så himla ledig


Idag har jag inte slitit ont direkt. Låg i sängen längre än någonsin, gick på stan en ultra snabb vända, sen hem å intog soffläge. Föör mycke folk på stan + att jag fick hostanfall så det kändes helt rätt att gå hem. Rean är då alltid överskattad. Fast hade jag varit själv på stan kanske man hade kunnat hitta nåt. Inte för att jag var ute efter något speciellt... Eller jo, ett par strumpbyxor. Men självklart var de väl slut... Skräll. Ungefär som på IKEA. Där är allt man skall ha slut. Mattor, hissgardiner å allt...

Febern är förresten borta, men inte snuvan å hostan. Nästan ännu mer tätt i näsan nu...

Känns konstigt att vara såhär "himla" ledig. Inte nåt man måste göra liksom. Kan va vaken länge, kan sova länge, träna när man vill... Trevligt.

Slog på stort och möblerade om i köket igår kväll. Å ni som varit hos mej undrar självklart då hur jag gått till väga, och om jag bara bytt plats på knivarna och gafflarna(som mitt kära ägg så positivt frågade=) !? Nä, jag har faktiskt bytt plats på micron och driskstället. Å det blev minsann mer yta på de små bänkarna. Får plats med både mixern och wassermaxx;en =)

Nej, nu ska jag gå upp på vinden med lite grejer minsann. Sen ska jag spåna efter bra nyårs-efterrätter. Har ni några tips på goda efterrätter det så var inte blyga att höra av er =)

Tjippåhej 

"jag älskar dej moster Karin"


Elin har rockat loss heela julen minsann. Hon är inte dålig den lilla råttan. Dock var hon lite rädd för tomten i år,, Å sen blev hon jätteorolig att tomten skulle kidnappa moster Karin =) Å idag sa hon faktiskt; "Jag älskar dej moster Karin". Jag vet inte, men kanske för att jag sa att hon skulle säga det =) Men det kom från hennes lilla hjärta iaf.

Å jag är sjuk. Feber, halsont, hosta å snuva. Allt-i-ett. Riktigt jävligt. Bara för att man får vara ledig ett litet tag så hoppar allt på en...

Farsgubben fyllde ju 60 år igår också. Var lite öppet hus här på Örnis. Livat vill jag lova. Själv höll jag lådan med att nysa heeela tiden.

Lorten är utomlands och jag är jämt liiite avundsjuk. Vill också åka till ett lite varmare och finare land... Sportlovet ?! Vem vill med mej ??

dan före dopparedan - GOD JUL


Dan för dopparedan ! Det är helt otroligt. Vart är julstämningen ?
Det enda som idag påmint mig om att det är vintertid är den vita haren som lugnt skuttade förbi, 1,5 meter framför mina fötter, när jag stod där med bössan i handen. Haren hade tur,, han/hon borde köpa sig en lott. Syrran stod mitt i skottsektorn och sa; "Skjut inte Karin". Eftersom detta var min första harjakt stod jag bara där med bössan i handen, munnen såg ut som en fågelholk och jag tittade snopet på haren som inte hade bråttom någonstans. =) En lite stund efter kom Izor helt galen med näsan i marken.

Ett paket kvar att packa in.  Dock vet jag inte riktigt än vem som skall få bli den lyckliga ägaren ?!

Familjen Hallberg är allt ena riktiga hetnötter. Jag inkluderad. Vi måste nog tagga av lite tror jag bestämt.
 
Nu ska jag äta minsann.

GOD JUL kanske det passar att säga nu !! =) Och jag tänker på dej...


"omkörda"


Nu är det onsdag igen, å endast två arbetsdagar kvar innan det är dags för jullov. Än en gång; Fint =)
Imorn är det lite annorlunda skoldag också. Lite pyssel å mys bl.a. Blir trevligt. Å på kvällen är det dags för julbord med kollegorna.

I måndas spelade vi bandy. "Seriös" match mt VAIKs damer. Kul,, men en nedrans träningsvärk i ljumskarna dagen efter. Man kan ju även säga att vi blev en aning utspelade(omkörda), men sen dängde vi dom lätt i innebandy. =)

Lortis å Håkis åkte precis. Vi har mysit till det.
Å nu kom jag precis på att jag fortfarande har massa tvätt kvar i tvättstugan. Fy fasen va segt... Bara att hämta det.
Sen blir det sova av,, om det nu skulle bli så att det blir ganska sent imorn kväll...!? =)

tjippåhej

det är över nu...


Då var Waltherskampen över. Känns bra känns bra. Är ganska nöjd med dagen då allt flöt på bra faktiskt. Dock hade lite mer tid inte varit fel, men det är svårt att "fixa" tid faktiskt. Inte ens jag klarar det. =)
Vill tacka alla som ställde upp idag. Speciellt de snälla domarna.. å elever och lärare i sekretariatet. Och självklart vill jag tala om för mina innebandyspelande elever att jag är mycket stolt över er !! Ni var jätteduktiga idag, både pojkar och flickor.  Ni spelar helt rätt innebandy,, inte fjant å klageri. Fortsätt så.

Imorn är det dags för luciatåg i skolan också. Haha. Kommer bli en "fin" upplevelse för de elever som skall titta och lyssna. Man kan ju iaf hoppas att jag lyckas ta mej upp i tid så jag hinner vara med i tåget. Har otroligt svårt med väckarklockor,, Vi lyssnar inte på varandra skulle man kunna säga.

Snart är det jul. Ska bli härligt med lite lov minsann. =)
Å då blir det många dagar med mosters lilla råtta. Hoppas snön också finns på plats. Bilderna är från förra helgen i Munket.

     

GonattGonatt

Waltherskampen


Ja, då är dagen snart här. Jag ser fram emot den, samtidigt som jag längtar tills den är över.
Imorn - Waltherskampen i innebandy.
Kommer lag från alla Walthersskolor i Sverige å ska vara med på en innebandyturnering som "jag", vi i Karlstad, arrangerar.
Har varit ganska jättemycke ett tag nu,, så jag hoppas det går som på räls imorn och mina lag vinner. =)
De första matcherna börjar kl 10.00. Finalen för flickor är 15.15 och finalen för pojkar är 16.00. Kom å kolla alla innebandyintresserade !!

7.15 plockas jag upp av min privatchaufför vid resia. Ännu en heldag...
Så gonatt blir det nu !!

hur duktig ?!


Spenderat kvällen med att läsa lite bloggar. Bloggvärlden är väl ett enda jissel !? Folket skriver om ansiktsbehandligar, dyra märkeskläder, nya frisyrer, träning, mat, sjukdomar... Bloggvärlden kan ge dej allt och lite till.
Själv lägger jag inte ner mycke tid på min blogg, men det kanske ni har märkt !? =/ Dock kommer det minst ett inlägg i veckan. Inte illa pinkat.

Tränat alla dagar denna vecka. Men kroppen min mår inte sådär vidare värst jättebra. Halsont, å en nedrans huggande värk i höfterna ner över låren. Börjar min kropp bli gammal?

För tillfället sitter jag å pillar på en julkalender, med choklad i. Då jag har lite abstinens försökte jag bli av med den genom att äta nån liten chokladbit. Dock har jag tydligen öppnat några fler luckor än vad som är ok !! Fler än fyra luckor alltså,, Men bara för att fastna lite på dagens datum så är det så att min älskade mor har födelsedag idag !! Imorn ska jag hem till Munket med lite presenter,, Ska nog säkert äta lite gott också tänker jag. =) Mumma.

Just ja, abstinensen ja... Vart kommer den ifrån ? I lördas insåg jag helt plötsligt vad jädra onödigt, dyrt, farligt och ohälsosamt det är med snus. Så mogen som jag är så la jag dosan på hyllan !! Hur duktig ? Dock medför det lite krämper - så som sömnproblem, tjat och kanske t.o.m. lite kort stubin. Det är det väl värt kanske, men passa er. =)

Nu ska jag borsta gaddarna och krypa ner i sängen med mitt älskade kattskrälle.

en annan dag


Det är bara onsdag å jag skriver ändå... Idag hinner jag nämligen skriva lite. Sitter hemma i soffan å ska så göra heeela kvällen. Idag kör jag vila från träning(gym) helt å hållet då jag inte känner mej helt hundra. Dock har måndas- och tisdasträningen varit skapliga. Dopingprov efter träningen igår, å självklart blev jag "utvald". Troligen för att jag rullade runt som en säck potatis på träningen. haha

Pyntat till det lite här hemma har jag också. Inte illa. Juleljus på bordet, sjärna i fönstret, röd duk, "pyramidljusstake"... Uj uj uj. Dock måste kuddfodralen bytas ut då de med sin rosa färg skär sig ganska rejält.
Vad heter årets julkalender ??

Imorn fyller min älskade mor år. På fredag ska jag minsann hem en sväng men några paket. =) Å äta lite gott tänker jag. hehe

G is back, men det är fortfarande en hel del att göra på jobbet. Börjar bli lite nervös å stressad gällande Waltherskampen till veckan... Har jag verkligen fått med allt ? Har jag inte missat nåt viktigt ? Bara alla matchkläder och tryck går vägen nu också...

Hungrig !!
tjippåhej