Krångel krångel krångel

Å där var det söndag igen !! Ligger här i sängen å läser lite bloggar. Funderar på vad det är för väder ute å om det är värt att gå på Liseberg idag !? Är det inge regn i luften, så självklart, men annars vet jag inte... Vi får se när Jempa har vaknat till å ringer.

Jag drömmer å längtar fortfarande efter lite enkelhet här i livet. Krångliga människor !! €@&£>#^#~<

Nej, nu hoppar jag in i duschen !!


Lataste söndan ever

Världens slöaste söndag, å jag överdriver inte ens liiite !!! Tillät mej själv att somna i soffan igår kväll, bara för att jag var så lat. Vaknade 8(!!!!) å förflyttade mej då till sängen där jag låg vaken i nån timme tills jag somnade om å vaknade till vid 12 igen. Ojoj. Men det unnade jag mej idag efter ännu en tung vecka !!

Å det jag gjort sen jag vaknade idag är att ha suttit i soffan å plöjt massa repriser på tv, bl.a en 3-4 avsnitt av djurakuten. Å då saknar jag självklart mitt kattskrälle ännu mer...
Sen jag jag beställt ett nytt nagellack, ett Deborah Lippman, å önskar att det kunde komma typ nu :-) Söndagsunn helt enkelt.

Nu ska jag faktiskt ta mej en snabbtur ut i gråvädret för att lämna tillbaka en film. Sen ska jag nog fasen i mej se till att få upp mina fåglar på väggen !! Pynt pynt !!

Over and out !!


Ro för själen

Ja, det var precis vad jag behövde, så jag åkte hem till Värmland denna helg. Egentligen är det snurrigt här med massa folk, ungar å djur, å jag ska klippa halva gänget, men det finns massa massa kärlek här <3

Jag är den enda som fortfarande ligger kvar i sängen, jag blev lovad att få vara lite seg idag... Men nu är det hopp i form. Skogen väntar med sina svampar å bär. Ha en fin helg folket !!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/130453/images/2012/pic_504aecd8ddf2b37b5b001a54.jpg" class="image">