Fan, jul är över !?


Just nu fick ja känslan - "Fan, jul är över" !! Å det vill jag inte riktigt att den ska va... Jag vill fortsätta pyssla med klappar, baka julgodis, se på granen när den lyser så fint... Dock barrar granen för jäkla mycke, å katten springer runt med pälsen full av barr. Men jag vill att adventsstjärnan ska hänga kvar i fönstret i mitt rum ett bra tag efter att jag kommit hem tillbaka till Oslo. Men känner jag mej själv rätt så vill jag ändå ha bort julen fort när den väl är över, för då vill jag ha sommar !! Lite väl optimistisk där kanske... =)
Men men,, nyår snart. Å det nya året ska firas in i Oslo tillsammans med de allra bästa vänner man kan ha <3

Idag har jag pysslat med mina "plankprojekt", sen var underbara Håkis här å hälsade på. Å kvällen har spenderats på Munkåsen, för där var det spelkväll - "Kaffe någon? Karin" =) Kuckelikuuuu...

Nej, kattlådan skall rensas, sen är det natta för Karin H. 07.15 tar pappis volvo mej å Håkis till Kstad. Fått tid hos en sjukgymnast som förhoppningsvis ska vara ganska bra. Kan han hockeyspelare, bandyspelare å friidrottare så får man väl hoppas att han kan med gamla avdankade innebandyspelare också. Hoppas iaf på att han kan säga vad som felar mitt knä, om det är menisken !? Å isf skicka iväg mej på MR.
Å den som vill luncha med två ägg imorn hör bara av sej !! Varsågoda.Elin å morfar åkter skridskor häromdagen.
Stelbenta jag agerade mental tränare och fotograf. Hon är för söt min råtta.

Nattaaaaaaaa !!


Om vi säger såhär...


Jo, i mitt förra blogginlägg fick jag äntligen en kommentar(känn er träffade ni som läser men aldrig skriver), från ett ställe där man kanske kunde tjäna lite pengar på sin blogg. När jag ändå bloggar(ytterst sällan men man kan väl ändra sig!?), varför inte tjäna lite pengar å ge lite reklam till andra. Men nu är det bara så då, att kanske fler måste börja läsa min blogg. Okej !? Så läs läs läs, så kan jag skryta med att ha massa besökare sen. hehe.

Om lite drygt 3 timmar tar jag julferie, för då går tåget mot Sveariket. Går närmare bestämt av i Kil där jag blir upphämtad av min kära mor. Tur att jag skickat hem alla julklappar med privatchaufför redan, annars skulle jag aldrig ha fått plats på tåget. Puh. Det blir hem till Munket å packa tusen paket =) Tror egentligen jag köpt alldeles för mycke julklappar. Inte konstigt att jag är black liksom...

Igår var jag in en tur på Zara också, å fann mej en nyårsblåsa. Ingen balklänning direkt, men det får duga. Tror det blir okej jag. Sen har äntligen Holta fått in mej på det här med spraytan. Inte solat solarium på evigheter, å tänker inte göra det heller, så varför inte köpa sol på en sprayflaska liksom !? Så nu är jag nysprayad, å hoppas på att inte bli alltför brokig... Kan hända att jag får en extra brun ring på ena armen då jag gick lös totalt där. haha. 

Jag kommer sakna massa under jul, men jag får även träffa många saknade, bl.a. mina underbara ägg <3 Det ser jag fram emot. Vill egentligen ta med mej mitt julpyntade rum till Munket, som jag förövrigt trivs riktigt bra i nu, men hoppas få med mej massa fina till Oslo på nyår !? Vem är på ???!!! =)

Nej, nu blir det att packa vidare, ner i källarna å hämta lilla resväskan också. Började skriva julklapparim igår, å de blev faktiskt ritkigt bra. Tänkte fortsätta med det på tåget, men mitt julbroderi måste också bli klart...

Okej, hej så länge. puss i jul


roadtrips


Tisdag idag å jag tittar på "Ung å bortskämd" på svtplay. Lite blåsta de är ibland då. hehe.
Men jag har hosta, ont i halsen med värk som går upp i öronen å massa snuva... Tycker nog minsann att det kan ta å försvinna nångång. Funderar nästan på om man skulle gå å kolla halsen !?

Det blev en roadtrip helgen som var. Besökte Gekås Ullared och Lisebergs julmarknad. Ullared var KING, å K å jag lyckades fylla två kundvagnar proppfulla. Å då menar jag proppfulla =) T.o.m. överfulla !! Tusen påsar blev med hem, men när man packat upp dom blev det inte så mycket kvar ändå !? hehe   

Liseberg var såhär fint iaf !! Spelade bort massa pengar på chokladhjulen också, å i vanlig ordning vann jag inget. Men vissa av oss lyckades iaf vinna massa chipspåsar å stjärnvinst på Anton Berg-hjulet ;-) 

Igår bakade jag lussekatter. Goda blev de =) Senare på kvällen slog jag även till med ett pepparkakshus också. Tror det blev ett av de finare jag gjort, men jag ska utvecklas i pepparkakshusbakningen å pyntningen, så nästa år får ni se ändå finare hus.Här är gårdagens pepparkakshus. Glömde dock skorstenen, så jag fick sätta dit ett hjärta ist. hihi. Men det är inte klart än då. Det skall pyntas med bomull på brickan, gubbarna ska nog få ansikten å sen ska det pudras med florsocker. Då blir det bra tror jag =)

Nu snöar det massa i Oslo. Mysigt.
I afton blir det en roadtrip till. Ner till Sandefjord, färjan över till Strömstad å sen tillbaka till Oslo =)

Tjippåhej


bra dag


Hej tisdagskvällen på väg mot natt.
Jennie Aaa har ju kommit på att vi ska ha en yatzy-tävling, å idag gick andra omgången av stapeln. Jag kan väl säga så att jag ligger under med 0-2. Känns surt. Att mitt eget yatzy inte vill mej väl,, Kanske är det just maxi yatzy som inte passar mej !? Undrar om det går bättre om vi kör vanlig yatzy nästa gång !? Vad säger du Jennie "som-är-född-med-en-chipspöös-under-armen" Andersson ? ;-)

Idag har vi haft en trevlig dag. Firat finaste killen på födelsedagen med makaroner å bacon och sen alla tiders mäktigaste tårta. Sen drog vi en tur på Storo shoppingcenter jag å mina mongo kombos. Men pengar borde sparas då det ser ut att bli en weekend i Gbg till helgen.

Men nu kallar sängen på mej. Imorn är en ny dag då Emma å jag har bestämt oss för att vårda vår kropp och själ med kos, nyttigheter, avslappning, kanske nån bra film, ansiktsmask, förenklad manikyr å varför inte ett fotbad i skurhinken !? =) Det låter som en bra dag det.

Tack för idag vackra människor <3


det handlar om att gilla läget


Hej å hå !!

Dagarna går, och det närmar sej jul med stormsteg. Snön ligger vit å fin på marken och minusgraderna har varit ganska många den senaste tiden, både i Värmelandet och i Oslo. Nu önskar jag att snön ligger kvar ända tills det blir fin å varm vår =) Känns bra att de flesta klapparna är inhandlade, eller iaf fixade. Bara de gamla söta farföräldrarna som ska få nåt att öppna när jultomten kommer också. 

Dagarna rullar på och jag har blivit lite "pysslig" i det sista. Bra terapi det. I Munket fixade å trixade jag med lite egna julklappar, i Oslo broderar jag. Kammar in en massa kärringpoäng på det =) Emma kallar mej göbbig, men jag gillert.

Tror jag på nåt sätt börjar se ljuset i tunneln å jag vill dit. Å jag kan ta mej dit !! Lite käppar i hjulen får man väl stå ut med ibland, men vill man så kan man väl hoppas jag. Mitt hjärta brinner fortfarande och jag älskar, alltså älskar jag livet !! 
Det handlar om att gilla läget. Man ska acceptera, ta en dag i taget, göra det bästa av varje dag och ibland låta sig själv drömma lite om framtiden.

Å nu har min kombo Jennie Aaa börjat blogga också. Tror minsann hon håller på med premiärinlägget nu. Håll koll på jennieregina.blogg.se. =)

Nej, nu ska jag se till att Jennie skriver färdigt så vi kan spela lite maxi yatzy nångång =) Å så ska vi väl klämma i oss några "marknadsnougatbitar" som jag har kokat ihop idag. Mumma. Imorn blir det tårtbak då kjekken har bursdag.


Vem gillar inte detta liksom !?

Tackar å bugar för nu. Ah hej.