4;a centralt i Oslo sökes


Är mitt uppe i ett bullbak, men bullarna jäser nu, så då passar jag på att uppdatera lite.
Hemma i Munket hos mor å far nu, å vad gör man i Munket en gråregning dag som denna ? Jo, man kan baka lite bullar till farmor å farfar. Så det gör vi nu,, mora mi å jag. Dagen har för övrigt spenderats hos just farmor å farfar, där pappa å jag har rensat ogräs i grusgången. Å fasen så bra vi var =)

Igår kom jag iaf hem från Sthlm. Åkte med mina älskade ägg dit i måndas, å jag fick några fina dagar med de bästa i deras huvudstad. Volleyboll å lite sol, allsång på Skansen, stadstur och Grönan var det vi hann med. Jobbigt att åka därifrån bara,, då äggen egentligen alltid måste vara på samma ställe... <3

Åh, jag längtar som en tok efter egen bostad nu. Eller iaf eget rum =) Det finns så mycke fint jag vill köpa... Gardiner, sängkläder, burkar, lådor, blommor m.m. Listan kan göras lång. Men nu har jag iaf funnit mej en jordglob som ska med till Oslo framöver. Den var nära också, den fanns på vinden =) Riktigt kul att lill Vieweg å Jennie Aaa bestämt sig för att bli med till Norge också. Kan inte bli bättre. Så nu är det lägenhetsletning vi måste lägga ner tid på. Så har du någon fin 4-rummare centralt i Oslo, hojta till !!

På tisdag afta tror jag det bär av mot min huvudstad igen. Innebandyn drar igång till veckan, å lägenhet skall hittas. Den sista en och en halv veckan på min semester kommer alltså tillbringas i Oslo. Snart är det Björnholt hela veckan igen. Å ja, jag tror tyvärr att sommaren å solen lämnat oss för i år...

Bullbak var det ja. Å sen ska jag väl rensa ur nån gammal garderob någonstans...
Bra fredagsunderhållning. Inge fredagskos här inte =/

Världens finaste å bästa päron har jag iaf !! <3pussipåsk


OSLO Liiive


Vem orkar blogga när det finns så mycket annat fint man kan göra !? Hela förra veckan var jag väl iofs utan dator också, men hur bra var inte den veckan då !? =) Underbar. Världens bästa vänner har jag, å med några av dem avnjöt jag några riktigt fina dagar i solen. Mesta tiden vid Gapern. Sen blev det utgång på onsdag. Skulle nog nästan kunna säga att det kalaset känns i kroppen än. hehe.

I fredas bar det av till Oslo igen, å där befinner jag mej nu. Oslo Live fick besök av oss på fredag och de skötte sig mycket bra. Johnossi var kungar, solen sken å vi kunde dansa hur mycket vi ville rätt framför scenen. Sen kom KENT, regnet å en jävla massa folk. Därför ger jag nog ett extra plus till Johnossi =)   

Imorn tar swebus mej till Värmland igen. Jag, mamma å syrran ska på Brolle imorn kväll. Sen räknar jag med en myshelg, å på måndag blir jag med mina älskade ägg till Sthlm å stannar i några dagar. De säger ju att det är där solen befinner sig nu !?

Nej, nu ska jag kolla färdigt på en film som jag inte hann se klart på igår kväll, sen bär det av igen...

Ha det folkens =)


ärlighet respekt kärlek


Nu lämnar jag snart Oslo för Kstad igen. Det var en kort men såklart trevlig trip. Hann med att se Eclipse igår också. Vi körde eftermiddagsfilmen. Lite konstigt att komma ut från biosalongen redan vid 17-snåret, men det var ju en viktig match igår kväll också. Mitt tyska blod stelnade lite efter matchen, men va fan, Spanien var bättre å nu tror jag på guld. Så, nu lägger vi alla slantar på Spanien.

Ser nu fram emot en riktigt fin vecka tillsammans med mina älskade flickor. Vi startar redan imorn kväll med uteservering. Kan inte bli bättre !!
Sen, i slutet på nästa vecka, blir det Oslo liiiive !! Räknar med att Kent kör låtar från sitt nya album så jag har laddat mobilen med lite nytt - Ärlighet Respekt Kärlek !!

Det här blir bra !!

 


en liten bildbjudning

Lill-Elin å jag plockar blommor till midsommarkransen.Idyll !! <3På väg på bröllop.Fina fina bröllopsparet och lilla sonen Edwin.

Å med det säger jag - Gonatt Världen !!


hej juli


Midsommar är bortstökat och vi är nu inne i juli. Vart tog juni vägen ? Dagarna går fort, men för min rastlösa själ känns ibland minuterna lååånga långa. Har varit vid Gapern sen jag kom till swe, bortsett från en natt i Munket. Haft några riktigt fina sol- och slappdagar, så det finns inget att klaga på. Men nu får det gärna hända nåt. Åkte hem till Munket i kväll, för imorn ska jag vara ett bra barnbarn å passa upp de gamla lite tänkte jag. Å på lördag blir det bröllop. Ser verkligen fram emot det. Alldeles för sällan man är iväg på såna fina tillställningar. Då blir iaf Mattias å Erica man och hustru =) 

Igår när det regnade till å från spenderades dagen i Karlstad stad. Träffade många fina människor å passade på att tömma mina konton lite. För att det skulle kännas som jag inte handlade för så mycket körde jag varannat köp på det svenska kortet å varannat på det norska. Huuur smart !? =) hehe.

Saknar nog Oslo lite nu, så på söndag eller måndag eller nåt åker jag dit å blir där i några dagar...