Hej då 2009


Hej då 2009...

brustna hjärtan
bortgångna vänner
förlorade jobb
trasiga drömmar
svåra val

...kom aldrig igen.

Välkommen år 2010 !!


det här hände med mej !


- Jag fick en släng av spysjukan.
- Blev hemma från jobbet 2 dagar.
- Tog en tidigare buss hem till Svedala.
- Kollade på herrmatch.
- Förkylningen blev som förväntat inge bättre.
- Besökte doktorn å fick massa piller utskrivna.
- Träffade äntligen mitt underbara ägg.
- Shoppade de sista julklapparn och begav mej mot
Munket för att fira JUL med älskade familjen...

Sådär. Å nu är vi här. Juldagen. Pappis födelsedag. Eller fel, redan annandagjul nu. Men ni fattar.
Hade ju sett fram emot en riktig brakfest med mina fina vänner idag, men jag hängde såklart med på förfesten å drickan som intogs var ICAs svartvinbärssaft. Light t.o.m. Sen skjutsade jag de andra till krogen å drog hem å åt en skinksmörgås å tog mina "kära" piller. Sådär. Men det går bra. Bitterhet är för de bittra...

Imorn tänkte jag göra stan =) Hoppas på att få med mej äggen ut också. Får se hur deras tillstånd är till möran. hehe. Längtar redan efter dom. Får se när de ramlar in inatt. Å de ramlar garanterat på vägen också... haha. Mulle är söt å låter oss bo på stinsgatan inatt, så snäll att hon kör bortamatch. Hon lovade att gå upp i tid imorn. Orkar hon det ? hehe.

Började med David Guetta, men nu är det Melissa Horns vackra röst som ljuder ur högtalarna.
Å denna jul blev fin den också, med de finaste.

Bästa vänner har jag <3

   

   


vad hände med mej ?


Nu närmar det sej jul. Snön gör att man känner lite mer julstämning,, å visst är det snö i Oslo minsann. Det vore ju underbart med en vit jul hemma i de värmländska skogarna. Om 6 dagar är jag i Munket, om ca 20 min =)

Dock hoppas jag på att få hålla mej frisk från magsjukan. 2 barn var hemma idag p.g.a. kräkningar, 3 st spydde rakt ut i barnehagen, å ännu 1 skickades hem med feber. Å allt detta bara på vår avdelning med 12 barn. Men tummarna hålls för att man ska slippa den skiten...
Men mina bihålor håller dock på att explodera. Å då menar jag EXPLODERA !! Ont i hela ansiktet, huvudet å t.o.m. när jag biter ihop tänderna. Klen-Karin behöver en uppryckning - men kanske behövs lite piller för att det ska gå. Det går ikke an mer det här. Nööh.

Julklappshandlingen går sådär om jag ska vara ärlig... Jag har gått igenom alla affärer i hela Oslo City och lusläst alla reklamblad men ändå ramlar inte poletten ned. Vad vill ni ha ?? Detta är inte likt mej, jag är ju en hejjare på det här med klappar... eller var iaf. När jag är ute å ska köpa julklappar hittar jag numera bara saker till mej själv !! ;-) Nä, på fredag efter jobbet får jag göra ett nytt försök...
Elin får iaf det hon önskar sej mest av allt. Hennes klappar är jag riktigt nöjd med. Juni får nöja sej med sitt torrfoder, men blötmat kan bli till nyår ;-) Gosigos.Tandborstning nästa !!


min stora passion


Nu har jag ju varit lite slarvig med bloggandet ett tag... Sorry för det. Här kommer iaf ett inlägg.
Här om dagen spröt det upp massa rutor på datorn om att trojaner hade inkräktat, igen... Men han fick vila lite datorn, å försöka bli av med sin svininfluensa, å idag kommer det inga rutor alls. Kanske trojanerna håller på å äta upp allt på datorn as we speak !? Ah ja, låt gå.

Min egen svininfluensa sitter i kroppen å gnager lika mycket än. Lite feber för två helger sen, men hostan sitter nu lite djupare å bihålorna håller på att explodera. Kanske skulle jag gå till "legevakten" ?! Så häääär länge kanske man inte skulle va sjuk... Blir ju så trött, å jag orkar inte göra nåt på min lediga tid.

Soffhäng har blivit min stora passion, å nu har man ju haft lite innebandy att se på. Såg självklart på matchen idag när Swe tog hem VM-guldet, lätt som en plätt. Men det var en lång å jobbig match för mej, så jag sov i pauserna. hehe. Imorn kommer iaf Holta hem, tror jag !? Jag, Pär å Zlatan saknar henne nu. Zlatan visar saknaden mest...

Träffade aldrig Obama när han var här i Oslo på besök. Vi skulle ses, men jag orkade inte... ;-) Kul Karin, kul.
Kollade iaf på Nobels fredspriskonsert från Oslo Spektrum igår,, Å förresten, var det inte världens bästa Skavlan igår så säg !?

Det kan hända att jag kommer att få ett 6-månadersvikariat som idrottslärare på en gymnasieskola med start i januari. Oj, blandade känslor. Jag börjar verkligen komma in i mitt barnehagejobb nu, å jag gillar de små skitungarna å kollegorna. Men jag är ju faktiskt utbildad idrottslärare, och en lärartjänst här i Norge skulle självklart gynna mej i framtiden, erfarenhet ni vet, å jag skulle nog minsann tjäna lite bättre... Men men, inget är klart än, så vi tar en dag i taget så får vi se vad som sägs... Gaah.

Hela eftermiddan har präglats av fotboll här på Finnmarkgata. Pär å Nick har spelat fotboll på datorn, å på TV:n är det väl säkert tredje/fjärde matchen som rullar. Men Zlatan är ju iaf med nu !!

Imorn måste jag samla mina krafter å gå ut på stan. Fler julklappar skall inhandlas,, men det värsta är att jag inte vet vad jag ska köpa !? Hjälp mej !!

kl. 18.30 den 22 dec tar mej bussen hem till Värmlandsskogarna. Ser fram emot en underbar jul hemma med familj å vänner. Äntligen får jag träffa äggen igen !! <3 Å hur mycket saknar jag inte min lilla hårboll då...=( Snart måste jag få spendera alla dagar å nätter med henne igen.

Nuss å klem,, som de säger =)