"kontaktbar" igen


Är det nån som tycker man är nördig när man "jobbar" på två datorer samtidigt !? Nä, trodde väl det =) Passar på att blogga lite på Päronets dator medans min dator håller på med massa massa inställningar.

Så, nu har jag mobil igen - å det är mitt norska nr som gäller !! Men nu är det ju så att jag blev av med alla mina kontakter... Så snälla, skicka sms så jag får era nr igen. Tacksi.
Ny mobil var det ja. Men jag ska ju inte skryta med att det var en fjuttutgift som inte rörde mej i ryggen. Nejnej. Dyr mobil blev det, men hörrni, mobil må man ju ha !! Å jag nöjer mej ju inte med vad som helst. Sony Ericsson is the shitt !!

Imorn åker Holta å Pär hem till Kstad. Jag blir kvar i Norge, men på lörda möran kommer min älskade familj. Ska bli underbart !! 

Nä, nu blir det hopp in i duschen, sen ska jag försöka få in lite musik på mobilen minsann. Tidigvakt imorn också, så 05.45 ringer klockan... gaaaah.

pussågonatt alla mina älskade vänner <3


Holtas dag och mobilras


Nu har vi firat Holtanråttan lite. Imorn ær hennes dag. Hon fyller halvtid tid till 50 !! Gøtt før henne att bli lite ældre tycker jag =) GRATTIS i førskott min ælskade skorpbit !!

Imorse la min mobil av också... Lagomt glad blev jag =/ Så nu ær man tvungen att køpa sig en ny jævel. Hade inte ræknat med det direkt. Hade hellre spenderat mina pengar på ja, viktigare grejer, som typ klæder kanske... =) Å bussresor hit å dit. Men imorn efter jobbet tænkte jag hoppa in å køpa mej en ny. Fast det ær bara om jag hittar nån bra... Kollat lite idag, men inte riktigt hittat "min". Vi får se... Men man måste ju ha en mobil !!
Men som det ser ut nu så når ni mig på min sekreterares(Holtas) mobil eller på detta intranæt !! 

Nu blir det hopp in i duschen sen sova.
Till helgen kommer min ælskade familj på besøk =) Gillørt !!

pussåhej


problembarn !?


Torsdag mina vänner. Å med det - snart fredagsmys !! =) Me like. Å fasen,, tror jag är utbränd. Reeeedan. Tre av fyra dagar denna veckan har jag inte kommit hem innan 22 typ. Puh. Jobb - tränat ungarna - tränat själv. Idag hade vi dock ingen träning då de fixar golvet i hallen, men laget var ist ute å åt. Gött vare,, men nu är jag trött trött trött. Skulle nästan tippa på en släng av svininfluensan också, då halsen är som en hel gryta med gröt. Ont som fan har jag i låret också. Hände nåt på matchen i lördas, men nu är det 100 ggr värre... =( Å sen fick jag en fotboll rakt över nosen igår också... Så näsvärk är också ett problem jag lider av. hehe. Illa nu,, men det går.

Tänkte hämta mitt norska bankkort imorn efter jobbet, kolla om man fått nån lön kanske, men då visade det sig att banken självklart stänger 15.30, och jag slutar 16.00. Typiskt. Illa igen =)

Men annars, förutom all värk å allt det där, så är det okej vettni; jag sover gott de få timmar jag får varje natt, ungarna är söta ibland, First Price ostepop är de bästa jag ätit... Dock är det kallt ute om dagarna, å jag måste få hit lite vinterkläder - typ nu genast. Vem vill leverera ? Köpte även ett nytt underställ igår. Det billigaste såklart, men det söööög... Varmt var det, men modellen skall vi inte prata om.

Ungarna hostar å snorar å nyser,, å idag var det ingen som var hundra i magen minsann... 2 riktig livliga dagar har det varit nu, så jag hoppas på en lugn å fin fredag som en bra start på en bra helg. Ledig heeeeela lördag, å match på söndag. Ser bra ut.

Å har alla som vill ha mitt norska nr fått det nu ? Annars hojtar ni till så får ni det. Det är nog lättare att nå mej på det nu, än på mitt svenska.
Förresten,, helgen den 6-8 nov kommer jag hem !! Vem vill träffa mej då ? Snälla,, nån iaf =) Saknar er <3

Nu ska Karin Hallberg sooooooova. Gonatt mina skatter.
Ha det !! pöss


tiden går fort...


Å då var det redan fredag. Dagarna går minst lika fort i Oslo. Det kan nog stæmma kanske... Idag fick jag tacklas på bussen før att øverleva också. Mycke sludigt folk hær vill jag lova. Men kul å kolla på =)
Det har dock varit en jobbig vecka, trøttheten har varit påtagling minsann. Åkt hemifrån ca 7 alla dagar, å 3 kvællar har jag inte kommit hem førns typ 22. Mycke på jobbet, å lite extra med innebandyn. Træffade mina 18-tjejer før førsta gången i onsdas. De ska jag alltså træna framøver.
Å på jobbet går det bættre å bættre. Ungarna børjar læra kænna mej mer å mer, å jag dom, vilket sjælvklart resulterar i att allt blir lættare =)

Nu ær det iaf helg å ingen kan va gladare !! Fredagsmys blir idag. Gøtt gøtt gøtt. Å imorn ær det match kl 12.30,, sen finns det inga mer planer. Gillørt. 
Å alla Karlsta'brudarna ær i Sthlm hos mina ÄGG denna helg... Å jag ær faktiskt avundsjuk. buhu. Sulle också vilja vara med dom denna helg... Men men,, jag ær hær, de ær dær - gilla læget. Snart måste vi iaf træffas !! Allihopppa !! <3 

Næ, nu blir det hopp in i duschen. Så man ær redo før myskvæll. Det pratades om bio faktiskt, men jag funderar på om jag bara orkar med en film å massa godis !? hehe. Gøttigøttgøtt. Hungrig också.

Hoppas mina flickor har det toppen i Sthlm. Miss U <3
pussipåsk t allesammen


en søndag i oslo


Nu ærræ søndag igen,, å jag orkar inte krångla å skriva riktiga ä och ö. Så stå ut med norska tattarbokstæver vettja =)
Regning å grå søndag i Oslo idag. Helt okej, eftersom dagen hittills bara spenderats i soffan. Då ær grått okej. Mera soffhæng blir, men senare ska Holtis å jag ivæg å kolla på Pæronhalvan nær han lirar match.

Vi vann igår. Målen satt långt inne, men matchen slutade iaf 4-3 till oss. Å tro det eller ej, men jag lyckades gøra 2+1. hade lovat Holta 5 poæng, men det blir næsta match.
Jag tycker nog ændå att jag klær i røtt =) Men jag trodde nog inte att man kunde gøra mål med en exel-klubba... hehe.

Jobbet drog igång i fredas också. Små små små barn minsann... Men det kan nog bli bra. Trevliga kollegor verkade som också. Det ær bra.

Næ, nu har mamma Holt lagat mat åt oss latmaskar. =)

Ha det bra vænner.
saknar saknar saknar. pusspusspuss <3


"jag gör hellre inget med någon, än inget själv"


Trodde jag skulle börja jobba på måndag, men det visade sig redan bli fredag denna vecka. Så imorn är det jag å kidsen på idrettsbarnehagen. Var där å var med dom i typ 40 min igår innan de skulle ut på tur. Oh shitt,, barn, leksaker, byxor, jackor, luvor och stövlar överallt. Vem är vem, å vem ska ha på sig vad !? Men man lär sig väl. Å det blir nog bra för mej att börja jobba. Det här med lediga dagar är inte riktigt min grej. Eller jag gillar å va ledig, självklart, men gärna tillsammans med nån.
Som vi sa en gång, du å jag, "jag gör hellre inget med någon, än inget själv".

Å det här med saknad då !? Jag saknar så många å jag saknar så mycket. Bakåtsträvare är mitt andranamn har jag insett... Saknaden sitter som en storstor hård köttbulle i luftstrupen =(

Oslo bjuder på ännu en riktigt fin dag med höstväder. Klarblå himmel och riktigt kall å frisk luft. Jag ska strax bege mej ut på nordea-letning... Måste fixa norskt bankkonto så jag kan få lön framöver.
Men först ska tvätten hängas å ansiktet sättas på...

Ps. Sms mottages tacksamt från alla håll å kanter. ds =)

NEMO NISI MORS


"rehabiliteringsresa"


Min blogg har varit tot en längre tid. Men det har säkert inte gått någon nöd på nån stackars krake där ute !? Visst är det så ? Bloggen har iaf för mej varit något jobbigt, något som påminnt mej om allt jag en gång hade,, å jag hade faktiskt allt ett tag. Jag levde i drömmarnas land. Men så bra ska väl ingen få ha det. Visst !?

Nu befinner jag mej i Norge, Oslo närmare bestämt. Jag säger inte att jag flyttat hit, utan jag är på en lite längre "rehabiliteringsresa", som inkluderar innebandy, jobb och ny luft. Kanske inte bættre luft, men annan luft iaf. Barnehagejobbet drar igång nästa måndag,, nu spenderar jag mest de lediga dagarna tillsammans med Winnerbäck, eller Winnernäck som vi också kan kalla han =) Vi trivs bra tillsammans, trots att han ibland driver mej till tårar. Men han finns där... å tårarna kanske inte kommer från han !?

Spelade førsta matchen i Holmlias röda dress i lördas. Vi vann med 8-4,, men jag var blek... Rycker upp mej, bättrar till mej å visar mycke mycke mer klass till helgen. Det vet jag.

Sover alldeles för lite, vilket gör att jag gärna vill sova på lite olika ställen... bl.a. på bussen, tricken, krogen å på innebandyläktaren. Kanske är jag vaken för länge idag också !? Men inte lätt att sova när tankarna tar över.

Men nu blir det sova av,, å har ni tur kanske ett nytt inlägg kommer inom kort. Men på ett villkor, å det är att ni berättar för mej hur man slutar älska !! Bra krav =) Å kanske blir nästa inlägg lite mer positivt !? Hmn...

Saknar min hårboll nåt så in i tusan... Hon är min kärlek !!