långa dagar - men bra dagar


Gårdagen var en av den längsta dagarna på länge. Denna dag går också till historien som en av de längsta någonsin tror jag minsann. Dock har det varit två fina dagar, bortsett från mitt vanliga grubblande.
Igår skämde jag bort mej själv totalt med både lunch och middag på stan, och även fika. Sen drog jag till med världens största godispåse att ha med på bio - Wallanders nya. Så igår var jag ingen Spara direkt,, Men Slösa däremot.

Idag har jag varit på Leklandet tillsammans med mina barn - Sandra, Anna å Staffan. Okej, Anna och Staffan hade med sina barn också =) Men kul var det, och alla "vuxna" åkte fritt fall, förutom jag som lekte mogen och passade de riktiga barnen.

Imorn är det dags för hemmamatch mot Falun. Var sagt att jag skulle av forward och jag var ganska glad för det, men sjukdomar har gjort att jag får vara back ändå... Ah ja,, det får gå. Västerås vann iaf över Engelholm idag vilket gör att vi har 5 poäng mer än de som ligger under oss. Fiint.  

Nu ligger Lorten och jag i soffan hos Staffan å väntar på att han ska få lillen att sova. Tänkte kolla på Revolutionary Road sen...

Jag är nöjd =)

där rök mitt Thailand !?


Hungrig som en varg är vad jag är... Tänkte åka till Håkis och äta, men mitt lunchsällskap verkar inte dyka upp !? Börjar tappa tålamodet, så kanske blir det pasta å pastasås här hemma... Hade det varit lite roligare väder hade jag cyklat till Norrstrand, men det är inte mysigt ute inte.

Fick "roligaste" brevet på länge idag också... Tog lite knäcken på mina drömmar.
"Nu är det dags att börja betala!" Tack för den csn. Hade hoppats på att de skulle ha tappat bort min namn i datorn nånstans, men icke. Nu har jag bara 200 000 att betala tillbaka !! Med start i februari... Om 25 år ska det vara klart. Karin Hallberg 50 år !! Underbart. Å det är inte lite om året heller. Gaaah. Där rök mitt Thailand !?

Jo, nu verkade mitt lunchsällskap på g igen. Så mat hos mitt älskade hjärta blir !! Mumms.

dagens


Sitter här på jobbet... Och jo, jag jobbar faktiskt lite Andreas. Förutom precis nu då kanske. =)
Planerar morgondagens specialidrott och torsdagens idrottslektioner. Har ni några "klämmiga" samarbetsövningar på lager är ni mer än välkomna att dela med er av dem !?

Lite trött är jag,, Och huvudet värker. Men annars är jag ganska nöjd med tillvaron !! ;-) En sak fattas nu,, å det är min lilla mus som inte varit på stinsgatan på en hel vecka... =( Undrar när jag ska få tag i henne igen !? Kanske inte förns på söndag...!? Å mosters lilla filur är också så himla saknad.

Men,, Vi VANN ju i söndas också. Hur gött !? Goaste vinsten för denna säsong. Helt klart. Okej, vi har inte vunnit så många matcher, men ändå... Det var iaf underbart,, Och jag var tillbaka som forward. Kändes bra. 

Tvättid 16.00,, Så jag får väl jobba på lite här om jag ska hinna hem i tid...
Ska även leka frisör åt min kära schweizare som äntligen hittade hem igår.
Sen träning...

"en dag på jobbet"


Sitter på ett hotellrum i Övik och kollar på Körslaget.
Matchen idag spelades bara av. Det var en "dag på jobbet" för IKSU, som de så fint uttryckte sig på ladiesedition.se. Å jo, jag skall väl inte lägga in allt för många protester...
Imorn är det som sagt en ny dag och en ny match. Vi möter Övik och vi kan ta 3 poäng !! Å det hoppas jag verkligen att alla i laget vill. Allt blir mycke roligare då.
Var prat om att jag kanske skulle få gå upp som forward imorn också !? Blir spännande...

Nu är det så himla nära. I övermorgon verkligen... ;-)

Ägget påminner också om att det är 11 månader kvar till julafton !! haha


"verklighetens fula ansikte"


Vi har redan kommit så långt som till torsdag. Trots att minuterna ibland känns som hela dagar, så får jag väl erkänna att det har gått ganska fort när jag tänker efter.
Några timmars jobb imorn, sen bär det av norrut. Två matcher i norrland under helgen,, IKSU och Övik. "Trevlig" roadtrip,, lite trevligare om vi kan få med oss något poäng hem också... Det är min helg. Hur ser din ut ?

Igår kom syster hit. Hon sov över då hon skulle ta tåget till sthlm på kurs imorse.
Jag bakade även semlor å dolade med massa annat igår. Var min egen hemmafru.

Trodde det lugnat ner sig, men jag är svag för bakslag... Varför ska man låta andra förstöra !?
Men nu är det inte länge kvar alls. Å ingen är lyckligare än jag !!

"Sanningens onda ord. Verklighetens fula ansikte.
Släpp alla gamla kapitel, våga tro på din vän.
Låt inte något eller någon få dig att vända om...
Gå din egen väg ! "


när är innebandyn rättvist ?!


Söndag kväll... efter en innebandyhelg. Å hur mår man då !? Nja,, Igår blev det vinst. Riktigt härligt. Kan verkligen inte förstå hur vi lyckades förlora mot Engelholm borta..!? Måste ha varit en jädra prestation bara det. Men nu vann vi,,  dock var det bara att lägga den matchen bakom sig och fokusera på dagens match. Pixbo kom till Kstad. Och de åkte härifrån 3 poäng rikare... INTE rättvist. Vi var minst lika bra, men lyckas självklart inte göra mål. Då vinner man inga matcher. När ska du lära mig göra mål S ??
Herrarna vann iaf idag. Gött för dem. De är på g.

Nu sitter Juni å jag i soffan och kollar på Top Model. Väldigt givande. Jag är trött,,
Följer självklart Staffis match på nätet nu och väntar på att jag snart ska få se hans namn. Dock har det inte hänt nå mycke än... Å imorn,, ja, då är det bara 1 vecka kvar tills han kommer hem. Hur underbart !? 

Imorn är det dags för en ny arbetsvecka. Självklart. Kommande vecka är väl inte lika fullbokad som förra, men det handlar om att få den att gå fort så jag får sysselsätta mej =) Syrran kommer på onsdag å ska sova hos mej. Resterade kvällar är det väl träning, å på fredag eftermiddag åker vi norrut för match mot IKSU och Övik.

Där har ni mitt liv och mina tankar !!
Nu funderar jag starkt på lite Big Pack  Ischoklad. Som bomull =) 
Tjippåhej 

kom tillbaka !!


Juni ligger bredvid mej i soffan och visar sin kärlek,, Hon är tillbaka på stinsgatan med alla hårbollar. Hon kom igår och var efterlängtad.

Helgen som gick var inte fin. Inte alls. Sjudjävla stryk båda matcherna,, Men stöniga som vi är så tar vi nya tag. Dock behöver nåt göras. Men det kommer aldrig göras...

Nu har typ halva tiden gått ! Snart är han hemma igen... Det gillar vi.
Gissar att denna vecka kommer gå fort då den är fullbokad,, å sen är det bara en ynka vecka kvar !! Dock saknar jag riktigt mycke...
För att berätta lite vad som händer denna vecka;
idag - jobb o. trän
imorn  - jobb, tvätt o. årets derbymatch i Tingvalla(herr KIBF - Skoghall)
torsdag - jobb, trän o. mat o. kvällsmys hos Fia m. familj
fredag - jobb o. lite olika förslag till kvällsaktivitet
lördag  - seriens viktigaste match. hemmaplan kl 13.30 o. säkert kvällsmys efter
söndag - ännu en viktig match på hemmaplan. samma tid, samma plats !!
Sen är det måndag och inte alldeles för länge kvar tills måndan därpå =) 

Nu blir det smörgås innan jag ska tillbaka till mitt andra hem - Tingvallahallarna.
tjippåhej

min är bättre !? =)


Nu har jag snart börjat skriva lika mycket som BlondinBella. Dock kanske inte mina inlägg är fyllda av lika mycke "glamour" och "skönhet",, och så får jag inte RIKTIGT så många kommentarer som hon får. Men jag tycker min blogg är bättre. Viiisst !?? =)

Soffläge har intagits efter en innebandydag i Filipstad. Men det gick inte som vi tänkt oss,, Skol-SM försvann lika fort som det kom. Men vi kämpade iaf på. Å de är alltid lika goa mina killar.

Idag mår jag iaf bättre. Tack och lov. Dock ingen vidare matlust... Lite ont i magen än. Men idag kan jag iaf ha rak kropp. Så sen tänkte jag träna. Imorn eftermiddag bär det ju av mot Gotland. Endre på lördag och Balrog på söndag...

Många dagar av längtan kvar. Alldeles för många... ;-(

Lite kräm å mjölk innan träningen vore nog bra. Kan möjligen bli "sola i Karlsta" också.

jesusbarnet !?


Sitter i soffan,, Vilket jag gjort ända sen kl 13 kanske... Var på jobbet fram tills dess, sen kände jag att jag behövde hem å vila lite. Imorn är ju en viktig dag. Jag å mina killar skall till Filipstad och spela skol-SM. Då måste man vara laddad.

Magen magen magen. Vad är det med den ? Sandras mamma trodde jag blev gravid under stjärnafallet !? haha. Med Jesusbarnet kanske. Jag är den utvalda ju Moo !! Nä, jag tror inte det känns såhär riktigt...
 
Nu ska jag ta mej en limpskiva med butter. =)




långduscharnas långdusch


Det här var väl ingen toppendag som går till historien direkt. Vaknade imorse och kunde knappt röra mig. Kändes som jag blivit totalt överkörd. Magen värkte och illamåendet satt i halsen. Lyckades trycka i mej en halv limpsmörgås innan jag begav mej mot hallen och tänkt träningmatch mot Lockerud. "Jag mår säkert bättre när jag kommer dit å får röra mej lite å ta en promenad". Så blev inte fallet å jag satt snällt på läktaren dagen till ära. Mina flickor var jätteduktiga idag å vann med 11-1. Ser bra ut inför seriestarten till helgen.

Mår jag lite si å så nu. Lyckades trycka i mej lite soppa, å det är ju bra iaf. Tyckte lite synd om mej själv å min mage, fällde en tår och tänkte på att jag saknar dej.
Nu ska jag ta långduscharnas långdusch och sen krypa ner i sängen å bara inte göra nåt mer idag.
Imorn drar det igår igen - JOBBET. Pjohh,, mycke att planera minsann.

Tomt utan kissekissen på stinsgatan. Mitt krääk.



Men sen får du mig att må lite bättre igen... ;-)

i wish upon a star


Då jag vänt upp-å-ner å bak-å-fram på dygnet totalt under min ledighet får jag väl räkna med att vara "pigg" i några timmar till trots att jag egentligen vill va trött och gå å lägga mej...
Mor å jag har kollat på Mothman. Liten skräck-/thriller rulle. Innan det var vi nere på Hea å åt mästergod mat. Mackan skulle slå ut alla i Hells Kitchen. =)

Träningen idag gick väl som väntat. Med ålderskrämpor("bruten" lårbenshals) och bakteriflora som skjutit i höjden så känner jag mej som en segpropp. Träningsmatch mot Lockerud på tisdag. Då är jag piggare,, och t.o.m. frisk. Så var det ja !! Gött att man kan bestämma sånt ibland...

Å stjärnliraren nere i Schweiz då !!? Går in å gör alla mål i dagens vinstmatch. Å halvblind till råga på allt. =) Hur bra !?Imponerande.

Håkis å jag såg värsta stjärnfallet på vägen t Munket. Efter att vi båda suttit med vidöppen mun och varit ute å slickat dikeskanten med bilen så kläcker Sandra; "Va vah rä där Karin ? Ett jävla ufo eller? Såg ju ut som heel sola va på väg ner..." Då vi alltså undrade om solen skulle krocka med jorden hann vi inte önska något under själva stjärnfallet, men eftersom det var det längsta/största/häftigaste stjärnfallet vi sett så går det att önska direkt efter också !! Just.



Ska kolla lite resor nu. Ifall ifall. Om om. Kanske kanske...

hur mycke otur !?


Tänkte jag skulle städa nu på förmiddan... Vi vet ju hur det brukar gå,, å det gick på samma sätt idag. Inte alls alltså. Men det är iaf iordningplockat, så när jag kommer hem från Munket är det bara å köra över min grymt stora lgh. Jo, jag åker till Munket i afton efter träningen. Måste hem med bilen, å så ska jag självklart gosa lite med råttan.


Men det bär av tillbaka mot Kstad imorn kväll redan. Skall även dumpa hårbollen min i Munket. Vi åker ju till Gotland till helgen...

Hostan blev inte bättre efter träningsmatchen igår kan jag ju säga. Å träningsmatchen blev inte så bra heller...
Men jag hostar på som vanligt idag och snuvan har stigit mej åt huvudet. Kör lite lugnt på träningen idag så får vi se hur det går.

Å Staffan då... Efter 19 minuter i första perioden lyckas han få en klubba rakt i ögat !! Hur mycke otur ?! Blev inge mer spel och han fick spendera kvällen på sjukhuset. De avrådde honom från att spela idag, men vi får väl se hur det går... Men hade han varit i Swe så hade han inte fått röra sig på över 1 vecka !!

Nä, nu ska jag äta lite mat å plocka vidare.

tjippåhej

hej på dej år 2009


Jo, då var det ett nytt år igen. Vi har hunnit ända till år 2009. Otroligt.
Nyårsafton firades i goda vänners lag med massa mat å annat gott. =)

       


        

Dock dåligt med raketavfyrande när man bor i lägenhet. Men Linus hade turen som fick syn på en "senilraket". Den flyger säkert runt där uppe fortfarande... haha.
Grannkärringjäveln kom å skrek vid halv 1 snåret att vi skulle hålla käften och dra åt helvete !? Är det sant ? På nyårsafton ? Hon ville väl ha lugn å ro när hon å gubbskrället dricker sina punköl. Där var vi minsann inte trevliga bara 30 min in på det nya året. Det var tydligen inte deras nyårslöfte,, att bli lite trevligare.

Nyårslöfte !? Jag ? Nej, det vet jag väl inte. Äta mindre godis å sånt skit,, träna mer... Ja, det låter som det brukar. Å jo, jag börjar med detta på lördag. =)

Nu ska Håkis å jag bege och till Staffi och äta upp resterna från igår. Ser mest fram emot chokladmoussen.
Å imorn åker Staffi till Schweiz å leker proffs. Fasen va spännande för han. Good luck !!

En snabbsnos med katten innan jag åker...