jag tänker liiite


Idag bestämde jag mej för att ta det lugnt på morronen. Sova ett tag, jobba hemifrån å sen åka å spela fotboll med en klass. Det känns som en bra plan. Jag sov till 9, å sitter nu å läser øktplaner. På fredag skall gärna alla betyg vara satta. Gud hjälp mej. Men det är bara att börja å inte ge sig förns man är färdig så att säga. 
På onsdag kommer det tydligen kungligheter till skolan också.

Varit i Värmland under helgen. Resan hem tog ca 1,5 timmar längre än normalt p.g.a. kö ut ur Oslo.
Åkte ut till sommarstugan direkt på fredag å spenderade lördan där med att måla om i vardagsrummet. Vitt å fint blev det minsann. På kvällen åkte vi till Munket å på söndag firades mors dag. Hann även klippa till mamma å lilla Elin. Så, ingen vila denna helg direkt. 

Mina flickor har bokat biljetter till Peace & Love, och jag skulle göra likadant. Men då går det upp ett ljus för mej att jag skall på bröllop den 3;dje juli. Fint med bröllop, men riktigt riktigt tråkigt att det var tvunget att vara just den helgen... Så ja, jag missar häng med de bästa och artister som Jay-Z, Lilly Allen, Robyn, Melissa Horn, Johnossi, Ane Brun, KENT, Miike Snow, John Fogerty m.fl. m.fl.
Men jag är inge bitter eller !? hehe. Det vore väl om jag åker torsdag till lördag morgon !? Får tänka lite på det...

Ikväll drar träningen igång också. Känns bra. Gött å komma igång med lite fasta tider.
Nu ska jag fixa nåt ätbart, sen kanske man får börja fixa till sig å dra mot Bjørnholt.

Ha det !!


en bra kvinna reder sig själv


Har nu suttit här ett bra tag å bara väntar på min alldeles för sega dator att vakna till liv. Det blir över en timme nu... Inte så effektivt. Dock tror jag att rensning och omformatering är det enda som hjälper i dagsläget. Med all säkerthet har min gamla pärla fått en släng av nåt äckelvirus... Gick iaf upp tidigare denna lediga måndag för att jobba, men datorn vägrar öppna elevernas dokument. Lagomt irriterande, då jag har en del kvar att läsa å vurdera. Men vad gör man !? Får antagligen läsa det en annan dag.

Har insett att det snart är sommar också. Tiden gåååår... Jag blir snart ett år äldre å har egentligen inte så bra ordning på mitt liv. Har iaf en kortsiktig plan för den första av sommarens lediga månader. Dock kanske det inte blir som jag tänkt mej, men jag gör ett försök. Det är en plan som sagt, en plan !
Skulle va bra å veta om man får fortsätta på Björnholt även till hösten, så kan man ta ställning till det då. Men det går inte fort på den skolan inte. Tyvärr.

"En bra kvinna reder sig själv" - så igår gjorde jag slingor på mej själv, med slinghätta. Kanske lite smågula nyanser såklart, men ljusare blev det, å jag tar ännu ett steg mot det blonda livet. Lite mer silvershampo nån dag nu ska så jag nog klara mej till nästa färgning.

Igår kväll blev vi iaf bjudna på grillning hos Lis å Andy på Holmlia. En riktigt trevlig middagstillställning =) Jag erbjöd mej att vara chaufför, å strax efter 2 kunde jag äntligen packa in mina vindrickande passagerare i bilen för hemfärd. Hoppas, å tror nog nästan, att jag får vara chaufför på vår harrytur idag också. Å kanske kan man vinna, eller förlora, lite pengar på travet ikväll också.

Nej, jag fortsätter att smöra för datorn i hopp om att man hinner göra något nyttigt denna morgon/förmiddag.
-puss på allt fint folk-


lååånghelg


Hejja söndag !! Hejja solen !! Jobba nu bort molnen helt så jag kan gå ut å bli lite brun =) Det är dagens planer. Vilka säkert kommer gå i stöpet... Å jag tänkte även att jag ska försöka jobb lite, läsa öktplaner å periodeplaner. JiihOo,, eller nåt =S

Långhelg denna helg också, underbart. Imorn måndag är alltså en röd dag å det tackar jag för. Imorn ska vi faktiskt ta en "harrytur" till swe. Lite shopping i Töcksfors å sen trav i Årjäng. Eller Yeargang om man heller väljer det =) Hazze måste stöttas. hehe

I fredags var det bästa fredagsmyset, solen sken från en klarblå himmel å jag njöt av god grillmat med fint sällskap.
Igår körde vi kalkonmiddag å sen började vi ladda upp inför Champions League-finalen hos engelskmannen. Holta å jag råkade få vår "topp" redan vid 20-snåret, vilket resulterade i att mina linser och ögon dog runt 00 och vi klackade hemöver. Det tackar jag för idag då jag faktiskt är riktigt pigg. Eller något så när iaf =)

Vissa människor borde placeras på en öde ö där de inte kan göra andra illa. Det finns så mycke fult folk att det gör ont i hjärtat mitt...

Nej, jag fortsätter att hejja på solen, å hoppas snart befinna mej ute i parken.
Ha en bra söndag folket. pöss


17.e mai


Idag erkænner jag mej skyldig till enorm trøtthet. Det tar på krafterna att vara ledig minsann. Men ledigheten har ændå varit ganska lugn, men det kanske har blivit lite dåligt med sømn trots allt. Helgen har iaf i det stora hela varit bra, med vissa undantag... Avslutade iaf med en fin fin 17;de maj igår. Solen sken inte på oss, men det regnade inte heller och det var ganska okej temperatur. Vi begav oss ut på stan redan vid 11 å var inte tillbaka hemma førns vid 18-snåret. Då tog vi med oss grillen, køttet, påskmusten, kortleken och yatzyt ut i parken å satt dær till ca 21. Så mycke promenad å mycke luft fick vi igår. Hærligt.

Dock har många elever har gjort klart før mej idag att det var en "dålig" 17;de maj igår. Det var inte den vanliga stæmningen tyckte det, før folk verkade inte lika glada som vanligt, + att det var en elev som såg en man som klædde av sig naken på Aker Brygge. hehe. Dær førsvann den stæmningen liksom =) Jag som aldrig varit med om 17;de maj førut kan bara sæga att det var trevligt att va med om det live. Mycke finklædda folk i rørelse, Holta å jag hade snyggaste ørhængena, jag såg ingen naken man och jag hade inget emot att vara ledig en måndag å bara slappa å kolla på massa mænniskor.

     

 

Nej, provrættningen pågår fortfarande før mej... Men om 1 h ska iaf ut i skogen å ha orientering. Det ær hærligt med utegym nær solen skiner =)

Ha det bra mina vænner !!


Det ær næra nu...


Nu ær det inte långt undan... Onsdag eftermiddag å arbetsdagens slut ær næra. Sen gottar jag mej med 5 dagars ledigt. Visserligen kommer jag rætta lite prov å læsa massa øktplaner, man va fasen, det kommer gøras på hemmaplan. Sista timmen børjar 14.30,, sen heeeeeem. Fint.

Før er som lurar på det så går det bra med foten min. Lite blå å svullen var den igår, men idag har jag inte kollat, å jag går næstintill obehindrat, dock gør det ont att løpa till bussen. hehe.

Løningen kom idag,, Så vad blir det ikvæll ? Skulle ju ha varit på Johnossi, men eftersom vi alla var såååå sega hann biljetterna ta slut. Illa illa. Vi tar dom på festivalen till sommaren ist !! 

Nope, jag hinner rætta ett prov till innan lektionen børjar. 

God Jul =)


smäääärta


Idag tränade vi innebandy, å självklart kommer jag med idén att köra tennisfoboll som uppvärmning. Tennisfotboll är roligaste uppvärmningen ever. Men iaf, jag lyckas kliva så jävla mycke snett... Gnäller ett tag, men kör vidare träningen ut såklart. Nu kröööp jag ut till köket å hoppade på ett ben tillbaka... Får se om jag kan gå imorn !?

Måndan är snart över, å det är endast två arbetsdagar kvar till långledigt. Hela fem långa härliga slappa lediga dagar väntar. Fiiint. Å 17;de maj skall firas för första gången !! Men det är först på söndag...

Helgen som gick var bra. Smet ut i natten på fredan, en tur på "Grünerlökkadagen"(?) på lörda som avslutades med grill å vin i solskenet. 22.00 däckade jag i soffan, så utgång uteblev. Söndan kan vi lämna bakom oss. Pajbak å matlagning till mina sambos var det enda vettiga jag gjorde, + en liten promenad. Väntade på solen hela dagen, men molnen ville mer. 

Nej, prov med mina ettor imorn, så måste till jobbet tidigt å kopiera. Blir nog en tidigare t-bana kanske... Vilket betyder "alarm 05.45" !! Å jag måste sluta "snuuusa" så länge på möran...

Natta !!
när man väl vinner, så vinner man ändå inte !?


ÄNTLIGEN fredag !! Å ikväll blir det fredagskoooos.
Hade velat grilla med sötIselin å co i afta, men de kör ju igång så tidigt, så jag hinner nog inte... Kanske får det lite senare ikväll bli invigning av biltemagrillen på finnmarkgata !?

Dock gick jag på en nitlott nu som tål att diskuteras om det är rätt eller fel !? Var med i en tävling på Bik Bok här om dagen; Man skulle handla för en viss summa, fick en goodiebag med ett nr på, å sen skulle ett nummer dras och den som vann skulle få 1000 spänn att handla för på Bik Bok. Å ja, JAG VANN !! Men fick jag priset då ? Nej, det gick vidare till nån annan... För de hade ringt mej, i tisdas, mitt på dagen när jag hade undervisning med mina elever. Kunde självklart inte svara då, å jag glömde att kolla upp det missade numret å ringa upp dom, så de drog ett nytt nr... =( Hade det inte varit lite mer rättvist om de hade ringt en gång till, efter arbetsdagens slut, runt 17 kanske, för de har ju ändå öppet till kl 20-21 !?
Ah ja, man vinner ju inte så ofta, men när man väl vinner, så vinner man ändå inte. Flaks ? Ikke. Surt !! Men det som är det komiska är att jag nästan kände på mej att jag skulle vinna, fick ju nr 83 på goodiebagen... Men nej, BOJKOTTA Bik Bok !!

Annars skiner solen nu iaf. Är en finväderdag idag, dock blåser det fortfarande alldeles för kallt.
Jag tackar den som tackas kan för att det är helg igen, då jag jobbat hårt som en tok denna vecka. Snart är det sommarlov för ungarna, å för mej, å det är alltid lika mycket att göra på slutet.
Min helg är än så länge planlös, å det är lite gött. Hoppas på en toppenhelg, å hoppas ni också får en sån =)


       

Tjippåhej <3


snøøøøøø !?


Igår snøade det tokigt mycke utanfør Bjørnholt skoles væggar. Snøflingor stora som tefat. Det ær inte okej i maj månad. Før visst ær det maj ? En del dagar kan man fråga sig. Jag har aldrig varit mer redo før sommaren æn nu, så vælkommen værmen !!
Solen skiner iaf idag, men det ligger lite snø kvar hær utanfør. I Oslo city kom det iaf inte så mycke snø, å dær smælter den fort iaf. Men nu måste væl iaf den sista snøn ha kommit !?

Vad jag vill sæga med detta inlægg ær iaf att halva veckan ær gjord !! =) Men jag har sækert jobb kvar før två veckor, som ska va klart denna vecka !! Jaja,, jag hinner. Jobba mycke, sova lite. Så ser min vecka ut...

En av dessa skall jag ha. Vem luktar godast tro ??
Delicious Ripe Raspberry Candy Apple 1.7 Oz.Delicious Sweet Caramel Candy Apple 1.7 Oz.Delicious Juicy Berry Candy Apple 1.7 Oz.(www.dkny.com)
Har iaf luktat på den grøna, å den luktar iaf gott gott gott !!

Nej, nu ska jag gøra mej redo før onsdagens sista lektion.

Tjippåhej