Jag är förälskad <3


Annandagpåsk. Ännu en ledig dag. Väntar lite på att frukosten ska lägga sig till rätta i magen, sen blir det jag å träningscykeln i solen igen. Som sagt, riktigt nördigt men smart som bara den =)

Detta har varit en mycket fin påsk, både vädermässigt å socialt. Finaste påskvädret jag någonsin varit med om skulle jag vilja säga, och min vita kropp har börjat få lite färg minsann. Härligt.
Spenderat tid med bästa vännerna och självklart finaste familjen. Jag är förälskad !! Lilla Nils har stulit mitt hjärta, och jag skulle lätt kunna kalla honom "min". Fast jag nöjer mej gott och väl med att kalla honom mosters lilla Nils <3 Han har ju världens bästa mamma som låter mej gossa med honom hur mycket jag vill !!

Stel å spänd i stora delar av kroppen, så en massage skulle inte sitta fel nu känner jag... Men jag biter ihop, ska nu klippa kattklor sen cykla i solen !!
Ha en bra ledig måndag folket !!


välkommen mosters lilla prins <3


Nu har det varit full rulle i drygt en vecka, å jag har gillat det !! Åkte till Sthlm förra fredag å var där å bara mådde toppen ända till tisdag kväll !! Gottade mej med innebandyfinaler, god grillad mat, godis och massa sol tillsammans med världens bästa vänner ;-) Vad kan bli bättre !?

Sen var det bråttom hem. En liten kille valde att komma ut lite tidigare, å det var ingen annan än mosters lilla prins. Anna å Marcus andra barn, en son, lilla Nils !! Vacker som en dag, ett riktigt mirakel. Jag kan inte vara en stoltare moster <3 Å äntligen blev Elin storasyster, och hon är redan jättejätteduktig !!

Nu är det påsk redan, å vädret fortsätter vara toppen. Nu ska jag ta med mej träningscykeln ut i solen å trampa på. Lite B att köra träningscykel ute kanske, hehe. Men min vanliga cykel är inte på örnvägen.
Min sjukgymnast berättade även för mej här om dagen att min yttre menisk var sprucken. Läkaren hade visst glömt att berätta det. Men man kan iaf dra slutsatsen att de alla tabbade sig ganska rejält när de skulle ställa en diagnos på mitt knä !! Så nu ska jag dras med trasigt korsband å sprucken menisk... Eller det har jag visserligen redan gjort i flera månader, men det är ingen som känner för att operera mej eller !? =)

UUUUUT I SOLEN !!


NM-GULD, NM-GULD, NM-GUUUUUULD


Tänkte bara meddela att jag kommer bli lite rik !! Många kommer få betala 1000 spänn till mej. Bara att mejl så skickar jag tillbaka mitt kontonummer =) Gött !!

Helgen spenderades i Oslo med Mulle. En riktigt trevlig helg faktiskt.
På söndag var det iaf NM-finalen, den vi åkte dit för. Å ja, mitt kära Holmlia vann å tog alltså GULD !! Bästa laget i Norge, på många sätt =) Jag satt på läktare å skrek å svettades, å önskade att jag hade fått vara med... Men jag var iaf där, å Hans Geir tyckte tydligen att jag var värd en guldmedalj också =) Känner nog själv att jag kunde ha bidragit med lite mer för att vara värd en medalj, men det var iaf riktigt snällt, å då känner man sig iaf värd lite mer =) 

    Holta var iaf kaang i målet igår.

Mulle å jag firade guldet i Töcksfors med en kebabtallrik !! Å muppade oss lite mer...

Idag har det varit tipptoppväder. Varmt som aldrig förr, å jag har spenderat hela dagen utomhus. Imorn ber de oss sätta på oss mer kläder igen... =( Men till helgen ska det bli fint igen !?

Nu ska jag ha mer musik på iPhonen.
Tjipp.


tusen spänn !!


Yeay,, tack för alla kommentarer. Nej just nej, det får jag ju aldrig några. Fy skämmes på er. Fr.o.m. nu kostar det 1000 spänn å läsa min åtråvärda blogg om man inte skriver nåt =) Fair !?

Idag då. Ganska okej väder faktiskt, varmt å skönt ute. Vaknade imorse med satans huvudvärk därför valde jag att avboka tiden på KMTI. Vilket för övrigt visade sig vara smart av mej då sjukgymnasten min inte hunnit läsa igenom min operationsberättelse än... Så vi tar det till veckan ist. Så jag har genomfört träningen hemma idag ist. Bra att träningscykeln från Jehovas vittnen(RUSTA) kommer till användning nu =)

Bamsebusen är saknad. Å hans lillebror verkar sakna han lika mycket som vi gör... Men jag tror Bamse har det riktigt bra nu. Han gottar sig säkert med massa goda köttbullar dagarna i ända. Badar, hoppar efter bollar å rullar runt i gräset.... Det är det jag vill tro, därför tror jag att det är så <3 Att man kan sakna ett djurskrälle så...

     

Till helgen blir det en tur till Oslo med lillBF för att hejja på mina brudar i Holmlia. NM-final som sagt. Jag tror jag redan börjar bli lite nervös inför matchen faktiskt... hihi. Spännande spännande.

Nää, nu ska jag nog plocka lite mer. Tusen saker på golvet,, Som vanligt alltså. Den mest pedanta Karin har släppt på tyglarna de senaste åren minsann, å det känns ganska "moget" faktiskt =)
Insåg att jag har ganska goda parfymer också. Så inge mer parfymhandligen för mej på ett tag... Kanske måste börja spruta lite mer också, så de tar slut nån gång =) Escadas sommardofter är nåt speciellt för mej alltså... Väcker möjligen lite minnen. Men dock försvinner lukten fort, så de kräver ett extra sprutt !!

Tjippåhej

 


jag har bestämt mej,, tror jag


Söndagsbloggning. Å hur kul kan ett blogginlägg bli en gråregning dag som denna !? Bläkväder helt enkelt, å så otroligt grått å dimmigt ute, att jag t.o.m. tror att de mest positiva människorna har svårt att känna sig jättepositiva å pigga idag.
Vi provar så får vi se.

Under veckan så fick jag iaf träffa mina underbara älskade Ägg !! Å även sötPernilla. Bra folk vill jag lova !! <3 Var i Kstad tre dagar under veckan, så jag hann även med lite shopping... sånt jag skulle sluta med !? Var även till sjukgymnast på KMTI. Fått knäövningar nu iaf som jag jobbar med, så får vi se vad som händer sen. Ska dit till veckan igen å då ska Ingemarsson ha läst min operationsberättelse, så får vi se hur mycket korsband jag egentligen har kvar. Om det är någon idé med rehab nu, eller om operation direkt kanske skulle vara det bästa. Lång rehab - operation igen - ännu längre rehab... Känns som en ganska tråkigt alternativ det också !!

Idag är det innebandy på TVn igen, så det blir väl att titta på det. Det lutar helt enkelt åt en lång kväll i soffan.
Nu är det väl nå hockey å fotboll också ja...

Jag önskar jag fick ta med mej alla människor jag älskar till världens vackraste land, å sen stanna där resten av livet !! Det hade varit bra.
Dagens smartaste önskan... ;-)

Jag tror jag har bestämt mej nu...!?