en måndag varje vecka


Kæra måndag igen... Lite tjatigt kanske, før vem tycker inte detta, men helgerna går ju alldeles føøør fort !! Var iaf en toppenhelg i Karlstad med ælskade mænniskor. Mycke innebandy, fest å hæng med de bæsta !! Lortens landslagsdebut var strålande. Hon ær kung hon,, mitt ægg. Sverige vann såklart. Bjuder på en bild från nwt.se.Så dåligt som jag sov inatt kan jag væl næstan sæga att jag aldrig førr har gjort. Tog evigheter innan jag væl somnade, å nær mina grøna æntligen åkte igen drømde jag værre æn någonsin. Vaknade å var alldels kallsvettig, somnade igen, drømde igen, vaknade igen... Å så fortsatte det hela natten !! Trøtt idag. Men nu har jag iaf suttit hær på Bjørnholt å rættat prov ett antal timmar å det ær det jag kommer gøra idag. Længtar till dagens enda lektion kl 14.30, å sen får jag åka heeeem å lægga mej i soffan.

Funderar dagligen på framtiden å blir inte alls klokare. Længtar mycket efter tryggheten, en trygghet som jag bara sjælv kan finna... Trivs i Norge, det gør jag, men sjælvklart saknar jag många dær hemma, och några ægg dær borta =) Min plan har ju inte varit att stanna i Norge forever så att sæga, men då måste man ju veta att man har "något" att komma hem till !! Vissa vill jag alltid ha vid min sida, næra næra, å jag hoppas innerligt att det snart blir så igen. Vart det æn blir !! <3 

Nej, rætta prov var det... gaaaah.


gulerot !?


Folkens,, jag har färgat mej. Ser numera ut som en gulerot. Är det okej eller !? Som ni förstår så bjuder jag självklart INTE på en bild !! Men tänkt er en morot med briller så har ni mej där =) Nja, så illa är det väl kanske inte... Jag närmar mej det ljusa hållet iaf, men alldeles för mycke röda pigment kvar än... Kanske ska testa silvershampoo eller gråmoussen !? Va säger du Pillan ?

Blev jag överkörd av T-banan idag eller vad hände med mej !? Känns som någon kastat en jävligt tung medicinboll i bröstkorgen på mej om inte annat. Ont i hjärtat... Blää. Ryck upp mej nu !!
Holta dammsuger å jag hjälper inte ens till lite,, men jag orkar verkligen inte. Jag är ju chef över snabeldraken i vanliga fall. Å nu har hon problem där ute,, en påse sitter fast i snabeln.
Nu ropar sockerpajen att hon förstört Vampyren !! haha. Jag får hjälpa henne...

pöss


bada i vassen !? =/


Ny vecka, ny inställning !? Yes, jag skall bli mer hälsosam, ostepop skall inte längre få styra min dag =/ Vill ju inte bada i vassen till sommaren så då är det bara att ta tag i det. Jag börjar lugnt å metodiskt med att stryka ALL godis, chippa å dippa, ostepop å sötdricka från mitt vardagsintag. Det där med att lyckas göra bra lunchlådor å ta med till jobbet varje dag får kanske bli nästa veckas uppgift. Å hur kommer nu detta gå !? Stötta mej gärna. =) Å jag läste nånstans idag att sockerberoende är kroniskt, man kan inte bli av med det, men man kan "behandla" det !? Bort med allt äckelsocker,, jag ska bara äta bär framöver !! Hmn...

Trött som en bäver är jag också. Holta friterar lök i köket. Kanske inte skall ingå i min "nyttiga" kost,, men hon har kul därute iaf !! haha. Hon friterar i straköl !? =)
Jag vill göra mer slingor i håret,, Fröken Holt skulle hjälpa mej, men jag orkar inte idag. Kanske svänger förbi frisören imorn !? En billigare än sist då förstås. =S Det spörs. Nu måste jag bränna cirkelträningsskiva å fixa allt inför morgondagens lektioner. Idag har jag bara suttit på jobbet å rättat prov mellan 8 och 14.20.
Å nu kom Holta med en friterad äppelbit. Gott ja,, nyttigt !?

Jag har insett att mitt shoppingberoende växer enormt mycke under våren. Det kommer i takt med solen. Inte så bra, så nu måste jag vila lite... Köpte iaf snyggaste partyskorna förra helgen, å igår köpte jag ett par coola rutiga Björn Borg-skor. Borg-skorna finner jag ingen bild på, så det får ni klara er utan nö.

Sandalette
Önskar att converse.com kunde skicka skor till Sverige/Norge. Man kan ju designa sina egna där,, å hur coolt vore det inte att ha sina alldeles alldeles "egna" då !?

Helgen spenderades som sagt i Munket med mina kära släktingar. Lugnt å fint var det, dock lite för lite sol. Men tänker jag efter så hade jag inte hunnit spendera så mycke tid med solen ändå. Helgen går fort,, för fort !!
Å som sagt blir det Värmlandshäng nästa helg igen. Då kommer jag få träffa alla söta vänner, från alla håll å kanter. Känns bra, å jag ser fram emot det.

Nej,, jobb jobb.
Kanske bjuder på lite bilder sen !? Eller en annan dag... =)

puss


vælkommen fredag


Jajaja,, fredag igen - vælkommen. Om knappa 15 min drar jag igång sista lektionen før veckan, å sen tar jag helgen. Mina sambos ska till Kstad på 90-års kalas under helgen, så då ær det lika bra att hænka på bilen. Så ja, det blir Munket i helgen. Å næsta helg blir det också Værmland ju. Lorten ska ju spela med landslaget i Tingvallahallarna då, så man måste ju hem å vara supporter. Måste bara få tag i biljett !?

Finaste vædret har vi haft under en vecka nu också,, snælla snælla fortsætt så !!

Tjippåhej !!


2 førluster, men solen skiner ju iaf


Trots att man tror man ær beredd på att vissa saker helt pløtsligt kan ta slut, så ær man ALDRIG helt beredd. Dagens sanning. Å det gæller væl just innebandyn nu då. Det kænns alltid lika tomt nær sæsongen ær slut. Ja, som ni førstår så fick vi stryk i den femte å avgørande semifinalen igår. 4-3 vann Sveiva med. Å jag har riktigt svårt att gratulera dom till detta då man kan sæga att de hela matcher var två extra "spelare" ute på banan. I Sverige kallar vi de dær extra før domare, men i Norge kallas de "två extra spelare i hemmalaget". Riktigt suuurt. Å frågar ni mej så hade Holmlia varit det rætta laget i NM-final næsta helg !!
Sen fick jag ju reda på att mina ælskade ægg hade gjort upp med Holta att de skulle komma hit å øverraska mej om vi gick till NM-final... Så en førlust blev helt pløtsligt två førluster. =(

Å dagens gymtimar uteblev. Vegard berættade ju igår att ungdomsskolan skulle ha nån examination i ena hallen, men sjælvklart trodde vi att vi skulle få anvænda de andra två hallarna, men så var inte fallet... Bra att man får reda på allt som sker !? Inte. Christian å jag fick helt enkelt stælla in våra lektioner. Så idag ær det bara data- å pappersjobb før hela slanten. Kul !? Nja... Men jag ær tydligen førsta hjælpare med att skriva ut arbeten till elever också. Bara før att jag ær en så snæll å bra lærare !? =)

Svængde førbi EIB igår också. Mina små søta søta barn. Det gick iaf i ett nær jag var dær, som det gør på en barnehage, å jag gillar att vara lite saknad ibland, om så bara før en liten liten stund.

Solen skiner iaf, å det ær snart helg. Det ær nåt som inte kunde bli bættre iaf =) Folket pratar om att det ska bli riktigt varmt under helgen å jag tackar før det. Så kom solen, kom våren, kom værmen !!
Å ledig helg !! Ikvæll blir det finmat, hoppas jag verkligen Peg, å imorn blir det att ta vara på solen å kanske ett trøstkalas. Trøstkalas før att innebandyn ær slut å før att Pæronhalvan fyller gammalgubbe =)

Men ha en bra helg nu då folkens. pusspuss


två veckors påsklov tack


Imorn lämnar jag Sverige för grannlandet igen. Just nu känns det ju sådär braa. Vill stanna här å mysa med alla godingar, å jag vill framförallt INTE börja jobba på tisdag igen. Okej, jag har haft en veckas ledigt nu, å ska kanske inte klaga så mycket, men i Sverige har de ju påsklov kommande vecka. Å borde inte jag som är svensk då får 2 veckors påsklov !?? Det tycker iaf jag =)

Helgen å hela veckan har varit toppen. Dock önskar jag fortfarande att jag kunde ha delat mej ett antal ggr, så man hunnit med att träffa alla å göra allt man ville. Men nu är jag ju inte mer än en vanlig människa, så kraven jag ställer kanske är lite höga !? Nu under våren kommer iaf i princip alla helger vara fria, så det dröjer nog inte förns jag är hemma å hälsar på i skogarna igen.

Tack för en underbar påsk alla fina människor <3