ny lägenheeet =)


Ja, men jag kanske har glömt att nämna att vi fått en lägenhet !? Men så är det iaf, vi har fått en lägenhet =) Å mycke kretsar runt det för tillfället. Ligger dock inne med värst förkylningen nu, så jag kör mest soffhäng, men jag hoppas vara frisk till helgen för då ska jag hem till kära värmland å hämta grejer. Dock är det lite svårt att börja planera flytten nu då man inte riktigt vet vad man har där hemma, å vart man har det...
Men jag å mina mongokombos har iaf fått oss en finfin liten 4;a i Gamle byen. Lite lugnare område, men nära centrum iaf. Känns bra att se många fina träd när man tittar ut genom fönstret, å inga trafikerade vägar utanför. Perfekt !! Ser fram emot att få ett eget rum, men först skall det skrubbas rejält rent innan min efterlängtade säng får sin plats. Gött gött gött. Breda fönsterhyllor är det i lägenheten också, så jag längtar efter att köpa blommor å ställa dit, å hänga upp mina nya fina gardiner...

Nej, nu blir det sova snart. Måste nog bara bläddra igenom lite ikea-sidor å lite andra sidor å se om jag finner nån bra byrå som jag kan köpa med mej. Å självklart är det mer nytt som skall köpas =) Love it.

tjippåhej


tillbaka till verkligheten


Woow,, jag har överlevt 3 dagar på jobbet. Otroligt. Trodde aldrig att jag skulle orka masa mej upp ur sängen så tidigt som 6.20 på morron, men jag har klarat det, hittills. Å nu är det bara en arbetsdag kvar till helg. Underbart !! hehe. Kan de va så att man redan längtar till nästa sommar ? För nu är det höst här minsann... Hösten kan också vara mysig sägs det, så vi hoppas på en mysig å fin höst.

Dock är jag trött som en apa nu, men om mindre än 15 minuter ska jag åka till Holmlia å träna. Lagomt sugen på det,, men va faen, träning är bra. Imorn har vi träningsmatch, å så även på lördag. Å på lördag möter vi Skattkärr,, intressant.

Byta om å packa väskan bli nu. Tjippåhejj


tolkar, tänker å funderar


Ännu mer jobbångest idag... Å jag gissar att den kommer trappa upp ännu mer de sista dagarna nu. Men, nu har jag bestämt mej !! Jag ska komma på vad jag vill göra med mitt liv, å sen ska jag göra det !! Varför ska man gå runt å va halvnöjd, göra saker bara för att man ska... Jag vet att jag utbildat med till lärare och ligger inne med studielån, men den utbildningen kan ingen ta ifrån mej å jag kan alltid luta mej tillbaka på den.
Å man är aldrig för gammal !!
Man jobbar så mycket i sitt liv, å då är det viktigt att man gör nåt man verkligen älskar för att kunna vara positiv, pigg å glad även när man inte är på jobbet. Jag vill jobba med nåt där man får vara riktigt kreativ, där man gör något som syns, jobba med kroppen(händerna), träffa mycke folk... Vad passar mej då ? Jag har idéer, idéer som säkert inte gör mej rik, men förhoppningsvis lycklig. Nu gäller det bara att komma på vilken idé som är
den rätta för mej.

Jag tolkar, tänker å funderar. Kroppen har bestämt att det är en sån dag idag...

Nu gäller det att gilla läget så länge, och se till att man får det man vill !! Ingen annan gör det åt en !! Mirakel sker inte på en dag. Jag tror på hårt jobb. Jag ska upprätta en plan, sätta upp mål, sen ska jag dit !!

Nej, jag har inte köpt en extern hårddisk än. Men nu ska jag äta brunch, sen fixa till mej å gå upp till elköp. Träning ikväll. De borrar som fan i lägenheten under, renovering, å jag blir snart galen på det !! Måste ut nu !!


tack så jäkligt


Nu är det bestämt !! Imorn går jag å köper en extern hårddisk. Lönen är inne på kontot, å eftersom jag pratat om en extern hårddisk i drygt ett år så kanske det är dags. Lyckas Karin få tummen ur å gå å köpa en imorn ? Spännande fortsättning följer... Då ska jag iaf föra över allt matnyttigt till den så jag slipper diskrensning varje gång jag kollar på en bild på internet. Omformatering av datorn vore nåt. Kanske dags att tömma kameran på dryga 500 semesterbilder också.

Bästa lägenheten är hittad !! Nu gäller det bara att få den också. Visning på söndag å jag är taggad inför att göra ett bra intryck på köttmarknaden som garanterat kommer råda. Åh, längtar så till ett eget rum å mina alldeles egna grejer !! Håll tummarna folket.

Sista semesterveckan är detta också. Inte gjort något vettigt alls än. Jag är sååå lat. Ångesten kryper sig på å jag funderar på om jag verkligen orkar börja på måndag. Kanske jag inte ens behöver det !? Det är ju för de nyanställda. Imorn skickar jag nog iväg ett mejl å frågar... hehe.

Har avnjutit Baby back ribs på Fridays ikväll å en cacao på ett mysigt café med bra sällskap. Sverige vann också, å Zlatan gjorde tydligen inte bort sig. Vann Norge kanske också !? Vad vet jag...

"Tack så jäkligt" som Elin å jag brukar säga =) Å gonatt !!