys... ;-( Alltid lite tungt att åka ifrån de man vet älskar en villkorslöst !! Men, som sagt, imorn drar skolan igång igen å jag längtar efter att träffa mina fina frisörflickor !! Å Lort å Jemp ska vi inte ens tala om <3

Det gnager lite i hjärtat, men "tack vare", eller snarare på grund av, det så vet man vilka som är värda att läggas energi på !!

Nu ska jag iaf försöka somna i tid, å hoppas Juni kan somna gott idag trots att hon är ensam i sängen... Älskade kattjävel ;-)


Göra varje dag lite bättre !!

Sitter nu i bilen på väg till Gbg. Jul- och nyårsledigheten är nu slut, å imorn börjar skolan igen. Har haft det fint hemma i Värmland men mina bästa. Men det har även varit en del jobb på Konsum också, å mycke annat som gjort en lite utmattad å trött... För jag kommer inte tillbaka till Gbg med jättemycke ny energi, det erkänner jag. Men jag hoppas att viljan blir starkare å starkare för varje dag. 2012 ska ju bli bra har vi sagt !!

Farmor å farfar är nu nyinflyttade i en fin lägenhet på centrum. Mycke bärande å sorterande, men vi är många som hjälpts åt så det har gått ganska smidigt. Dock är mer än 4/5 delar av alla deras grejer kvar i huset än. Det blir en senare fråga det... Hoppas nu bara av hela mitt hjärta att de kommer trivas.

Tack för dessa fina veckor mina älskade människor. Lite svagare, lite starkare, med lite trasigare hjärta, lite mer fylld av äkta kärlek och ganska taggad ändå, återgår jag imorn till vardagen, med inställningen att göra varje dag lite bättre.



Inga nyårslöften, utan löften till mej själv !!

Planerna jag knappade in på bloggen imorse ändrade sig... Hann dock skriva lite lite på mitt cv, men fler olika personliga brev behövs till alla jobb jag ska söka, bl.a extrajobb, praktikplats och lärlingsplats när jag är klar med studierna.

Mor å jag tog med farmor på roadtrip idag. Vi åkte till Torsby å hälsade på faffe. Han var riktigt pigg idag faktiskt, och imorn kommer han hemöver igen. Hoppas bara detta hjälpte farmor in på rätt spår igen... Sen drog vi med den nittioåriga bruden in på affärer i Sunne.

Imorn ska jag jobba igen, 8.20-18.00. Ändå lyckats få 4 arbetsdagar under mitt jullov, så nu är jag garanterad några kronor de två kommande månaderna iaf :-) Å så fick jag en ide' när jag läste Magdalurvas blogg. Hon kör en inköpsfri månad. Smart tänkte jag, å bestämde mej för att köra på det samma. Dock är födelsedagspresenter till andra något man får köpa.
Godis, chippa å dippa å bullar å sån skit är iaf ute !! Mat, snus å födelsedagspresenter är det enda som är OK !!
När jag kommer tillbaka till vardagen och rutinerna i Göteborg sen så är det iaf Karin som ska hitta sig själv igen. Både fysiskt och psykiskt. Vad jag ska börja eller kanske sluta med kommer tids nog. När ni är redo :-)

Nu ska ja soooova. Tjipp.

Dä va snö på höjda !!





Liteeen...

Har än en gång legat vaken i sängen i snart 1,5 h. Det där med att kliva upp är ganska jobbigt. Blev lite sent igår med hockey å grejer. Dock dog TV3 inför tredje perioden, så det blev radio det sista. Småkronorna vann iaf, och final inväntas!!!

Idag ska jag nog kanske försöka fixa å skriva på lite brädor. Måste bara hitta några först. Sen ska nytt CV/personligt brev också skrivas.

Man känner sig ganska liten å maktlös alltså... Å det skvalar som fasiken utanför fönstret. Nä, hopp upp å tvätta bort klistret i ögonen !!


Radera denna dag !!!!!!!!!!!

Denna dag raderar vi så fort vi bara kan. Jobbig dag för hjärtat på olika sätt. Tröttsamt. Ögonen svider och tankarna skenar... Livet är bra konstigt, å även människorna.

Elin å jag har bakat kakor hos farmor idag. Var där i drygt 5 h. Det blev ett antal kakor, och mycke letande efter människor som inte längre lever... Älskade farmors ålder tar ut sin rätt :-(

Nu hänger morsan å jag i varsitt soffhörn å kollar hockey. Småkronornas semi mot Finnski. 1-0 till finnarna, å andra perioden började nyss. Kom igen nu sweee !! Får se hur länge jag orkar hålla ögonen öppna... De är riktigt tunga nu...


Hej 2012 !!?

Välkomnar det nya året med öppna armar !! Men varför tror vi människor att någonting helt plötsligt skall ändras, eller att vi kan ändra oss så, bara för att 31 december går över i 1 januari !? Vad är det för skillnad på 9 till 10 maj liksom ? Fast jag kan köpa den, kanske behöver vi något som avslutas, och som i många fall kanske blir bättre. Ett avslut å en ny start liksom.

Som alla andra år så var även 2011 ett blandat år för mej, med både tårar å skratt, kärlek å hat, lycka å sorg. Så är livet tror jag - lite av varje för att man liksom skall se skillnaden. För att ta efter bloggvärlden kommer jag nu radda upp lite saker från 2011, utan inbördes ordning;
- min Oslovistelse avslutades.
- Bamse blev för gammal å fick åka upp till himmelen å äta hur mycke köttbullar han ville ;-(
- jag kämpade å blev starkare.
- älskade NILS kom till världen <3
- gick tillbaka till mina rötter å jobbade på Konsum i Munket under sommaren.
- fick rätt diagnos ställd på mitt knä = mina första narkoser och nytt korsband i nov = första gången på kryckor.
- tappade bort mitt Oslo.
- började plugga till frisör i Gbg = bästa valet i livet.
- väntade på snön denna vinter, men den kom aldrig.
- lät hjärtat bestämma över hjärnan.
- fick den äran att bli Nils gudmor.
- farfar fyllde 90 år och fick ett fint kalas.
- äggen flyttade från Sthlm.
- syrran å Mackan flyttade till finaste huset = dock mycke renovering.
- trivs tipptopp i Gbg med släkt, klasskamrater å fina vänner.

Sådär, säkert mycke jag missat. Säkert nåt jätteviktigt också... Menmen, nu är det iaf ett nytt år med nya möjligheter, nya saker man ska skratta och gråta åt och mycke mer saker att lära. I år ska jag iaf låta hjärnan bestämma över hjärtat, iaf försöka. 1 januari började iaf med snö, bra mycke snöfall, det var trevligt, men sen fick min älskade farfar åka in på sjukan... Må han må bättre fort <3
Jag fortsätter med att rehaba mitt knä, ca 6 roliga månader kvar i skolan och planerad bosättning i Gbg. Vad som händer efter juni i år är fortfarande ovisst, men jag hoppas och tror att kanske även jag "hittar hem" i år.

Patrik ringde förut, så imorn blir det Konsumjobb, 8.20 till 20.20. Då vet ni var ni har mej imorn.

Ha ett bra 2012 !!