när klockorna går fel...


Livet i skogen är typ såhär...

   

...snö, snö, lite mer snö. Å rådjur såklart.

Idag blev jag kär, i Marcus Hellner. Fantasiförälskelse såklart, men hur mycke offrade han sig inte på jaktstarten då !? Pissvalla hade han på den klassiska delen, men sliter som ett djur sista delen å lyckas komma på delad femteplats. Han vann min medalj idag !! Å så som han slet å offrade sig idag, så mycke ska min blivande offra sig för mej !! Mycke begärt eller !? Nää...

Idag har vi firat lilla råttan som fyller 4 på onsdag. Gud va tiden går. Juni blir 6 samma dag hon,, gammelkatta mi. Elin gillade iaf skalet på prinsesstårtan som jag gjorde, men den var fin också, det tyckte hon =)

Igår kändes det som jag fick börja om lite igen... Självklart har jag mej själv att skylla, men den där känslan ni vet, den där trygghetskänslan, när man vet att man är på rätt ställe !! Men antagligen vid helt fel tid... Ni vet, när klockorna inte går lika å ingen vet vems klocka som går fel! Eller så går allas klockor jämt fel...

Bit mej i svansen, nu sover jag.


där går gränsen


Ja, ortopeden igår som sagt. Hade ju iaf räknat med magnetröntgen, så hade man fått veta en gång för alla, men mr doktor var ganska ointresserad... Han klämde å böjde lite, ställde lite frågor. Efter många "hmn" skrev han en remiss för titthålsoperation. Så, nu väntar vi på ännu en tid, mitt lilla knä å jag. Men antagligen blir väl detta den sista tiden iaf, å slutet på detta onödiga.  

Jag röstar på ett War-room till svenska elitserien i hockey. Man märkte ju idag, än en gång, att måldomaren går på crack. FBK gjorde mål, men var det bara vi på örnvägen som såg det eller !?

Sen har jag filosoferat lite idag också. Å nej, jag är verkligen inte guds bästa barn, inte ens nära, men jag ska aldrig mer ta stora avgörande beslut som gynnar och gör andra glada men är helt fel för mej när det är mitt liv det handlar om. Typ som - tänd inte eld på ditt eget hus för att din s.k. vän tycker det är roligt när något brinner. Vart ska du bo sen liksom !? Nej, nu är måttet rågat, där går gränsen.  

Gonatt säger vi.


Hur gör man för att vinna ?


En lördag en lördag, vad är väl en lördag !? Vaknade 7.40 å kunde inte somna om. Det känns som jag är inställd på att vakna innan 8 oavsett dag. Kände av tristessen riktigt mycke idag... Var tvungen att börja baka massa kakor, sen åkte jag ner till Hea å målade det jag kom över. Sen blev det stickning i soffan till en melodifestival med riktigt svag uppställning. Saade sjöng världens dåligaste låt, men gick självklart till final ändå. De bästa var ju helt klart The Playtones iaf, å tur att de också gick till final då. Annars hade jag blivit lite irriterad tror jag...
Jag är för övrigt tokförkyld å kroppen är trött, Juni har ögoninflammation å är sur på mej när jag ska kleta salva i hennes öga. 

Beklagade mej ju sist för att jag blev av med min ortopedtid, men jag tror de hörde besvikelsen i min röst, eller i mina ord kanske, så på fredag morgon ringde de å erbjöd mej tid på måndag. Jo tack. Ännu bättre. Så nu då, ta å fixa mitt knä !!

Jag läste på nåt ställe att om man bloggar om tråkiga å deprimerande saker så blir man deprimerad av bara det !? Kan det stämma ? Äh, jag fortsätter att vara mitt vanliga lilla "bittriga" jag å bara skriver massa onödig skit. Livet är ingen dans på rosor, det vet jag, å av varje motgång tror jag man lär sig något, till slut. Jag har drömmar, jag längtar å jag älskar, ända tills det gör ont... När känslorna sitter så långt inne och blir så starka att man själv inte räcker till. En vacker dag kanske mina drömmar blir verklighet, å så gör det inte längre ont !?

Hur gör man för att vinna ? 

    


ännu ett kapitel börjar nå sitt slut...


Det var väl det vi visste hela tiden, att Atlasgården var en Bordell !! Från dag 1 har vi känt vibbarna, å nu är det bekräftat. Hallikverksamhet å ryska tjejer på våning 1,, det var där det hände. Å sen mord på det. Polisen var å pratade med Emma igår. Tydligen ska polisen ha varit snygg, så Emma avslutar lite flirtigt med -"Se till att ta den där jäveln nu" !! Men nu har han ju erkännt mordet, det lilla äcklet...

Å så ringde de från ortopeden ikväll å kom med ett lite tråkigt besked. Läkaren jag skulle träffa till veckan var sjuk nu, å tydligen nästa fredag också... Så nej, inget ortopedbesök för mej då. Lite typiskt. Så jag känner mej lagomt road att sitta å vänta på en ny tid i flera veckor till... =(
Trodde även att min förkylning snart skulle gå över, men nu hostar jag konstant å svettas inimella... Känns som en ny bacill som hoppat på min kropp. Bläää. Trött på detta nu. Tror kattskrället blivit sjuk också...

Igår hade vi 7 rådjur på baksidan som letade potatisskal, idag kom det bara 4, men idag hade de iaf massa gamla goda tulpaner att smaska på =)

Idag sa jag upp lägenheten i Bordellhuset. Å ännu ett kapitel i mitt liv börjar nå sitt slut...

Får man säga "bajsdag" ? Jag säger det iaf - bajsdag.


ännu en döing...


Sov på Hea inatt, Elin å jag har nämligen en heldag idag. Men jag hade ju hoppats på att lillråttan kunde ha sovit lite lite längre idag... Men kl 6.40 var hon pigg. Kanske för att hennes mamma snoozade sådär en 3-4 gånger imorse !?
Snön den vräker ner ännu en dag. Ganska fina flingor idag, men ändå. Nu får det vara nog !! Det gör mej inget om det blir våren snart.

Ännu en död människa på Konowsgate 8. Inte coolt. Denna gången blev en kvinna mördad, antagligen av den man hon bodde med. Kolla VG.no. Det kommer väl iaf inte lukta 3 år gammalt lik denna gång... Så något positivt iaf. Men nu ska mongolägenheten ändå sägas upp inom kort...

Nej, nu är det nån som tvingar mej att leka med barbie. Så det är bäst att lyda.
Ha en bra dag vettja.
Tjipp.


Where do we go ? ULLARED !


Letar som en tok efter nåt ställe på nätet där man kan lyssna på gårdagens bidrag i melodifestivalen... Men utan resultat. Hjälp mej då !! Jag vill ju iaf höra de låtarna som gick vidare...

Igår gjorde vi Ullared !! Jag bidrog självklart lite till att tömma hyllorna, men bättre kan jag =) Det blir nästa gång. Syrran gjorde iaf bra ifrån sig och vi fyllde bilen ganska bra vill jag lova. Ullared är lite trivsamt kan jag nog ändå tycka, å igår var det inte hälften så mycke folk där som det var när vi var där ett tag före jul. Inte så konstigt heller kanske. Men man behövde inte riktigt tacklas med både kundvagnar å kroppar denna helg, utan det gick att säga "ursäkta" å så kunde man lätt köra om å ta sig fram dit man ville =)
Åkte ju till Göteborg på fredag efter lunch, å på kvällen fick vi träffa en liten liten söt kille vid namn Charlie. Det blir trevligt när alla göteborgare kommer hem i mars till farfars 90-års dag.

Annars !? VIIIINTER !! Eller snarare istid. 20-25 grader kallt å snö upp till hakan. Å tydligen ska de bli riktigt riktigt kallt ett bra tag framöver... Men inge mer snö nu då tack. Vägarna här hemma är hälften så smala som de brukar och borde vara.

Bra att Petter Solberg blev av med körkortet när han skulle åka mellan två sträckor på Svenska Rallyt idag då ! =) Lite klantigt kan man tycka. Å såg ni Rooneys mål igår !? Kongescoring =)

Å just det, imorn är det ju alla hjärtans dag, så till er som bryr er om den dagen - ha en bra sådan <3

"Where do we go when we go from here !?" 


rallyväder


Mina duktiga Holmliajenter vann över Sveiva idag, och jag kunde inte vara gladare. Skitviktig match å de går in å äger. Stort. De är så jävla bra, och jag önskar att jag fick vara med dom !!
Men nu har jag iaf fått tid vid ortopeden, inte förns den 25 feb iofs, men mycke tidigare än vad jag hade väntat mej. Så vi får väl se vad som händer sen. Önskar jag fick vara med på ett hörn när Holmlia tar NM-Guld i år !! =)

Idag har det för övrigt varit världens finaste väder. Sjukt fint faktiskt. Började snöa en massa i går kväll, å idag vaknar man upp till ett riktigt härligt vinterlandskap där solen skiner från en blå himmel. Hoppas vårfåglarna som man hörde här om dagen har bäddat in sej riktigt, för det ska tydligen bli kallt till helgen också. Bra rallyväder för alla som skall ut i skogen iaf !!

Ullared blir till helgen också. Syrran bara MÅSTE dit, å jag är inte sen på att hänka. Har faktiskt inte tänkt på nåt jag ska köpa, så kanske kan man ta det lite lugnt å bara strosa lite. Eller nja, syrran ska ju med =) Jag blir nog vagnkörare. Hoppas få se en glimt av mitt lilla kusinbarn Charlie också, då vi ska övernatta i Gbg fredag till lördag.

Jag jobbar med att greppa vardagen, å försöker se ett steg längre...
Nu ska jag lägga mej å bläddra igenom nån HM-katalog jag fick med posten. Tydligen bara barnkläder, men det är fint. Å sen måste jag bara lägga till att jag blivit en hejjare på att sticka =) Halva framstycket är klart på en tröja till någon liten söting. Med mönster å grejjer. hehe

Men gonatt säger vi nu.


Karlssons klister


"Om ditt hjärta brister, laga det med Karlssons klister"Nåt att tänka på !?


nya brädor uppe =)


Nya brädor på tradera. Här kommer två som jag är ganska nöjd med iaf. Lookii lookki =)

Klicka för att stänga fönstretKlicka för att stänga fönstret

I övrigt !? Nä, inget att hurra för...
Imorn ska jag baka semlor åt farmor å farfar.
Tjipp å hej !!