Bli itj nå fart uten bart


Nu rullar hockeyfinalen på tv;n. Canada leder med 1-0 inför andra ,, som visst börjat nu. Inget dåligt drag i den arenan idag skulle jag kunna tänka mej. Gött av Olsson att knipa ännu ett brons förut också. Han den där Northug är ju inte så bet han heller faktiskt. Nästan lika kaxig som Lotte =)

Igår gick Trönderfesten va stapeln. Snygga var vi med bart minsann. Eller ja, allt är relativt =) Men det var en trevlig kväll. Efter klädesbyte å bart-borttagning drog vi ut på byn. Min premiär på Trudes place, Elsker. Kanske inte kommer gå dit så många gånger till, not my cup of thé om man säger. Menmen, ca 3 var vi hemma å jag sov ända till 11 idag !! Rekord sen jag flyttade till Norge.
Lotte å jag vann för övrigt skådespelartävlingen på festen igår å fick finaste brillorna;- Bli itj nå fæst uten skinnvæst -

   

Spelade match mot Sveiva igår. Stryk med 6-5. Riktigt surt tycker ju jag, som gillar att vinna. Men en klar förbättring då siffrorna var betydligt större förra mötet. Ligger dock inne med värsta brännsåret på baksida lår å ett snyggt ett på handen ockå. Sveiva är nog de vi kommer få möta i semifinalen. Men då är det vinst, å det VET ni !!

Imorn börjar jag mitt nya jobb. Nu är det for real. Lite nervi är jag, men det kommer nog gå bra. Men jag hade allt bra gärna velat gå av trikken vid Jomfrubråten imorn igen... Alla på Ekeberg var så söta mot mej sista veckan, å man märkte verkligen att de gillat att ha en där. Ungarna förstod väl självklart inte att jag skulle sluta, men söta föräldrar å kollegor. Fick fina blommor, presenter å massa varma kramar. Mycke bra folk som jobbar där, å jag kommer komma å hälsa på dom å hålla kontakten med de bästa !! <3

För er som undrar så står det 2-1 till Canada nu, å andra perioden är nu slut.

Snart - gonatt


hejja sverige


Gokväll folkens !! Ett raskt inlägg innan jag somnar till.
Imorn är näst sista dagen på Ekeberg då. Å jo, det känns lite sorgligt. Ganska mycke faktiskt. Föräldrarna är så söta å snälla... Jag kommer sakna alla. Ja, det kommer jag.
Imorn skall vi iaf ha kino-kväll på jobbet när alla slutat, med pizza, browniekaka, popcorn och Avatar. De är sötnötter de där jag jobbar med.

Efter träningen ikväll, som förövrigt va ganska kul för en gångs skull, har jag förberett lite fyllning till en smörgåstårta som mina kära norskar skall få sätta tänderna i på fredag. Specialbeställning från Kim =) Hoppas bara den kommer smaka gott också. Det är min "göraegensmårgåstårtaoskuld" som tas nu ju ;-)

Gött att swe tog ett guld till ikväll då. Ibland är de allt riktigt bra de där. På jobbet var de säkra på ett nytt norskt guld ikväll, men ikke !! =) Lotte kan nog bli lite lätt besviken också... hehe. Skadelglädje, blandad med riktig glädje såklart, är ju den bästa !!

Nä, sova blir. Kl 6 t möran är det ju hockey igen. Hinner väl med 2 perioder innan jobb iaf. Fiiint.  
Gonatt å hejja Sverige !!

sista veckan


OS har rullat hela kvällen, i hopp om att jag skulle få se ett OS-guld live, men det verkar inte bli så minsann... Men men, Ferry bjöd på sig själv efter elfteplatsen iaf. Det gillar vi =) Bytte bort morgondagens tidigvakt för att kunna se på lite hocket t möran iaf. Vinst där då tack.

I övrigt så går jag imorn in på min sista vecka på Ekeberg Idrettsbarnehage. Känns lite vemodigt då jag gillar folket, riktigt mycke. Jag trivs där helt enkelt, men för min egen framtids skull så börjar jag nästa måndag på Björnholt videregående som idrottslärare. Kan bli riktigt spännande, å en rejäl utmaning.

Förra helgen i ack Värmeland var underbar. Mys, familj, katt, vänner å innebandy. Så ska det va.

Vann över Akerselva med 1-0 idag !! 1-0 ja. Inte så målrik match minsann, å matchen var ungefär lika kul som 1-0 låter. Men tur att de har två rejäla värmlänningar i laget, en som håller nollan å en som gör ett mål !! hehe. Typ.

Nä, matchen börjar ju 06.05 t möran, så sova vore nåt nu. Hinner kanske packa träningsväskan imorn...
NATTAAAAAAAAaaaa.

(21 feb 22:37)

dubbelbesök


Gårdagens inlägg försvann mystiskt, så jag gör ett nytt försök nu. Men ett kort sådant,, För kolla klockan å tänk på att sömn är viktigt. =) Har jag hört. Men imorn har jag iaf senvakt, vilket är lika med någotsånär sovmorgon.

Det var iaf en toppenhelg hemma i Värmlandsskogarna helgen som var. Fick träffa alla mina bästa människor, förutom landslagsstjärnan Lort då, men henne får jag träffa kommande helg. Far å jag plockade iaf ur min lgh å kontrakt skrevs med den nya som skall flytta in, läkaren besöktes å jag fick lite nytt gott penicillin att knapra på under veckan, kattmys var det, gos med mosters lilla råtta, fest för älskade Håkis med bästa brudarna å premiärbesök på Tempel på lördag. Bra lördag vill jag lova !! Dansade så fötter å ben värkte på söndag. hehe. Pär, Holta å jag tog Night Ridern tillbaka till Oslo på söndag kväll, å jag sov nog drygt halva vägen minsann... =) Men det var jag värd.
Till helgen får Karlstad å Munkfors njuta av min närvaro igen. Sista grejerna ska plockas ur lägenheten, nycklarna skall lämnas å innebandy skall det kollas på. Bra helg,, å mina ägg skall kramas. <3

Ordet jobb har snurrat runt i min hjärna sen i fredas. Byta jobb eller inte byta jobb !? Det har varit frågan. Min kära arbetskollega Mari sa iaf att magkänslan är det viktigaste, å den skall man följa, å så blev det kanske !? Eller var det "framtidskänslan" !? Det handlar ju ändå om en själv, å bara om en själv, när man står där å ett jobbval måste tas. Nu har jag gjort mitt val.

Natta !! <3