Never give upNever give up on something you really want. It's difficult to wait, but more difficult to regret !!Plötsligt händer det !?

Börjar med att boosta mej själv - bra Karin, du har cyklat till å från skolan alla dagar denna vecka !! Helt plötsligt har jag, återigen, insett att det härligt att cykla. Inte cyklat direkt mycke de senaste åren, å speciellt inte i Oslo, men jag kan fortfarande !!

Å plötsligt så händer det ! Inte med trisslotterna dock, utan på kungsportsplatsen. Kvinna i string, bh å pumps "kläcks" ur några plastsäckar å börjar "stämpla" sig själv på kroppen med en streckkordsstämpel. Alla kläder ryker å sen börjar hon tejpa på sej massa sidor ur en tidning... Vad som sen hände vet jag inte. Det gick inte fort, å det kan inte ha varit konst, men konstigt var det !! Vill ni veta vad som hände mer så fråga nån taxichaufför eller nån kostymnisse på stan. De har säkert koll =) Tokigt !

Fortfarande lika underbart väder, å jag hade inte gråtit över en ledig fredag imorn. Men det blir hopp i form å iväg till salongen för jobb. Regn på lördag säger de, men jag vägrar !!!! Solig å varm helg är min önskan !!

Unnat mej några riktigt trevliga samtal ikväll. Bl.a. till lilla fina vackra Maria Lövgren. Vilken tjej alltså, vilken energi å glädje hon sprider. Å till råga på allt så ska hon gifta sig på lördag, så alla lyckoönskningar går till henne å hennes blivande man !! ;-)

Gonatt från S:t Sigfridsgatan till alla mina älsklingar där ute <3


Hål i benet !!

Tycker nog ändå att det är lite tråkigt att det inte går att kommentera mina inlägg... Kommentarerna har aldrig varit direkt många, men ändå.

Kan det va så att sommaren är här för att stanna nu ? Våren hoppade vi ju tydligen över i år, men bara sommar kommer å stannar så är jag nöjd. Idag fläktar det dock lite mer, men det ska vi inte klaga på. Solen skiner å luften är riktigt behagligt varm. Å så får det fortsätta tycker jag.

Idag slog jag på stort mina vänner; Jag cyklade till å från skolan !! Imponerande, verkligen. Å det kan faktiskt, med ganska stor sannolikhet, bli så att jag cyklar imorn också. Wooow.
Sen så fann jag helt plötsligt ett hål i benet !? Första dagen med shorts ni vet... Baksida lår, ner mot knät. Å jo, precis därifrån tog de senan till mitt korsband. Men ska det bli/va ett hål där ? Eller är det meningen att man ska fylla upp det med muskler kanske...?!

Hmn.


Vänd inte kappan efter vinden

Jag är redo för att medvinden skall börja blåsa !! Visst blåser det ganska mycke i Gbg, men typ alltid åt fel håll. Gillar inte folk som vänder kappan efter vinden å tror att livet blir lättare då. Nejnej, våga satsa, våga vinna.

Jag är egentligen ganska mesig, jag vill tro på det goda. Å ofta tror jag att det mesta löser sig till "jul". Men nu vill jag ha sommar först, å jag vill ha en BRA sommar. Ofta löser sig inte saker å ting av sig själv, å det är framförallt inget som blir bättre om man står å trampar på samma ställe !!!

Helgen är här, å solen har t.o.m. varit framme idag. Riktigt härligt, å jag tycker att den ska fortsätta att visa sig. Värmen skall stiga under helgen säger folket, å jag hoppas verkligen att de har rätt. Bikini och en brassestol på terassen imorn hade inte varit fel !?
Som jag säger - det spörs.


Birgergoss

Så underbart med en helledig dag idag. Skulle unna mej själv en rejäl sovmorgon, men runt 7 slog jag upp ögonen å orkade bara sova en halvtimme till innan jag masade mej upp vid 10-snåret.

Efter delprovet i söndas har jag känt mej lite extra trött, å som en räkning med posten kom förkylningen jag visste var på g. Brukar bli så när spänningar släpper... Men denna vecka har hittills varit lite för mycke känner jag, så nu hoppas jag på en lugn, trevlig å mysig fortsättning på veckan.

Birger har varit här å gossat med mej några timmar. Det var som om han visste att jag behövde det. Trevlig kille alltså ;-) Men nu ska jag prova nåt nytt med naglarna, senare ska jag slinga Jullan i håret å sen får vi se... Lugnt iaf,, jättelugnt. Imorn ska jag jobba på salongen igen, å då funderar jag att skryta lite med mitt delprovsresultat ;-)

Idag firar ju Norge sin dag också !! Så grattis till er.

Birger, med sitt fina lilla nylle, avslutar dagens blogginlägg.


"körkort" i kam å sax :-)

Trötta dagar... Trötta nätter... Trött kropp... Trött hjärna !! I söndags gick äntligen delprovet av stapeln, å ja ja JAAAAA, jag klarade det !! Halva gesällprovet avklarat, å ett snäpp upp i lärlingslön. Det gick faktiskt riktigt smärtfritt, trots att vi var där från 7.30 till 19 utan att få tid till lunch. Men nu är det gjort, å massa spänningar släppte. Dock har vi tydligen en massa prov kvar på skolan också !? Ryktet går, men ingen lärare vill berätta det för oss alla !? Tröttsamt känner jag...

Jag väntar på bättre väder. Sol, värme å sommar tack. Är så trött på att bli blöt å kall nu... En resa utomlands hade faktiskt inte suttit alls fel nu.

Det var allt jag orkade för idag !! Tjippåhej


Klappar mej själv på axeln

Maj maj måne... Bloggen krånglar alltid bort mina inlägg,, vilket har gjort att det varit dåligt med uppdatering på slutet. Ber om ursäkt för det. Men livet rullar på som vanligt, dagarna går tokfort å helgerna monsterfort. Fortfarande koppar/röd färg i håret, å snart är det dags för ny färgning. Delprov till helgen å nervositeten stiger.

Varit i Munket under helgen på söta farmors 90-års kalas. Även gossat mej galen på Elin, Nils å Juni. Dock får man aldrig nooooog !!

Ointressant hockeymatch på TV, så nu hoppar jag in i duschen. Var faktiskt duktig som bara den å gick på gymmet efter skolan. Klappar mej själv på axeln, å hoppas jag går dit snart igen.
Nä, dusch nu, sen plugg.

Hejåhå !!