En dag, två dagar, tio dagar...

Dagarna går så förbaskat fort alltså. Imorn är det fredag igen tydligen, å halvdag på skolan. Vi har klippt herrfrisyrer hela veckan lång, å det förvånar mej verkligen att jag inte har nån slags kramp i tummen ikväll !? Kam å sax-tekniken var riktigt rolig när man väl kom in i den lite, så nu gäller det bara att träna mer å bli riktigt bra på det !!

Trött som en tok efter skolan idag, så jag somnade faktiskt till i sängen en kvart... Vaknade av Olles å Julias röster å var helt säker på att jag försovit mej. NEEEJ !! Men efter lite tankeverksamhet å en titt på klockan så insåg jag att det fortfarande var torsdag kväll.

Fredag imorn som sagt, å helg. Har lite idéer inför helgen, men vi får se vad den har att bjuda på =)
Jag bjuder iaf här på en bild på Arne. Tycker ändå att jag fönat en ganska fin helikopterplatta på hans huvud. Vad tycker ni ? Å man kan tydligen tävla med såna här "föningar" !! Tack men nej tack ändå =)
Gonatt !!


Testar nya appen,, å ligger halvdöd i soffan.

Tydligen har blogg.se skaffat sig en app. Trevligt kan jag tycka, eftersom jag mycket sällan sitter vid datorn nu för tiden !!

Helgen i Värmlands vackra skogar var rakt av toppen. Nils skötte sig som en prins på dopet, å Elin var gossigare är vanligt. Katten hade längtat efter mej, p nu längtar jag ännu mer efter henne. Tomt i sängen utan en viftande kattsvans i nyllet...

Nej, nu är det läggdags. Tröttare än någon tisdag innan... Natta folkens.


snyggjullan i ny frippa


Hallå folket !! Hoppas ni har en fin lördag. Jag kör en slööö lördag, å har tänkt fortsätta så faktiskt... Tvättar lite kläder på kollar lite på tv3play. Jullan är på wedding idag å den äldre generationen är på shopping. Jempis kommer hit snart å ska få ordning på barret. Eller jag hoppas på ordning,, Jag ska klippa henne lite iaf.

 

Fixade bröllopsfrippa på Jullan imorse. Hon blev skitasnygg.
Längtar verkligen till vi kommer in på uppsättningar i skolan. Å till veckan tror jag vi skulle börja med makeup ockå !? Tjohoo va kul !!

Insett att det börjat alldeles för många serie å program på Tv som jag måste följa nu. Helt nördiga är vi här på St Sigfridsgatan. Det är Robinsson, Idol, Bonde söker fru, Ensam mamma söker... Å igår började äntligen Skavlan igen också. Dock skulle jag ha varit på Håkan Hellström på Liseberg igår, men mina brudar å jag ballade ur... Folk hade ju köat sen dagen innan, med tält å grejjer, å tydligen var det 20 000 pers där, så det gör mej inget att jag missade det ändå tror jag... Tänkte att jag skulle stå å lyssna på balkongen, men tydligen blåste det åt fel håll igår...

Nä, nu är en maskin färdig. Å så måste jag plugga på dikten jag ska läsa på Nissepisses dop <3
tjippåhej


lediga måndan


Idag var det visst måndag igen, å lediga dagen. Lite synd ändå att man vaknar kl 7 då... Men orkade inte gå upp, å lyckades somna om mellan 9-9.30 typ. Fast då tycker jag ist att det är för sent att gå upp !! hehe.

Klippningen på mej förra veckan blev jag tyvärr inte nöjd med. Frisöreneleven kunde ha varit mycke mer intresserad, å ja, klippt annorlunda helt enkelt. Skulle behöva en rejäl finputsning i barret nu, men jag vill dock inte ha samma klippare då... Funderat på att fixa till det själv, men vi får se om inte nån rutinerad kan hjälpa mej !?

Helgen har varit fin. Massa mys å liten utgång. Å igår käkade jag världens bästa brunchbuffé på Incontro med söta klasskamraten Emma.

Idag är min tvättdag,, å jag kollar självklart på Frisörakuten å har insett att jag blivit totalt hårfixerad =) Senare ska jag fixa till mej å åka ut till Frölunda torg å hälsa på Jullan på jobbet å möta upp Jempa å köpa hårfärg till henne.

Om ca 1,5 veckor ska jag hem till kära Munket. Mitt älskade gudbarn Nils ska döpas, å jag toklängtar verkligen efter han, Elin å Juni. Mina 3 små råttor. Å resten av familjen är också saknad !! <3

Nä, nu är det snart dags för lunch på St Sigfridsgatan !!
tjippåhej


ullared är king


Usch å fy vilken blöt måndag... Igår var det värsta sommarvädret, med massa värme, å idag är det värsta höstvädret med massa massa regn. Det ändrar sig fort minsann !! Parabolen har t.o.m. fått vattenskador verkar det som...!?

Ullared var bra igår. Vi kom iväg runt 07.15, å var hemma vid 13-14 redan. Egentligen skulle jag inte handla nåt, men det drar iväg ändå. Men passade på att köpa lite presenter til folk. Smart att ha det gjort tänkte jag =) Dock undvek jag vissa avdelningar för att inte bli allt för shoppingtokig... Jag har ju trots allt inte plats för en enda strumpa till i rummet typ =) Men ULLARED är king. I like it !!

Det hade väldigt gärna kunna ha varit tisdag idag redan. För på tisdag är det "Gör om mej" på skolan =) Eller gör om mej å gör om mej... Inte riktigt kanske, men de som går andra terminen ska färga å klippa oss nykomlingar. Mitt hår å jag ser verkligen fram emot det nu !! =)

Nu ska det hängas tvätt, sen kasta i mer tvätt...
Ha en bra måndag vettja !!bästa brudar i klassen


Hallå folket !! Idag är det fredag minsann, och då blir det fredagsmys på st sigfridsgatan med taccos å fotboll. Lorten kommer också hit å myser med släkten Hallberg idag =) Trevligt.

Redan gått i skolan i två veckor, å nej, det kunde nog inte bli så mycke bättre. Bra lärare å verkligen toppenbrudar i klassen. Jag som var rädd för att vara den enda "normala", att det bara skulle va fjortisar i klassen, men tji fick jag - å det tackar jag för !!

Nu ska jag kuta ner två våningar till affären å köpa lite mer grönsaker. Imorn blir det bara en lugn å fin lördag skulle jag tro, å på söndag ska nog antagligen Jullan å jag till Ulla som i ULLAREEEEEEEEED !!

Ha en fin helg nu.