tack för alla grattishälsningar !! <3


Idag är det den 22 juni, igår var det den 21 juni, vilket betyder att jag hade födelsedag igår. Ett år äldre på pappret, å kanske i kroppen, men inte i sinnet. På födelsedagen vaknade jag i sommarstugan å spenderade sedan dagen i Karlstad med en mycket fin människa. Känner att jag inte direkt bryr mej om min egen födelsedag längre. Gärna så lite uppståndelse som möjligt... Men det handlar väl kanske om att jag inte direkt vill bli nå äldre. 
Jag vill iaf tacka er som tog er tid att på något sätt önska mej grattis. Det värmer trots min höga ålder ;-)

Juni å jag var dock slitna imorse. Fattar inte,, det gick alltså inte att få upp ögonen efter ordning... Till slut lyckades jag släpa mej upp, medan Juni låg kvar i sängen.
Nu ska jag sätta på mej mitt ansikte, å ta tag i livet. Insåg att jag tabbat mej lite., vilket gör att dagen troligen kommer se lite annorlunda ut än vad jag tänkte mej från början... Men jag gissar att det går bra ändå.

Ha en bra onsdag, snart midsommar =)spikhål i foten


Helgen flööööög förbi. Takläggning på Hea heeeela helgen, å jag ska väl inte säga att jag jobbat stenhårt, men jag kastade iaf plankor, bar tegel, skrapade potatis å passade barn. Var ju faktiskt upp på taket å hälsade på ett par ggr också, men då jag måste erkänna mej själv vara beeeet och oerfaren på takläggning så kände jag mej mest ivägen där uppe... Men högt vare. Å killarna på taket har jobbat sååå bra hela helgen.Men jag var iaf den enda som klev på en rostig spik från 30-talet denna helgen, så nåt gjorde jag ju iaf som de andra inte lyckades med. Spiken gick rakt genom skon å in i fossingen min... Detta var i princip det första jag gjorde igår också. haha. Men jag tvättade ur spikhålet med lite hembrännt, så imorn är foten fit for fight igen skulle jag tro.
tjippåhejj


Glöm inte bälte !!


Segaste fredan på längre... Tror inte att jag fattade att jag hade gått upp ur sängen förns kl 15 typ. Men jag vaknade 8 å var uppe å fixade brädor. Sålde faktiskt 6 styckna igår, å fick fixa till 3 av dom igår kväll å imorse. Ska lägga in bilder nån dag så ni får se mina mästerverk, efter att jag utvecklat min kunskap å teknik lite =)

Mulle kom till Munket igår, å stannade till lunch idag. Hon köpte med golv til lenny å lyckades få en bot utanför stuvbutiken !! Hörru bofinken, GLÖM inte bälte i framtiden. Dock har jag världens bästa föräldrar som hjälpte Mulle med boten lite då hon endast körde den vägen på grund av örnvägens golv. Gillar dej ja, lillBF alias Kung Mulle =)Munkfors nya kungafamilj !! Jag gillört !! Favoriter <3

Från och med nu beställer jag SOL resterande dagar denna sommar !!
Juni å jag tycker det är mycke trevligare att vara ute å spana på maskar då !!Imorn blir det takläggning på Hea !! Ska ladda med en Bacardi breezer nu...
Trevlig helg folkens =)  


daaaaagdrömmer


Helgerna flyger förbi, liksom alla dagar i veckan iofs. Men vi har iaf haft ganska bra tur med vädret under helgen ändå. Vädret för en vecka sedan kan jag lätt jämföra med utomlandsväder. Så varmt, nästan för varmt... Men nu är det mer det normala för Sverige; lite regn, lite sol, lite kallare vind. Men regnet får allt att inte torka ut(trots att jag är skeptisk till regn), solen värmer enormt mycket, och den lite kallare vinden gör att det är riktigt friskt att andas =)

Har nyss kommit in efter en promenad/löprunda på dryga 5 km. Jag vet, inte gööörlångt det inte, men alldeles alldeles lagom. Tränar på att jogga lite. Går faktiskt förvånansvärt bra, men jag kan lätt säga att knät känner av sina skador å löpning belastar å tynger knät ganska mycke mer än vanlig promenadgång. Men vi bygger nu, nya muskler, för de som jag en gång hade är borta för länge länge sen...

Mosters stora tjej har åkt på dumfeber denna helg. 40 grader i feber, och inga andra symptom !? Jag håller alla mina tummar på att hon ska va bättre imorn, men ett besök på vårdcentralen imorn blir nog ett måste. Det ska jag se till. Min lilla skruttfis...

Mina fina ägg har nu flyttat hem till Värmland igen. Igår gick kosan från Täby. Gillar massa. Dock har jag inte träffat dom än, men inom kort så =)
Veckans översiktskalender är helt tom än. Har dock lite funderingar och luddiga planer. Jag är proffs på att lägga upp drömplaner, planer som skulle göra mej till en riktigt lycklig tjej, men de har en tendens att gå i stupet. Inte kanske för att jag har några såna planer nu... Man skulle kunna kalla det dagdrömmar ist. Sånna man mer eller mindre alltid springer runt med.
Det jag kanske vill säga med detta är att jag är öppen för förslag under veckan =) Så varsågod att slåss om min uppmärksamhet !!

Hopp i duschen.


kom åskan, kom


Nu har jag gått å väntat på det där åskovädret i snart 4 dagar, men aldrig kommer det !? Ska det regna så kan det lika gärna åska. Jag tycker det är lite mysigt nästan... Dock har vi nästan klarat oss helt utan regn också. Bara nån lite skur på kvällstid/nattetid. Idag ser det dock lite mörkare ut på himlen. Men det är okej, för nu ska jag umgås med snabeldraken, moppen å dammtrasan. UUUuuuhh.

Ah, det var väl det...


göteborg


Vi har allt haft det bra varmt å fint ett tag nu. Jag klagar inte, förutom att uttorkning var nära när vi spatserade på avenyn igår =) Varit i Gbg under helgen som var. Liseberg på lördag, lille Charlies dop på söndag å stadsvandring på måndag. Finfin helg. Tack göteborgssläkten =) 
Tror för övrigt att Göteborg kommer passa mej bra ja =)

Nu är jag i Munket igen. Idag har det bl.a. klippts gräs hos gamlingarna, "harkats" lite ris å så har jag sågat, slipat å målat brädor till min hobby.
Nu väntar jag på att fotbollen ska börja. Åskan skall ju också komma ikväll, men jag hoppas den väntar tills efter fotbollen. Tack på förhand.

Dagens konstaterande; Bilverkstäder är som tandläkare !!

 

Mosters älsklingsfrön <3