Funderingarnas tid

Längesen jag skrev nåt, längesen jag funderade, längesen jag hade tid över !!
Längesen...
Nu hade jag lite tid över, både till författande å funderingar. Brukar använda nätterna till att sova annars. Men eftersom eftermiddan varit i slappaste laget har inte John Blund riktigt hunnit komma än.

Melodifestivalen var nog ännu sämre idag än vad den var förra helgen, om det nu är möjligt !? När kommer den där låten då ? Den låten med stort L ni vet. Eller blir det Sean Banan som drar hem allt ?! Mohahaha. Komiskt ändå !

Jobbar jobbar jobbar. Chefen är ledig i dryga 2 veckor nu, så det är proppfulla å långa dagar. På gott och ont... Trött på möran, å trött på kvällen, men det är roligt när jag väl är på jobbet. Å det kan väl va det viktigaste va !?
Dock skriker min kropp efter sol, vår å energi nu. Lär väl få vänta ett tag till... Men dagarna är iaf längre nu. Lite ljusare alltså !!

Imorn när jag vaknar tänkte jag faktiskt traska iväg till ett solarium. Behöver nog faktiskt få lite färg i mitt snövita ansikte. Å så har jag inte solat på 1 år typ... Så det kan jag va värd. Genomskinligt klär mej inte kan jag tycka ;-)

Men nu ska jag sova lite !! Saknar alla finingar där hemma. Ni finns i mina tankar mest hela tiden <3
Natti !!