hej då till påskenJa, då var påsk typ över. Kallaste å snöigaste påsk på länge skulle jag nog tro. Men det har varit trevligt. Lite påskmat, lite ägg till äggen å lite godis minsann. Även lite innebandy i Munket då MIBK kvalade upp till div 1. Kul kul. Det var nästan så jag fick en känsla av hur det var att vinna,,
Kalas har det också varit,, 2 dagar hos dessa muppar;

Det är så härligt för jag vet att Pernilla älskar denna bilden. Bara för dej hjärtat !!
Å Jempas lek var den bästa; "mobilen och jag". Jäkligt social lek som sagt. haha

Jag har då världens bästa ägg. Det är helt otroligt. Vad skulle jag göra utan dom !?
Å till råga på allt så fick jag en påskpresent av dom;

Mina förra blev ju stula på jävla Sundsta badhus,, som säkert alla hört vid det här laget. Intresserade som ointresserade. Men jag delar med mej.

Å världens vackraste unge finns också i mitt liv. Hon lyser upp dagen för alla.
 

Nu är det lite innebandy på TV innan vi gör oss redo för att kolla hockey. HEJJA FÄRJESTAD !!

Tjippåhej

att stå kvar när det blåser motvind


Så, nu är jag hemma i Munkfors hos familjen "alltålitetill". (",) Det blir några påskdagar här. Men tyvärr är jag redan lite rastlös då det verkar som jag trott att det skulle hända nåt speciellt idag !? Men det är bara onsdag, en onsdag som alla andra onsdagar.

Veckan har börjat lite segt. Jag å mina ägg har tränat på stenhårt som vanligt, å lite skola å lite jobb. Men jag har börjat ifrågasätta om tur över huvud taget existerar i mitt liv då jag känner att det mesta går emot mej !? Men kanske finns det någon mening med allt, en dag kanske det är min tur !? Å jo, jag hoppas ju det. 
Men idag slog det mej att jag har faktiskt lite tur ändå. Eller rättare sagt ganska mycke tur; jag har en underbar familj och jag har världens, i särklass, bästa vännerInge snack om saken !! Jag skulle göra allt för er å vet att ni skulle göra det samma för mej,, Det är det som får en att stå kvar trots att det blåser motvind.

Som sagt är jag å mina Ägg riktigt på G med träningen nu å vi äter ingen smörja. Vilket känns toppen. Imorn blir det spinning här i Munket. Jag har blivit riktigt förtjust i träningsvärk. hehe

Det känns som Du har det där lilla extra.!?

Nä, soffan nästa. TV TV

ännu ett beroende


Jahapp, då har jag fått ännu ett beroende... Mindre farlig,t mindre onyttigt och mindre dyrt än snus, godis och kläder,, så jag är ganska nöjd med detta nya beroende.
Å här är det;SMOOTHIE - Me like.

I övrigt är innebandysäsongen slut,, å man kan inte vara lyckligare. Denna säsong var ett riktigt bottennapp som jag fort vill glömma. Säsongens sista match slutade på värsta tänkbara sätt,, å man kan säga att den speglar hela säsongen som varit.
Så nu har det nya livet börjat. Jag, Håkis å Jempa var faktiskt till nautilus å tränade förut. Riktigt duktiga. Å slut med godis på veckorna. Inte ätit nåt sött på hela dagen faktiskt. Hur bra är jag då !?

Å jag har två kärlekar. Två kärlekar jag skulle göra allt för. Mina små råttor. Juni å Elin.
Men jo, en kärlek saknar jag nog lite...

Det skulle sitta fint med en tatuering nu minsann. Liiiite sugen är jag. Kommer pengar så kommer tatuering. Hoppas även mor använder sitt presentkort på tatto snart också. hehe. Spännande.

Nä, idag blir det sova tidigt minsann.
Så gonatt då