två av mej !?


Trött var ordet. Det är ju under ledigheten man ska ta igen sig lite, men här jobbar vi inte så. Men jag klagar verkligen inte, jag har det trevligt hemma i Munket.

På söndag åkte mamma å jag till Kstad för shopping och innebandy. Lyckades självklart bränna lite pengar, men på vad, det vet jag inte riktigt...!? KIBF fick tyvärr stryk i kvalmatchen vi kollade på också, så det var väl ingen höjdare.... =(

På måndag var jag ett bra barnbarn. Spenderade hela dagen med mina kära, alldeles strax, 90-åriga farföräldrar. Bakade bullar så det stod härliga till, plockade påskris å satte i fjädrar. Så ska det vara =)

Igår var jag t Sunne med mitt älskade ägg. Shoppade lite till å besökte öron- näsa- halsspecialisten. Hon lyste lite i näsan, gav mej kortisonnässpray, konstaterade att jag var svullen nånstans i näsan, sen fick jag gå !? Men varför har jag då fortfarande denna jobbiga rethosta, å varför mår jag inte bra i kroppen !? Helkroppsundersökning, ja tack !!

Idag har jag bara varit moster hela dagen !! Sov över på hea inatt, å klockan 07.10 ville lilla Elin gå upp. Vi låg å drog oss ett tag, efter tvång från mej, sen har det gått i ett. Vait in i alla affärer i Munket, vilket ni borde tycka måste ha gått fort, men allt i en affär är spännande =) Sen har vi varit upp till gammelfarmor å gammalfarfar, lagat mat, sovit middag(vissa av oss), besökt mamma Anna på jobbet, lekt mellan varven... Ja, så. Ikväll har jag slingat Anna å klippt min kära mor.

Trött.

Imorn är det påskparad. Lilla påskkärringen Elin ska gå med sitt dagis. Det måste man se såklart. Så 9.15 ska vi på det, å innan det ska jag fixa lite också var det tänkt... Efter det ska vi handla åt de gamla, sen ska jag bli med farmor å köpa blommor, sen ska jag packa lite, å sen ska ägget å jag åka mot Kstad. Å allt detta ska va klart innan 13-14 !? Hinner jag ? I Kstad väntar utgång med fina flickor. Ser fram emot en toppenkväll =)

Ikväll blir det sängen tidigt !! Å det med basta !!
Man skulle allt vara två stycken Karin ibland va !?
<3


GLAD PÅSK !!


sweeeden


Nu är jag på hemmaplan, alltså i de värmländska skogarna. Härligt att vara hemma på hälsa på. Kommer få träffa alla mina favoriter också, så jag är mycket nöjd =) Dock gick mamma å pappa över till grannarna å lämnade mej direkt jag kom hem, men Juni å jag skall nog mysa till det rikitigt i soffan.

Lite hård brud morsan är då btw. Efter ett fall i skidspåret för ett antal veckor sen får hon gaaanska ont i foten, svullen å blå som få biter hon ändå ihop å inbillar sig att hon är lite klen bara. Igår, 6-7 veckor efter skadan, kommer hon iaf iväg på röntgen - OJ, ett ben var visst av i foten !! =) Men trots det har hon redan promenixat en hel del å redan varit uppe på skidorna igen !! Mora mi är den starkaste jag vet, på alla sätt å vis <3   

Mina fina fina päron !!

   

Vi vann den fjärde NM-semin också. Liiite gött !! 6-2 blev det till oss, denna gången på hemmaplan. Dock måste vi vänta ända till den åttonde april innan det är dags för den femte avgörande matchen. Jobbigt att vänta så länge, å framförallt onödigt att det blir så utdraget... Men jag tror det kan va gött för en gammel sleta kröpp som min.

Igår tog vi en vända på byn också. Efter lite Freixenet(Cava) på en parkbänk blev det Qba å sen Memphis. När vi anlände till Memphis hade dock Karin totalslut på krafter och magen skrek efter mat så jag fick tvinga med mej folket för att köpa "riktig" hamburgare. Där avslutade vi kvällen, runt en sisådär halv 3, 3. Trevligt hade vi också =)   

Det kan hända att min syster å hennes dotter är de sötaste nötterna som finns !! haha



Imorn blir det Kstad för lite shopping och självklart skall jag se på en av Karlstads kvalmatcher !! Det går bra för brudarna å jag tror inte det blir några problem med förnyat elitseriekontrakt.
 
Omelett med kantarellstuvning nästa !! Soffan, nu kommer jag.


Hoffmaestro var kung


Då var det måndag igen. Å jag sitter på jobbet å kallar att jag jobbar lite...
Haft hostattacker så jag spytt på førmiddan hær, så jag ær væl lagomt pigg, men det ær bara att bita ihop. Ær trøtt på allt jævla gnæll,, så sluta NU !!

Lørdagens match gick i Sveivas favør. 4-3 vann de gnællande mænniskorna med. Man kan ju sæga att domarna gillade nær de skrek å klagade hela matchen. Undrar hur mycke de fick ?! Men men, 1-1 i matcher och en ny match imorn. Å DEN matchen ær viktig. Får man den så har man ju bara en vinst kvar till final !!
Så imorn kl 19 i Stovnerhallen ska Holmlia æga.

Mina fina var ju hær i lørdas också. Dock fick de ju se en førlustmatch nu då, men vi ska gå till final, å då får de komma hit igen =)
Jag hann iaf kramas lite med lillstrumpan min. Å om mindre æn en vecka kramas vi mer. Å då kramas jag med många <3


Fredan var mycket trevlig tillsammans med EIB-gænget. Saknar dom ju... Å ska jag vara helt ærlig så hade jag faktiskt hellre åkt till dom imorse æn hit. Men va sa vi !? Jo, bit ihop. Snart påsk, å sen sommar !!

Igår kvæll var vi ju på konsert också - Hoffmaestro !! Ett riktigt bra liveband vill jag lova. Så gå på Hoffmaestro folkens, ni blir inte besvikna. Vilket skønt gæng alltså,, Jesus som hade tagit LSD var ju søt =) haha. De var søta hela gænget, å vilket drag det var på John Dee.

Næ, mer jobb nu, styrka- och beeptest væntar de "lyckliga" eleverna.
TJjjooooh !!


1-0 i matcher =)


Idag skulle jag ha en fin dag för mej själv tänkte jag. Fixa lite här hemma med plock å jobb, å sen gå ut å gå. En runda på stan typ, men det REGNAR !! Jag gillört inte. Visserligen tar ju regnet bort snön, men jag ser hellre att solen smälter bort den !! Men nu får jag ju inte välja, så vi får se vad jag gör med denna dag !?

YES, vi vann igår !! Med 4-2 fick Sveiva se sig besegrade. Var en riktig kämpamatch. Kul å se. Deras keeper räddade dom dock från större siffrorna. Imorn kör vi igen brudar !! "Jättebra". ;-)

Sveiva  - Holmlia    Lør 20/3-10 kl.1600 Stovnerhallen



Å imorn kommer några fina ända från Sverige för att hejja på oss; mamma, pappa, syster å Elin !! Mina sötnötter, mina största fans =) Dock är det bara en dagstur, men snart är det påsk å då åker jag hem till dom en sväng.

Men som sagt, jag blev tydligen ledig tors å fre denna vecka. Inget jag hade räknat med direkt. Lärarna skulle iväg på seminarie å övernattning för att planera nästa läsår, å jag slapp tydligen bli med. Snopet å lite rart, men jag klagar ju inte så...

Insåg här om dagen va lätt, spännande å farligt kul det är att köpa saker på tradera. haha. Så jag "vann" visst ett par söta "supertjejiga" converse. =)
Klicka för att stänga fönstret

Ikväll pratade Iselin om att det skulle bli lönningspils hemma hos henne. Ingen pils för mej iaf såklart, men trevligt att åka dit å umgås lite med mina gamla saknade kollegor.

Nej, en macka blir nu, sen ska jag gå ner med lite grejer till källarförrådet. Å kanske trotsar jag regnet å tar en vända på stan trots allt !? Blir ju trött av att bara sitta hemma...

Tjippåhej <3


Holmlia


Første kamp i semifinaleserien mellom Sveiva og Holmlia spilles torsdag 18/3-10 kl.1900 i Holmliahallen.

Då ses vi dær !! =)


konserter


Idag ær det lunchkonsert på Bjørnholt skole minsann. Eleverna rockar loss in cafeterian. Å ja, det ær norsk hiphop/rap. Trivsamt med lite underhållning, før att liva upp måndan lite =)

Turen till Trondheim på lørdag gick fint. Vi vann matchen, men den var tyværr riktigt dålig... Locken i øronen som jag fick på båda flygturerna var dock inte att leka med. Kanske hjælpte det till att jag redan hade lock i øronen sen innan !? På kvællen nær vi kom hem var vi hos Gennet før lite kos med laget.

Nu ær det iaf NM-slutspel før hela slanten. På torsdag har vi førsta semin i en serie på bæst av 5 ! Nu ska Sveiva få. Återkommer med tider så ALLA som læser bloggen kan komma å hejja på oss !!

Førutom gratiskonserterna som Bjørnholt bjuder på så ska jag faktiskt på konsert næsta søndag också. Hoffmaestro ska vi høra på då. Blir kul. Sen kommer ju massa bra artister till Oslo under våren, så det kan lætt hænda att det blir fler konserter framøver...

Sitter å filar lite på mitt CV. Men jo, jag jobbar lite också. Jobb skall iaf søkas,, men nær, hur och var !? Ett har jag iaf hittat, i mina kæra værmlandsskogar, som jag ska søka, sen får vi se. Ska jag stanna hær, ska jag flytta "hem", ska jag flytta nån annanstans !? Det spørs.

Nej, nu ska jag æta min matpakke !! Brødskivor med ost och italiensk sallad. Vilken "underbar" lunch tænker ni, å jag tænker det samma. hehe.
Smaklig måltid till mej !! =)


solen ler - det är dags för fredagskos


Äntligen fredag !! Hur gött är inte det då !? Alltid längtar man så till fredageftermiddan, å alltid går helgen lika fort... Snart påsklov iaf, å ingen längtar mer till det än jag !! Nu är det iaf dags att rydda opp lite här hemma. Varför ska man aldrig lyckas lägga tillbaka saker på rätt ställe, å soporna då, orka gå ut med dom =) Men idag är det time !! Kanske bidrar inte Ane Brun med superbra städmusik, men tack vare en kollega från EIB så lärde vi känna varandra, å vi trivs bra i varandras sällskap. Men nu får hon lämna plats för lite mer fartfylls musik...

Imorn tar vi flyget till Trondheim. Sista serienmatchen, mot Nidaros. Borde bli en enkel match, å en bra match som ger oss lätta vingar inför slutspelet. Tror minsann semifinalerna drar igång nästa torsdag redan !?
Holta har laddat upp med whiskey som vi ska smutta på imorn kväll så vi blir av med alla baciller inför slutspelet. Bra tänkt,, men whiskey !? Not my cup of the om man säger... ;-)

Som de flesta kanske redan har hört rykten om så har jag alltså fixat lite med håret nu... Dock kostade det pengar vill jag lova, mycke pengar. Men det blev bra iaf, nu när pengachocken så gott som lagt sej kan jag se mej i spegel utan att bara se bortkastade pengar. hehe. Vi är på väg mot ljusare tider igen iaf. Dock har jag en bra bit kvar till mitt ljusa ljusa sommarhår.

2 veckor avklarade på nya jobbet. Idag lärde jag mej t.o.m. 3-4 namn kanske. Fan va starkt !! hehe
Var förbi barnehagen igår. Jag kände mej lite poppis faktiskt. Barnen flockades runt mej som myror runt en sockerbit =) Mina små sötnötter. Å så avslutar en liten tjej med; "Ses imorn Karin" !! Saknar de små liven. 

Woow,, fick fasen i mej kommentarer till det förra inlägget. =) Tack,, å keep up the good work !! 

Nä, men städning å städmusik !? Vilken musik städar du till ?

GO HELG !!


sjuk igen, igen å igeeeeeeen =(


Jahapp,, då var man sjuk igen... IGEN IGEN Å IGEN !! Räcker det nån gång eller ?! På söndakväll började halsen att klia, å sen har det bara gått utför... Knappt någon röst alls, lite feber å jävla gröthosta. Vore ju iaf lite kul att bli frisk mellan sjukdomarna,, men ikke. Vi kör allt i ett.

Men jobbar, det gör jag. Man kan väl inte direkt sjukskriva sig första veckan på ett nytt jobb !? Nä, det går ikke an. Puh,, många namn att lära sig, men jag tror nog inte ens det kommer gå... Undervisar drygt 300 elever å har säkert 150 anställda runt mej varje dag !! Jag kan inte ens mitt eget namn längre tror jag. hehe. Då är det mycke minsann !! 

Börjar bli jobbigt att läsa alla fina kommentarer jag får på bloggen faktiskt.
INTE,, nu får ni skärpa er !! Skriv te mäh.

SötHolta hämtade mej vid jobbet idag. Vi tog vägen förbi Adidas outlet å shoppade loss lite. En lagkompis kille jobbar ju där, så vi fick ju lite extra rabatt också. Fiint. Lyckades få med mej lite smått å gott...

Igår var det jobbigt faktiskt. Saknade många, febertopparna hjälpte nog till. Men mina älskade råttor fyllde ju 3 respektive 5 år igår - Elin å Juni. Men efter slutspelet kommer jag hem till er...

   

Nä, nu får det snart bli en klippning också. "Du ser fördjävlig ut", som Köping-Tobbe skulle ha sagt om han såg mej. Kanske skall jag börja blonda mitt hår igen också !? Vad tycker ni ?

 

Duschen nu, sen kryper Karin Hallberg in under täcket.