älskade


Oj, idag slutade jag 15. Gött gött. Imorn med, å på torsdag 18 - sen är jag ledig några dagar ju.
Idag verkar det vara lite svenskt sommarväder faktiskt. Solen skiner, sen regar det, solen skiner, sen regnar det...!? Å dte började regna precis när jag slutade...
Men nu är det bara 2,5 veckor kvar till TURKY.
"- Sara å Sandra !? Vi ska åka utomlands !!" (",)

Dopet i söndas var toppen. Vackert. Fin musik och en otroligt underbar snäll liten flicka. Elin Karin Cahrlotte är en prinsessa. Japp, gudmors egna lilla prinsessa.
Här är hon tillsammans med sin mormor och morfar, mina älskade päron.

image35


Det var dålig uppslutning på träningen igår. Ändå började de obligatoriska igår igen. Tycker det är svagt av de som inte var där, och inte ens anmälde sin frånvaro... Hoppas det blir bättre ikväll !?
Träningsvärk fick man efter gårdagen iaf.

I övrigt; jobb som sagt, tidiga mornar, klippning imorn, fest på kvällen !?, ingen katt här ;-(, musik - gärna Mika, blekfis, dåligt med pengar, älskade vänner, älskade familj, saknad av snos...
That´s it.

Imorn är det första augusti !! OJ

"Jesus älskar alla baaarnen"


Nu befinner jag mej hemma i Munkfors. Imorn är det dop som gäller. Å jag är/ska bli gudmor. Men "att få ett litet gudbarn, är inte bara en gåva och en ära", det tillkommer även dukning, läsa dikter i kyrkan och bära barnet(som förhoppningsvis INTE skriker), vara kökspersonal, städtant m.m... Men jag gör det med stolthet. Elin är min prinsessa !!

Min Krokodil åkte på kollo idag. Inte förns på torsdag får jag snosa igen... Buhu.

Puh. Idag är jag trött. Många jobbdagar och ganska lite sömn bakom mej. Men till veckan är jag ledig fredag till söndag. Då blir det bl.a Gessle å kalas.

Å just,, nu är RESAN bokad. Den 18;de åker jag, Håkis å Hjortan till Türky en vecka. All inclusive,, fin fint. Det ser vi fram emot minsann. I swe blir det ingen värme i år...

Nej, nu ska jag vara lite social innan jag förmodligen somnar i soffan.


hallå jah !?


Idag är det "lill-helg". Ledig imorn nämligen. Gött mos. Nu är jag på Frukt & Grönt på jobbet btw. Det är också kul.
Imorn kommer Anna, Julia å Elin in till mej. Vi ska shoppa lite var det tänkt. Eller Julia ska,, Jag shoppar aldrig. Men jag skulle jättegärna vilja ha en fin klänning till dopet som går av stapeln på söndag.
Måste tvätta imorn också. Underbart att använda sin lediga dag till det...
 
Ledigheten var helt okej. Mycket lat var jag. Lite hemma, lite borta, lite Gapern, lite fest.  

"Hallå jah...!?"

image33

Håkis, Hjortan å jag ska förresten åka utomlands !! Resa är inte bokad än, men det blir troligtvis den 18;de aug. Fy farao va skoj. Det ser jag fram emot. Lite sol å värme minsann. Till veckan är det första augusti. Heeeeeelt otroligt. Vart var/är sommaren ?     

Juni-musen är hos mej nu. Det är härligt. Det är kärlek det !!

Nu ska jag hoppa in i duschen,, sen blir det "sen kväll med brudarna" !!

semester !?


JiihOo !!
Nu har jag klarat av dessa sex otroligt långa dagar och har nu semester. Hela FYRA lediga dagar. Känns gött gött gött. Men jag har sagt det förut och säger det igen; Det är kul på jobbet. Tre veckor avklarade,, bara fyra kvar. Det går undan. Idag lyckades jag förövrigt få värsta brännmärket på armen från brödställningen. Man ska märka sig lite,, och imorn ska jag beställa tid för tattooo. Jojo. Om de itne har semester stängt,,!? Vilket de säkert har...

Har precis duschat, ska fixa till mej lite, packa lite, gå ut med soporna och sen åka till Norrstrand på mys.
Ser fram emot soliga lata roliga dagar nu. Lata kan de säkert bli, och roliga hoppas jag,, men kommer solen ?!

Pussåkram mina vänner.





ny istid !?


Är vi påväg mot en ny istid tro !? Jag tror minsann att det kan vara så,, För vart är sommaren, solen och värmen ?? Det har vä iofs varit okej väder i 2 dagar... Men inte som det ska vara i juli.
Jag måste ha ärvt denna besatthet av väder från min far och hans bror. haha

Fy farao vad jag drömmer alltså. Det gör väl alla iofs,, men jag kommer ihåg precis alla drömmar. Å alla drömmar verkar vara lika sjuka !? Hmn. Why ?!

Nu har jag varit i Munket sen i tisdas. Lite ledighet minsann. Men idag bär det av tillbaka till Kstad. Jobbar imorn å 6 dagar framåt. Å det är inga korta dagar jag har framför mej precis,, Men det är pengar. Det är ju så.
Jag har iaf gosat med Elin och Juni en hel del nu och hoppas jag klarar mej någon dag... Tveksamt, men det är väl bara att bita ihop.
Den tredje jag gärna myser med har varit borta hela veckan, men idag kommer han hem !!

Ja, det var väl allt för nu skulle jag tro.
Junis klor skall klippas...


längtan


Nyss hemkommen från jobbet.
Har tagit en snus, lyssnar  på Tomas Andersson Wij och ska alldeles strax dra igång å laga mat. Det blir min favorit; pestokyckling med soltorkade tomater å pasta. Hoppas Erk gillar det, för han kommer. (",)

Jo, nu är mer än halva första jobbveckan avklarad. Det känns bra. Tycker det är helt okej att jobba. Trevliga människor. Men inte är Karin såååå pigg när klockan ringer 05.55 varje morgon. Imorgon jobbar jag 07.00 till 20.30. Fast på fredag slutar jag 14. Gött gött. Jag räknar med ännu en myshelg. Hoppas det blir fint väder så min älskade familj åker till Gapern, annars åker jag till Munket !! Saknar dom.
Å så saknar jag ju min mysKatt så jag håller på å dör... Hon är mitt hjärta. Min älskade lilla hårboll.

image29

I övrigt längtar jag efter sol å värme. Det ska inte vara heldagsregn i juli. Det är inte sommar.
Mina vänner är toppen.
Jag vill snosa in mej i Elins nacke.



Jag är glad.

Imorn tror jag banne mej att jag ska kosta på mej ett par örhängen. Pilgrim såklart. Var å spanade på lunchen idag. Men jag vet inte om jag ska köpa de röda, de gula eller de beiga blommorna !?

Nu är det matlagningsdags,, sen ska jag pussa på.

jag blir gärna överraskad


Brasse, jag och Amelia har spenderat två timmar ute på Orrholmen. Solen var varm å underbar.
SMHI visar inte direkt något toppenväder under veckan,, Men jag blir gärna överraskad !!

Karin börjar jobba 7.00 alla dagar kommande vecka. Hur det kommer gå blir intressant att se. Nej, det klart jag fixar det. Men kvällarna får nog bli lite kortare då... Fast sova kan man ju egentligen göra när man är död.
För tillfället känner jag för att ta vara på varje minut.
Jo, det känns okej att börja jobba imorn. Ett måste. Trots att jag hellre vill vara ledig, med dej, dej och dej !!

Jag ska göra mej lite omelett nu tror jag. Japp, det får det blir.
Idag fick jag för övrigt brunch på sängen.
Nu väntar jag på att min vän skall ringa...