mobil på lagning


Så, nu är jag back in Karlstad igen. Tyvärr hade inte lägenheten blivit större inatt heller... Synd.

Idag var jag som sagt med på träningen,, fullt ut. Nja, gick väl okej. Dock ganska segt steg å lite tungt med andningen, men annars så... hehe. Å så blev jag placerad på min tredje position för året - back. Lirade ju lite back nån match förra säsongen, och det är lite kort om backar till helgen så jag ställer upp. Ganska roligt ändå faktiskt. Jag älskar uppspel,, som jag får vara delaktig i. =)

Nu kollar jag efter lite ny musik till mobilen. Till MOBILEN ?? Vilken mobil ? Jomenvisst,, nu var ju min underbart braiga mobil inne på lagning igen. Tack ska ni ha för bra produktion. Icke. Självklart kunde jag inte heller lämna in mobilen utan att bli upprörd å lite småovän med grabben på El Gig. Om de, "lagarna", nu tycker att det är mitt fel att mobilen är trasig så blir jag erbjuden ett prisförslag, tackar jag nej till det får jag betala nästan 500(!!!) spänn för att få tillbaka MIN EGEN mobil. Helt sjukt. Dock är det självklart inte mitt fel att mobilen ramlar isär av sig själv typ, jag är noga med mina grejer, så jag räknar ändå med att de lagar den och skickar tillbaka den fort som tusan utan en massa skitavgifer.

Nu ska jag lägga mej i sängen å bläddra igenom "toppentidningen" Vecko Revyn. haha.
Imorn ska jag å mina älskade ägg på Bond-filmen också. Nästan premiär iaf. =)
Blir även gym på dagen imorn,, sen lite tvätt, lite uppstyrning här hemma å rättning av några uppsatser.

pussåkram från kyrkråttan

Höstlov i Munket med Elin pelin


Befinner mej hemma i gamla Munket nu. Höstlov i två dagar som sagt. Härligt. Åkte hit igår när jag slutade jobbet, men far redan tillbaka till Karlstad i afton. 
Nu sitter jag i Hagalund å väntar på att lill-huliganen Elin ska vakna. Hon sover middag så det är ganska lugnt  för tillfället. Igår kväll var jag t Hea en sväng å lekte med lera, sen klippte jag mor å duschade stackars katten. Idag har Elin å moster Karin hälsat på gammo å gaffa å kramats en massa å ätit bulle. Mys mys.

Även tagit de sista penicillintabletterna nu. Å nej, jag är inte helt hundra än, men nu orkar jag inge mer. Ikväll är det Karin som kör järnet på träningen. Till helgen är det DM som gäller. Första kvalmatchen mot Karlskoga på lörda förmiddag... Sen vet jag inte så mycke,, mer än att slutspelet är på söndag. Får väl se hur mycket jag får, å kanske kan, spela. Har ju tröts allt inte varit frisk å tränat ordentligt på ett tag...
Men nu har vi ju äntligen fått gymkort också - på Livskraft. Verkar vara ett riktigt bra ställe,, å sen får vi ju vara med på alla pass också. Underbart.

Nu ska jag plocka ner alla mina nytvättade kläder så jag får med dom hem till Karlstad.



Tjippåhej

när visas matcher från damernas elitserie på TV ?


Åter hemma efter en lång dag på bortaplan med jobbet. Var lite intressant att höra hur de andra idrottslärarna på Walthers jobbar,, Drog slutsatsen att vi i Värmland(och ev. Västerås) har de klart bästa förutsättningarna för att ge eleverna en bra och varierad idrott. Och hoppas självklart vi gör det. Herr Walther har det dock hett om öronen dagar som dessa... Hmn. Vart är utvecklingstänket ?

Idag valde jag att vara hemma från träningen. Känns för djävligt,, Men penicillinintaget pågår fortfarande och min kropp ä inte i närheten av att vara OK. Kollar ist på innebandy på TV. Storvreta - Warberg. Herrar självklart. När ska de visa daminnebandy på TV ? Okej, jag erkänner att det kanske går lite saktare i vissa situationer... Men vart är rättvisan här i världen ? Det finns faktiskt de som skulle uppskatta lite daminnebandy också. Dålig stil skulle jag vilja säga.

Fick HMs vårkatalog idag också. Det är att vara ute i god tid det. =) Men jag gillar sommaren bäst av allt, vilket gör att jag gärna kollar igenom katalogen, drömmer mej bort mot varmare och ljusare dagar, och säkert beställer hem lite fint...

Ikväll blir det sängen tidigt. Sov riktigt oroligt inatt då jag hade en nedrans magvärk... Så jag hoppas på bättre sömn kommande natt.

Nu är det time för kvällsmacka.

tjippåhej

shopping var ordet


Då var snart ännu en helg till ända... Det går fort, det går fort. 
Det har iaf varit en bra helg. På fredag var "Håkan Falk" å jag på stan. Vi shoppade loss lite och avslutade rundan med mat på Kebab House. Sen blåste vi hem till henne på Herris. Idolkväll blev det då.

Kl 10 på lördag morgon anlände Elin, Anna å Astrid. En dag på stan stod på schmat och så blev det,, i alla högsta grad. Vi var nog inne i alla affärer minst 2 ggr. =) Å vi var INTE de enda som var på stan denna lördag. Men alla hittade vi något att köpa. Dock åkte mina tröjor med hem till Munket... Tror syrran planerade detta så jag är tvungen att åka hem till Munket till veckan !? haha
Efter stan var det dags att fixa till sig lite - Inflyttningsfest nästa. Mycke trevligt,, Blev en sväng till månen också. Dock gick jag hem tidigare då mina fötter var som vrak. 
 
Å kära söndag... Dagen då vila är A och O. =) Å vila är nog det enda jag använt denna dag till. Städat å diskat har jag iofs gjort... Men annars så. Mycke bra repriser på tv idag också. hehe. Nu väntar jag på att Ludden ska komma hit med lite filmer vi kan vila ögonen på.

Yes,, fler räkningar skall betalas. Usch å fy. November kommer bli en tuff månad ekonomiskt. Dock lyckades jag tjäna in lite pengs på Comhem. Ringde i fredas för att säga upp min hemtelefon. Ist erbjöd de mej tre månaders fritt bredband om jag behöll telefonin i tre månader för att "tänka på saken". Det tackar vi för, då bredbandet är ca 190 kr dyrare än telefonin... Men nu gäller det bara att om tre månader komma ihåg att säga upp telefonin igen...

Imorn blir det tidig morgon för Hallberg. 7 åker vi mot Västerås... Uuuhh.

tjippåhej

höstlov var det nu


Kör fuskstuket å bloggar lite på arbetstid. Är det okej eller ? =) hehe
Ska nog köra lite kortare arbetsdag idag... Trött som ett ägg efter en lång seg vecka. Å så måste jag hem å städa. Skulle ju gjort det igår efter jobbet, men då totaldäckade jag i soffan i 1 h fick bråttom till träningen. Var med lite igår,, men bara lite lugnt. Känner mej inte helt frisk än. För djävligt. Börjar bli trött på detta nu.

Till veckan har ungarna höstlov. Gött för dem. Själva ska vi, idrottslärarna, till Västerås på idrottslärarkonvent på måndag. Sen blir det annat arbete på tisdag å onsdag. Torsdag å fredag blir det däremot HÖSTLOV för MIG med. Underbart.

Nu ska jag jobba vidare innan det är dags att sätta sig på cykeln i regnrusket å trampa hem mot dammsugaren å golvmoppen.

Trevlig helg vettja. Pösshej

söker kärlek !?


Kollar "Bonde söker fru" och skrattar lite för mej själv... Mycke sludigt folk. Speciellt bonden Magnus. haha. Men varför inte byta namn på programet till "Bonde söker kärlek" !? Oj, brännskadade dejter...
Hanna var ju finklädd med pumashorts å grejjer. Hmn.

Trött som en gammal mört ännu en dag. Usch å fy. Typiskt med dessa förkylningstider. Bara jag blir bättre av all penicillin nu iaf... Borde väl snart vara dags att känna sig piggare tycker jag !?

Håkis å jag var på stan en sväng förut. Provade nåt enstaka plagg men hängde snällt tillbaka allt igen utan att protestera. Lämnade även tillbaka stävlarna jag köpte här om dagen. Blev inte helt nöjd med dem, + att de var lite felsydda inne i foten. Dåligt. Nu får jag ist kika vidare efter ett nytt par. På fredag,, då ska jag smyga runt i affärerna igen tänkte jag.

Skulle ha städat idag också. Men hur gick det tror ni !? Nja...

Nej, nu ska jag fixa lite till jobbet som jag ska ha imorn.

Tjippåhej

söndags öppet


Lite suurt om jag får säga det själv. Stryk med 3-4 mot Rönnby idag. Men,, Vi gjorde trots allt en bra match när vi väl börjar tro på oss själva och började rulla boll. Låg under med 0-4 innan vi tog tag i det. Men som sagt räckte det inte till. Inte ens till ett litet ynka poäng... Det hade vi varit värda anser jag.
Gött att jag spräckte min egen målnolla iaf. Å jag tror minsann att center är min nya position i laget. Man blir delaktig i spelet på ett helt annat sätt än som forward.. Å jag vill vara delaktig. Tack.

Dock grämer jag mej för att börja med det nedrans penicillinet... 10 dagar !!! Inte okej. Men jag ser fram emot att få bort den äckliga blodsmaken i munnen å de värkande kinderna.

Igår blev det lite shopping minsann. Efter en lång sovmorgon å en lat förmiddag drog Jempis å jag ut på stan.
Köpte lite presenter till lite olika folk,, sen blev det väl ett par stövlar å en tunika till mej själv kanske... Men det var jag värd, efter en, tro det eller ej, ganska sparsam månad.

Å jo, herrarna hade ju match efter oss. 3 poäng till dom. Härligt å se. Ett helt annat go idag.

Oj oj, spännande på Gossip idag minsann. Serena har mördat nån !?

tjippåhejj


hjälp mej nu kära läsare !!


Nu sitter jag i soffan och är lagoooomt trött,, Eller kanske snarare alldeles för trött.
Matchen ikväll kanske vi inte ska prata om... Illa pinkat skulle jag vilja säga,, å det täcker hela matchen. Å där med avslutas matchreferatet.

I soffan bredvid mej ligger mina nya kompisar 10 dagar framöver - PENICILLINET !! Jepp, det blev penicillin för Karin. Det visste jag väl... tyvärr. Bihålsinflammation är skit. Men men,, Dock avvaktar jag tills söndag kväll innan intaget börjar. Match för sjutton. Men ändå känns det inte ok. Kroppen måste få bli bra snart...

Å eftersom jag gillar mej själv så himla himla mycke lägger jag här in lite bilder på mej själv,, =)
Vilken "färgkombination" är den bästa ??
Å nu får fasen i mej alla läsare(alla 2 kanske,, hehe) hjälpa mej med detta. Tacksi !!

   

Snoozade 1,5 timmar imorse. Ända tills batteriet i mobilen dog. Rekord eller ?? Jajjebrajje.
Å nu är det bara en sak som gäller,, och det är SÖMN.

nattinatti

How old am I ?!


Oj oj oj,, trött som en gris å seg som ett snöre. That´s me right now. Efter 3,5 timmars sömn inatt blir man inte på topp. Utflykten med ungarna var självklart rolig,, men en god natts sömn är A och O för att må bra dagen efter. Å jo, jag kunde ha somnat redan 18.00 igår kväll, men de små liven höll låda fram till 4 inatt... Hur gammal låter jag nu ?? Å låter jag inte gammal så känner jag mej iaf som 90 i kroppen nu...

Sov 20 minuter på Free sun förut. Kände att min näbb var alldeles för blek och behövde lite färg. Och så tog jag chansen att sova nån minut... För det finns ju självklart massa saker att göra när man kommer hem. Å sen vet jag att om jag lägger mej å sover på dagtid så blir jag som en sengångare på kvällens träning.
Så nu väntar jag på att det är dags att bege sig mot Tingvallahallarna.

Imorn är det spännande herrmatch. Skoghall - Karlstad. Ser fram emot den. Är riktigt sugen på att bara titta på innebandy. På söndag har vi hemmamatch mot Rönnby. Skulle sitta fint med en skräll då. Även herrarna har match efter oss då. Helgen som kommer blir en fin innebandyhelg hoppas jag.

På lördag ska jag sova...
TjippÅhej

"det är störande med kvällstvätt"


Sitter här framför datorn å förbereder det sista inför morgondagens utflykt med ettorna. Ska vi till Sysslebäck ?? haha. Kul. Men nä, tror inte det mina vänner. Skogen, jomenvisst. Tänkte nog packa snart också. Borde vara dags för det nu. Trött som en gammal räv efter ett ganska hårt träningspass med efterföljande teori. Dock vet jag inte om teorin gav just mej så jättemycket. Men eftersom jag bytt ut det negativa livet mot ett mer positivt så var det bra med teori. Iaf för de nya flickorna i laget.

Jo, utflykt blir. Åker imorn efter lunch å kommer tillbaka ca. 25 timmar senare. Blir kul det. Massa roliga aktiviteter väntar på de små liven. Älgjägaren ska passa lite på Junnsan också. Det är bra. Min lilla råtta ska inte behöva vara ensam såå länge...

Annars !? Som vanligt. Men dock har jag varit stressad som ett as idag. Mycke att göra. Tvättid hade jag ju också,, Det märkte jag när jag kom hem. Hann faktiskt med 4 maskiner, sen satte jag på fläkten i torkrummet å åkte på träning. Skulle gissa att torkrummet var igång till nån gång strax efter 20... När jag kommer hem och ska hämta upp tvätten möts jag av en FJANTIG LAPP på dörren. "Sista tvättiden är mellan 16 och 19. Det är störande med kvällstvätt." Vem orkar ?? Jo, PRO. Kan sätta några rejäla slantar på att lappen var skriven av en 65+are. Åh.
Jag tror jag bor i det enda huset i världen som har sista tvättiden till 19 !? Hur fan ska man hinna ? Jag ska nog ringa Lundbergs imorn och fråga hur man ska bära sig...

Ja, nu blir det packa packa.
Sen är det natta för mej å katta !! Gonatt

fredagar gillar vi


Kära läsare,, Fredag är väl en bra dag va ? Mm. Men en trött dag. Alltid blir man så himla trött på fredagar... Beror nog ofta på att man precis avsultat en arbetsvecka. Ibland glänser jag till =) 
Men ibland kan det va så att endel fredagar är segare än andra. Men imorn är det sovmorgon. Det gillar vi. Dock skulle jag ha städat idag, å haft det gjort, men jag föredrog soffhäng med mej själv efter jobbet... å nu finns inte orken här.
Imorn blir det städ...!? Blir nog även stan en sväng imorn. Annars blir det bara att softa runt.

Nu sitter jag här å väntar på att mina ägg ska komma hit å äta hemma-hamburgare. Det var allt jag lyckades komma på idag. Lagomt jobbigt att fixa till =) Efter det blir det bio. Vilken film ska vi se ?

Är det några elever som läser detta idag, så ta å kika in på min hemsida å kolla kläderna vi ska beställa. Å glöm inte att prata med era päron om detta !! =) Good.
www.walthers.se/karlstad/karinhallberg

Lite plock blir nu innan brudarna kommer.
pösshej

när glömde människorna bort ärligheten ?


Juni ligger bredvid mej i soffan. Nära nära. Hon gillar mej !! Å jag gillar min lilla hårboll...

Är inne i en lite svacka tror jag minsann. Igen. Lite bakflyt för tillfället,,
Raka rör och ärlighet är det enda som behövs. Men när glömde människorna bort ärligheten ?
Ah ja, det är inge synd om mej. Finns värre saker här i livet,, Jag som t.o.m. var positiv idag !? hehe. Försökte iaf. Men ikväll på träningen stängde jag av...

Skulle ha städat efter jobbet idag, men tydligen var jag så trött så jag å katten somnade i soffan. Sov hela 1,5 timmar. Det hör inte till vanligheten minsann. Men jag behövde nog lite extra sömn. Jag är utmattad...

Igår var Håkis å jag till Munket å kollade innebandy. De mötte Skattkärr. 7-1 till Munket efter en rolig å fartfylld match. Skattkärr hade inte mycket att säga till om.
Självklart träffade jag min älskade familj också. Elin är underbar. Där är det raka rör minsann =) "Mosters Kajins älskling".  

Nu ska jag plocka ihop resterna av mej själv å krypa ner under täcket. Mmm.
Imorn är det fredag. Hur bra är inte det !?

ge oss tidigare träningstid på måndagar


Idag är det en sån här måndag... Första dagen på veckan som även är den segaste dagen på heeela veckan. Många lektioner, tvättdag å sen träning kl 20.45 till 22.15. Alldeles för sen träning !! Skandal. Tänk att efter en hel helg i t.ex. Umeå med massa matcher, göra en hel arbetsdag sen städa/tvätta/slappa i soffan... Å sen när man börjar bli sovtrött så ska man iväg på träning !!! Inte okej. Å inte bra för kroppen på något sätt. Å ändå är vi det laget som spelar i högsta serien och har överlägset längst resor. Ge oss tidigare träningstid på måndagar !!

Okej, jag ska försöka bättra mej när det gäller uppdatering av bloggen. =)

Nu ska jag ner till tvättstugan, sen upp på vinden med massa överflödiga väskor.

Juni är förresten back in town,, Å hon är gosigare än någonsin !!



Tjippåhejj

"attitydsproblem" ?!


Gossip Girl is on. Riktigt smörigt å bra. Bra söndag med massa "skitprogram". =) Dock vet jag ej vad som börjar 20 !?
Varit på stan å provat tusen par jeans idag. Jag å Carro körde med Sara. hehe. 2 par lockar. Men det blir att börja med 1 par...

Spellediga denna helg. Både gött å inte gött. Jag är sugen på match. Inte trött på själva innebandy, men jag är jämt liiiite trött på allt runt om innebandyn så att säga...

Åkte till Munket i fredas, efter en mycket hektisk dag på skolan. Kvällen spenderas hos syster med familj. Mycket mysigt. På lördag var det smörgåstårta hos farmor å farfar. Mumma. Sen bar det av hemöver mot Kstad igen. Kvällen bestod av galna brudar, å några crazy killar, hemma hos Carro. Avslutade kvällen med en glass på BK. "Attitydsproblem" ?? =) Folk folk folk.

Nämnde jag nåt om glass !? Ben & Jerry,, here I come =)