älskar det jag hatar


Skepp å hojj !! Ligger i soffan å bara latar mej. Känns bra. Nyss dammsugit hela lägenheten,, skulle ha dammtorkat också. Men den lilla energi jag hade förut tog fort slut...

Var tvungen att jobba över idag,, sjukdom på jobbet. Fått mejl från "styrern" om att några barn är hemma med influensasymptom å att det kan va svininfluensan. Känns väl sådär kanske, för hur säger man till en 1-åring; "Hosta å nys i armvecket, tvätta händerna så ofta du kan å använd handsprit, å känner du att du har influensasymptom så stanna hemma" !? Inte direkt sugen på den där jävla svinsjukan,, å till råga på allt så ligger jag inne med värsta huvudvärken... Holta tror dock att vi på finnmarkgata haft influensan redan. Kan väl hoppas på det så vi slipper det nu !?

Övertiden idag gjorde att jag inte hann vara med å träna idag. Känns lite surt eftersom vi har viktigaste matchen på lördag, mot Tunet. Men jag tror vila är det rätta för mej idag trots allt. Så kan jag ju hoppas på att vara pigg å helt frisk på lördag. 

Liiite sugen på vissa saker ur Jimmy Choos kollektion på HM också. Speciellt några armband, såklart. Släpps på lördag kl 10, men då är det ju matchuppladdning så då har jag inte tid att stå i kö nånstans. Å kanske är jag inte den som står i kö för några armband heller !? Fast jag älskar ju armband... 

27-30 november kommer jag vara i Värmland. Underbart !! Längtar efter den rena luften, skogen, katten, vännerna, familjen... Ja, jag saknar mitt hem, där jag har mitt hjärta !!
Jag tror dock det kommer göra ont att komma hem. Här lever jag ett annat liv, ett liv långt från allt som en gång var... "mitt" liv. Men allt å alla kommer alltid vara en del av mitt liv. Å därför kommer jag alltid älska !!

Nej, idag blir jag inte sen i säng. Sömn kan va bra. Imorn har vi iaf stängt på barnehagen, å planeringsdag står på schemat. 8-14.30. Gött å sluta ganska tidigt.

Min ägg,, Jag släpper er aldrig. Jag längtar bara efter att få krama er igen !! Det gör faktiskt ont att sakna.


känslosam söndag


Då var ännu en helg snart över... Usch å fy,, ge mej gärna 48 timmar på ett dygn. Iaf under helgerna !! Kan det vara okej ?

I fredas åkte mina sambos hem till Kstad, å igår kom min älskade familj hit. Dom mötte upp i sporthallen i Holmlia å fick se oss vinna med 14-3. Bra skit. Å jag måste väl bara säga att jag lyckades med att göra 4+4. Okej va !? ;-) Igår kväll med det bara mys å idag gick vi typ runt hela Oslo. Familjen åkte iaf hem för ca 5 timmar sedan, å jag har städat lite, tvättat, plockat i ordning här och sen varit bänkad i soffan sen någon timme. Kollat på lite tv3 play.. Men vad göra nu ? Undrar när mina sambos kommer hem till mej jag...!?

När man träffar de man älskar å saknar så märker man verkligen hur mycket man saknar alla där hemma. Var tvungen att ringa min Lort och vi delade några tårar... =( Var alldeles för längesedan jag träffade mina ägg nu. På Kallstá Open va !? Usch å fy vad jag saknar mina älskade vänner !! Ibland önskar jag fortfarande att livet var som det en gång var... Då jag levde i drömmarna med de bästa ni vet. Självklart är nästan alla av de bästa kvar, å jag träffar nya bra människor hela tiden, men vissa är alldeles för speciella för att någonsin kunna släppa taget om...
Sista helgen i november ska jag iaf åka hem till mitt Värmland !! <3

Imorn har jag sen vakt. Då börjar jag 9.30 vilket betyder sovmorgon, men slutar 17 vilket i sin tur betyder att jag måste åka direkt till hallen i Holmlia å träna juniorlaget å sen träna själv. Seeeeen kväll...

Ja, men då tar vi väl en film då...
Hoppas alla godingar haft en toppenhelg !?
pusspuss