Födelsedagshjärtan


Det tog ett tag innan jag lät dammsugaren visa vad den gick för. Men nu är det gjort,, och den fick MVG. Jo, jag är alltså i städningen. Åker till Munkfors ikväll å blir där till och från några dagar, så då är det gött att ha städat när man kommer hem hit tillbaka. Det ska bli härligt att komma hem till Munket en sväng. Jag längtar efter mina små råttor riktigt mycket nu,, Elin å Juni. Båda fyller år till söndan också. Elin 1, Juni 3. (",) Ja må dom leva i förskott !!

 

Igår var jag med Mulle till Kil å mätte upp balkänningen. Oj, va längesen det var jag tog studenten. Är jag gammal ? Mm. Börjar bli kanske.

Skolan är jag störttrött på nu. Jag har verkligen pluggat färdigt känns det som. Nu får det snart va bra. Sommarjobb måste jag fixa också. Trodde nästan att kommande sommar skulle bli en ledig sommar,, men nej... Bara i mina drömmar. Nästa sommar då kanske...

På lördag är sista hemmamatchen för säsongen. Ska bli så otroligt skönt när säsongen är över. Pixbo borta helgen därpå,, men sen så. Yes. Gött mos.
Kan hända att det blir kalas på lördag också. Jo det blir det minsann.
 
Nej, nu ska jag fixa lite mat åt mej. Sen blir det moppning, å sen stan en snabbis.
 
I Really Want You

respect the past, create the new


En seg helg som gjort mej helt dagvild. Nattåget till Umeå i fredas, skitmatch mot IKSU på lördag å nattåget tillbaka till Örebro, sen buss till Kstad. Tydligen hemma idag vid 12. Men det känns verkligen inte som att det var idag. Nattåg gör en galen. Konduktören gillade inte att bli kallad "konditor", och han bakade inga semlor åt Malle. Vi var säkra på att han skulle mörda någon i "buren" å bära ut den i liksäcken vid nästa stopp... 

Dagen har bestått av kollande på innebandymatch(Munket-NB) och hockeymatch(Skåre tydligen). Sen lite myskväll med mina älskade ägg. Inget eller ingen kan krossa oss. Det är VI !!  

Kul att det är så "många" som kommenterar mina inlägg btw... Fast iofs,, läser nån ?

Ledig imorn. Plugg blir. Körde invigning av min nya dammsugare idag, men imorn ska den få visa vad den verkligen går för.
Imorn är även första dagen i mitt nya liv. Respect the past, create the new.

Gonatt

ändrade planer


Lite ändra planer för dagen. Eller iaf för förmiddagen. Hade ju föreläsning mellan 10.15 å 12.00. På något konstigt sätt råkade jag vara ganska trött imorse. Vilket jag varit det senaste århundradet. Snoozade i 1,5 h å bussen till universitetet åkte precis framför näsan på mej,, Skit samma tänkte jag. Tog en lite promenad ist å gick å köpte presenter till lilla Elin som fyller 1 år nästa söndag. Så nu har jag ju det gjort också.
Sen skulle jag ju klippa mej imorn,, men då kom jag på att jag kollar om Pernilla har någon tid idag ist. Å jovisst,, så alldeles strax ska jag dit å fixa frisyren.
Men när jag kommer hem tillbaka ska det fasen i mej bli plugg...

Imorn åker vi till Umeå. Nattåget. Match mot IKSU på lördag. Kommer hem på söndag förmiddag. Hela helgen går åt för en liten skitmatch. Deprimerande. Men nu är det 3 matcher kvar,, sen får det vara nog för denna säsong.
Satt för övrigt å tänkte på säsongen som varit här om dagen, och kom fram till att jag inte lärt mej ett enda dugg... Jag har snarare "invecklats" mer än jag har utvecklats. Tragiskt var ordet.

Nä, nu blir det an macka till innan det bär av till Clara.
pöss

every heartbeat


Jo, jag var nog den enda på blomsteraffären idag som köpte blommor åt mej själv på alla hjärtans dag. Kan verka lite patetiskt, kanske lite ensamt å kanske lite bittert. Men de var faktiskt från mor,, hon tvingade mej att köpa. Okej, då har vi klarat upp det. (",) Så alla är medvetna om att jag tycker alla hjärtans dag är en ovärd dag. Då man absolut inte kan köpa blommor åt sig själv. Röda tulpaner för övrigt. Mmm.
 
Skulle gå upp tidigt idag, åka till skolan 2,5 timmar innan jag började för att plugga lite. Blev det så ? Nä. Okej, jag pluggar när jag kommer hem. Har det blivit så ? Nä. Så kanske borde jag ta tag i det,, efter att jag ätit mat å mammas nybakade bullar.

Jo, det är så. Dödsviktig match till helgen som sagt. Men jag känner mej trots allt ganska taggad. Träningarna har varit riktigt fartfyllda sen vansbrosimmaren kastade in handduken och Colling kom in i bilden. Vi vinner

Det finns många jag älskar. Inte bara idag på alla hjärtans dag,, utan alla dagar i veckan !! Därför röstar jag bort alla hjärtans dag å inför extra mycket kärlek varje dag ist. Bra idé Karin.
Vänner, familj, katter, hundar... Alla ska med !!

  
  [Hjartan1.jpg]   

And it hurts with every heartbeat. 

du som stannar


Då var det söndag igen då. Söndag söndag söndag. En dag som alla andra, fast ändå lite tråkigare...
Känns knappt som jag vaknat idag. Gick upp ur sängen runt 17,, skandal. Fast Juni har inte gått upp än hon. 
2-dagars blev. Tröttsamt,, fast ändå helt okej såklart.

     

Veckan som kommer blir nog ganska lugn. Skola tisdag å torsdag, Walthers onsdag och fredag. Till helgen så blir det Engelholm borta. 

Jag, mej själv och mitt liv !?
Jag vet vem jag är, jag vet vad jag vill. Men gör jag allt på fel sätt ?  
Jag saknar dej i mitt liv. Du som stannar på söndagar, du som stannar när det roliga är slut för dagen. Du som stannar för mej, du som stannar för oss.

Idag har jag förövrigt varit riktigt duktig. Bara snusat 2 ynka snusar. Kanske mest för att dosan är slut, å även så pengarna att köpa en ny dosa för. hehe
Hoppas starkt på pengar från csn imorn. Det skulle bli lite lättare då.

hejs

frusna män


"Frusna män söker kärlek". Jomenvisst,, program till allt. När kommer mitt program då ? Förslag till namn på mitt program mottages gärna. (",) Eller inte. Men risk för bitterhet. hehe

Två dagar denna vecka har spenderats på fornässkolan. Jobb. Bra med pengar. Har iaf krånglat färdigt med csn å co nu,, så på måndag ska jag väl ha mina pengar iaf. Som tur är.
Varit hemma i Munket två kvällar å två nätter. Känner mej lite otillräcklig när jag är där. Jag vill göra så mycket, umgås med alla... Men jag hinner inte ge alla den tid de vill ha känns det som, och den tid jag vill ge dem. Men jag har iaf gosat rejält med sötnöten nr 1, och man får aldrig nog... ;

image103


Imorn har jag 100 saker inplanerat. Jobba, städa, tvätta, sola, umgås mej dej, dej å dej... Hur hinna med allt ?
Kalas var planerat till lördag, men kan hända att det blir tvådagars minsann. Oops.

Varför ska alla hjärtans dag bara vara tråkig !?
Efter många, långa och djupa diskussioner har jag, Lorten å Håkis kommit fram till att alla snygga killar antingen är knäppa, bögar eller upptagna !? Är det så ? 
Men det är tur att du är så söööt iaf...

Nä,, sängen var det !!

vurpornas kväll


Börjar med att ge Karlstad Kommun underkänt gånger 10 för plogning och grusning. Ej existerande plogning å grusning rättare sagt. Några gruskorn utanför nöjes hade nog gjort susen. Och antagligen hjälpt oss från en natt på akuten.
Vurporna innan ingången på nöjes var lite roligare,, speciellt när Sandra kommer i 120 å klipper benen på alla i kön. haha
Men hennes vurpa mot stenbänken är däremot lite mer onödig. Mycke blod, sura kärringar på akuten å en Linus i rullstol blev följderna. Eftersom det gick så bra som det gjorde så kan man skratta nu. Skönt.

Eftersom natten slutade kl 7 imorse gick jag inte upp ur sängen förns typ 15 idag. Plockade ihop mej själv, duschade å gick till Sandra. Där åt vi å Lorten mat å sov middag i typ 2 timmar. haha.

Några pics från kvällen iaf
         

Blir jobb på forsnässkolan på tisdag å torsdag denna vecka. Så imorn lämnar jag ett frikort på träningen å åker hem till Munket. "Utlänningarna" kommer ju hem imorn också. Längtar efter dem nu.

Nu väntar jag på sommaren. Den bästa tiden.

Ja, sova kanske vore ett anternativ nu.
Gonatt. Alla rävar.