Mitt inlägg


Nu finns det i datorn; Karin Hallberg - utbildad lärare. Bara examensbeviset som skall pluppa ner i brevlådan.
Bra början, bra avslutning, suddigt däremellan. VG på första kursen å VG på den sista - Examensarbetet. Jodå, det får jag vara nöjd med.

Å jo, jag klarade milen igår, trots den kanske mindre bra uppladdningen på plaza kvällen innan. hehe

Nu är jag i Munket å ska alldeles strax bege mej till Mjönäs å mina kära farföräldrar. Sen blir det gos med mosters lilla råtta.

Ha en bra !!



pusspåmej - pusspådej

vad är lugnt ?


Igår var det livat vill jag lova. Sommarplaza premiären som sagt. Jodå, vi skulle ta det lugnt. Sa ärligt till Håkis att vi inte vet vad lugnt än, men vi skulle försöka... Å ja, vi kan väl kalla att vi försökte, men bra, det gick det inte. Men kul, det hade vi !! Å man kan ju skatta sig lycklig för att man inte skulle jobba idag. hehe. Men nu laddar jag inför milen. Mental uppladdning. Håkis, jag å Pnilla får väl hålla oss där bak å släpa oss runt. Men man lever ju bara en gång så... 

Okej, hur många får "drömjobbet" direkt de är färdigutbildade ? Kanske inte så jättemånga. Men jag håller fortfarande mina tummar...

Nu ska jag äta lite mat,, sen ska Mulle å jag på stan en sväng. Var ju ute en sväng igår också, men då blev jag ist bjuden på mat så jag hann ju inte kolla så mycke affärer. Men som sagt, kyrkråtta hela sommaren så shoppingen får ligga på hyllan..

Ikväll efter träningen bär det av till Munket en sväng. Ska träffa mina kära familjemedlemmar. Farmor å farfar saknar mej nu, å jag saknar dom.

tjipp å hej

inte snabb


Jag måste nog erkänna att jag inte är så snabb när det handlar om att göra sig i ordning. Å jag är heller inte så snabb upp ur sängen när jag vet att jag är ledig,, inte annars heller iofs. Skulle ju ha tagit en inlines tur idag - övningskörning med de nya. Men så blev det ej... Jag får ta en tur med far på fredag ist, när jag är i Munket.

Men jag har iaf städat här hemma idag. Å invigt nya kolsyremaskinen. Å strax ska jag ner till tvättstugan, men det blir nog inte så många maskiner idag då jag ska på stan en sväng. Å ikväll blir det nog sommarplaza premiären. Om vi kommer in,, fast vi kommer nog knappt komma ut !! (",) Men lungt får det bli. Milen på träningen imorn minsann. puh

Igår var det värsta rysskriget på Haga Ballen. Håkis å jag skulle efter träningen, i lugn å ro, köpa lite kvällsmat. Men där var det livat vill jag lova. Ryssarna skulle sno köttfärs men blev vansinniga när de blev påkomna med ett bigpak i väskan. Galet folk.

Varje gång det ringer tror jag att det är från jobbet... Uj, låt mej få det !! Det skulle va så himla underbart. 

Yes, då blir det att styra upp sig själv nu.
Ha en bra !!

mesömmer hälja


Jaha ja, då var man lite äldre då. 25 känns så mycke äldre än 24. Inte sant ? Eller vadå, jag känner mej inte så mycke äldre idag än vad jag kanske gjorde i förrgår. Man blir som man gör sig. Men när man var liten så kändes väl de som var 25 så himla vuxna ?!

Helgen har varit bra. Kalas vid stugan på midsommar. Många bra vänner där. Mycke mat, mycke lekar, mycke dricka, mycke dans. Dock ingen dans runt vår utomordentligt vackra midsommarstång. Det hanns helt enkelt inte med... (",) Många toppen presenter ramlade in under helgen också. Ni är alla alldeles för snälla !!

     

På lördan kom min päron, Elin å Olle å I-L. Elin är mosters lilla råtta. Vackrare unge finns inte !!



EM fortsätter utan Sverige. Med den ena jämna matchen efter den andra. Å även en del skrällmatcher.
Straffar var det nu igen ja...

Vad säger man ?


Jo, kanske ska man stötta vårt svenska lag, både i mot och medgång, men inte när de spelar som ett pojklag. Trea i varje situation, stressade direkt de får bollen och passar fel, helt oförmögna att etablera ett anfallsspel och riktigt utklassade av Ryssland.  Nä,, Nu var det slut på det roliga...

Å för första gången på länge så känner jag mej lite bakis minsann... För jävligt. Vi skulle ju gå ut å kolla på matchen i lugn å ro, kanske ta en cider, men sen slänger grabbarna upp master carden å shot efter shot trillar in. Nej usch å fy. (",)

Snart kommer fars gubben. Vi ska ut å handla lite. Han ska hjälpa mej handla för imorn. Jo, då är det kalas minsann. Känner inte det där suget direkt,, hehe. Men det kommer. Vi ska ha skitkul har jag bestämt. Med massa galna lekar o.s.v.
Jag börjar även bli riktigt trött på alla kommentarer som jag INTE får. Skärp till er och ryck upp er mina läsare !!

Trevlig midsommar !!

Bloody Mary


Det är möjligt att jag har ett jobb på g nu. På två olika skolor, fast i Munket dock. Fast som sagt, där har jag ju en och annan fot inne redan, så det kan ju va en bra början på min lärarkarriär. Klasslärare i 5;an och idrott med 6;or å 7;or och lite elevens val. Maby baby ! Det spörs. Ska släga iväg ett mejl till rektorn nu.

Blodtappningen gick bra igår. Jo, lite yrsel kände jag i början, men det gick över. hehe. De tar ju en hel del om man säger.


På arbetsförmedligen somnade jag dock. Världens tråkigast möte om hur hemsidan fungerar. Grundkurs i data ? Nä, jag passade på att vila ögonen ist. Okej, jag försökte hålla ögonen öppna, men det gick verkligen inte.

Festplaneringen gick sådär igår faktiskt. Jag får ta nya tag idag. Fast jag vet inte riktigt vart jag ska börja.

Uj, jag ser verkligen fram emot matchen mot Ryssarna imorn. Spännande spännande. Blir att kolla på den på Score med fint folk. Men oj, om man ändå hade fått sett den live...
              

Just ja, jag var ju i tvättningen.
Ha en bra !!

EM - vilken upplevelse


Då var fotbolls EM live redan ett minne, men uuujj vilket minne !! En upplevelse utöver det vanliga. Helt otroligt vilken folkfest det är. Är du något så när intresserad av fotboll så är det något som måste upplevas. Jag säger då bara det !! Glada och trevlig människor överallt. Stämningen på arenan... ja, vad säger man !? Det måste upplevas !! Men jag har inte smält det än... Dock heller inte slutet på matchen. Oavgjort mot Spanien hade varit guld värt. Sverige skulle haft frispark, men istället gör Spanien mål, endast med några sekunder kvar att spela... Surt sa räven.

Sammafattningsvis;
Resan var toppen. Trots blixtar som slog ner i planet efter 10 minuters flygning - nära döden upplevelse vill jag säga. Fy farao. Å vi hann med flyget hem också,, efter att de ropat upp våra namn i högtalarna på flygplatsen. haha
Men jag skulle gärna ha stannat kvar å sett Greklandmatchen på onsdag, men jag kommer leva på detta länge, och rysningarna i kroppen känns fortfarande. Nu måste SWE se till att vinna på onsdag !!



Nä, nu blir det strax sova av. 
Imorn blir det plasmagivning å möte med arbetsförmedlingen. Tillbaka till verkligheten så att säga.
Har även en midsommar-/25-årsfest att planera. 

pössågonatt

löftet om den perfekta sommaren


Ja, då var bloggen igång igen, efter några dagar flytt eller nåt. Fattar nada. Men skit i de.

Det har varit en massa underbara dagar nu det sista. Sol, bad, Gapern, volleyboll, vänner, familj, fest å allt vad det heter. Även opponerat på uppsatsen, vilket gick riktigt bra. Trots att jag fick skrattanfall(läs psykbryt) åt mitt eget skämt om "enkätkaniner" och fick gå ut i korridoren för att lugna ner mej... Moget Karin.

Grabbarna var ju toppen ikväll. Ganska fin start på EM för Sverige om man säger. På fredag bär det av till Österrike. Börjar bli lite nervös för packningen... Det ska ju bli kallt där nere till helgen sägs det.
Men fy farao - vilken upplevelse det kommer bli !!

Studenttider också. Det är en ljuvlig tid. Så mycket glädje, förväntningar. Jag minns själv när jag sprang ut den där dagen, lycklig som få i min vita lilla klänning... Vuxenlivet väntade. Nu sitter jag här, sex år senare, har 1,5 veckor tills jag är närmare 30 är 20, alldeles strax nyexaminerad lärare...  

Löftet om den perfekta sommaren lever fortfarande, så låt det bli en underbar sommar !!

simmande ormar


"Solen skiner å himlen är blå, vad det är skönt att leva då." Jo, så är det. Det kan man inte sticka under stolen med. Juni sitter ut i solen och är värsta stekarkatten, medan jag fortfarande sitter inne framför datorn. Men jag har dammsugit på morgonkvisten minsann.

Mor är i Karlstad en sväng idag. Vi ska äta lunch ilag sen. Efter det tänkte jag åka till Mariebergsviken å läsa lite uppsatser tillsammans med de simmande ormarna.
Jag har för övrigt "badat som en galning" de senaste dagarna. Det är ju så underbart varmt i solen, så svalka sig bör man.

Jobb söker jag också. Skickar iväg lite ansökningar hit å dit. Men det är väl bövelen att de bara söker matte/no lärare överallt. På fredag ska jag gå till arbetsförmedlingen å anmäla mig som arbetslös. Känns ju kul.  

Igår var jag med på första barmarken för året. Känner väl att jag är skapligt frisk nu,, så gott som iaf. Men nu är jag riktigt snuvig, så det förvånar mig inte om det tar omtag. Nä fy fan, det vill vi inte så de tankarna kastar vi bort. Mina nya joggingskor är iaf som gjutna efter mina fötter. Gött.

På med bikinin å ut i solen !!
pöss