tvättid - för djävligt


Jo, jag sitter inne. Var tvungen att äta lite efter jobbet, å nu väntar jag på att maskinen skall gå färdigt så jag kan hänga upp kläderna. Å jo, jag tvättar alltså. För djävligt. Men det värsta är att jag verkligen är tvungen...
Moa gick ju bredvid mej på posten idag. Gött,, Gick mycke fortare än vad det gjort annars. Moa ska ta över mitt distrikt nästa vecka. Så imorn är hon med igen,, Å fasen vad vi ska bli klara tidigt då, för imorn ska det blir SOL !! Lördag å söndag.. sådär. Hoppas det blir lite fint nästa vecka iaf.

Funderar på om jag ska dra till Gapern snart ? Var där igår, med alla mina Hallbergs släktingar. Mysigt värre.

Ah,, nu ska tvätten hängas. Å så blir det lite brasse i solen ett tag.

pösshej

Bevara brevbärarna


Jag skulle lätt kunna säga att jag älskar den svenska sommaren när den är så här !! Åh jo, den är så fiin. Det enda som jag inte gillar vidare värst då, det är att man måste jobba... Jobba å jobba. Men detta är sista veckan på posten. Ever skulle jag nog säga.
Å just nu är jag lite ledsen,, Håkis, Lorten å Mulle har åkt mot Västkusten... Å jag är INTE med. Buhu.

Nej, själv ska jag springa 5an på tid på Skutberget ikväll,, i hettan. Det kan inte vara bra på nåt sätt. Därför kom jag med ett bra förslag, tyckte jag själv, å det är vattengympa. Vem slår inte ett slag för vattengympa i denna värmen ?!

Mat å HM-katalog på balle.

"Bevara brevbärarna - Säg NEJ TACK till reklam."

Tjippåhej

världens största spindel


Det var längesen jag vann priset "gå-aldrig-å-lägg-dej-när-du-är-trött". Jojo, varför sova när man kan va vaken !? Så känner tydligen jag nu. Men så känner jag inte imorn när klockan ringer 05.30 å jag känner mej lagomt utsövd...

Det blev som jag trodde idag. En riktigt lång, jobbig å seg dag på jobbet. Först blev jag attackerad av den största spindeln i svensk historia. Inne på posten !! Fy bövelen tänkte jag å hoppade upp på skrivbordet å ropade på hjälp. Å hjälp fick jag,, Tuuur. För såhär såg den ut - 

Klicka för stor bild

Sen hade inte elbilden laddat efter ordning, sen hade någon tagit hälften av min delningsbit så de fick dubbelt med reklam, sen var det allmänt seegt...

Men jo, jag var duktig å städade när jag kom hem. Sen har jag inte gjort nåt... Förutom å försökt få igång GPRS å MMS på min mobil. Men det vill sig inte. Å seg är den också,, å laddar inte efter ordning. Lett jag blir.

Okej,, gonatt. 

bra vecka


Slutet på en riktigt bra vecka. Min semestervecka. Trots bristen på sol har det varit toppen, med familj å vänner.
Veckan har bestått av Sommar plaza, "catfight", träning, Winnerbäck, Trollhättan, god mat, jobb på fredag, pinsamma sms, vurpor m.m. Bra alltså. Men vi ska gå in på vissa saker lite djupare...

Sommar plaza i onsdas kan vi skippa. Jag å ägget hade toppenkul. Men det räcker så... (",)
Däremot kan vi prata om fredan. Fick jobba extra på posten då. Men direkt jag slutade åkte vi till Munket å fick en underbar middag av mina päron. Sen gjorde vi oss redo för Winnerbäck konsert. Hur bra kan det bli ?? Toppen toppen toppen. Lasse är grym !!

     

     

Å hur snygg va inte Winnerbäck fiolspelande kollega !?Å sen har vi Trollhättan då. Jag å mina ägg åkte dit på lördag morgon. Redan vid 8 bar det av. Sara har lite släktingar där nere som vi bodde hos. Fallens Dagar gick av stapeln denna helg å det var öltält å livat i hela stan. Så lite kalas var det igår kväll minsann. (",) Butlers för hela slanten. 

Å nu är man hemma hos katten. Å imorn börjar jobbet på posten igen. Är rädd för att morgondagen blir ganska hård. Så mycke onödig reklam... Å alla dessa jädra trappor. Ah ja, tänkte börja 6.30...
Så snart blir det sängen.

"Kom ihåg mej då"

mycke tjat om sol nu


Jo, då var lediga veckan här. Å det verkar inte bli nån sol... Nejnej. Nån dag vid Gapern utan sol, men med min fina familj !! Å Lort var med. Vi åkte tillbaka till stan idag för att jag skulle lämna plasma. Sen skulle det solas heeeeela dagen... Men så blev inte fallet. 2 min sol, sen storm. Jeje,, Stan blev ist. Å en klänning för att trösta mej.

I lördas hade Lorten lite kalas. Å kul, det hade vi. Såklart.

     

   

Kan minsann hända att det blir Sommar Plaza imorn med ägget. Jajjebrajje.
Då kör vi igen,, Håkis å jag !!Jazz måste va den tråkigaste musikstilen som finns !? Mm. Tror minsann det.. Allsång på Skansen för första gången i år,, för mej. Å Kanske var det nån film kl 21 ? Romantisk komedi is the shitt.

På fredag blir det Winnerbäck i Ransäter !! Kul kul kul.

tjipp

"brevbärarns tös"


Nu har jag jobbat 4 dagar på posten. Å redan andra dagen så skickade han iväg mej själv i elbilen. Hur skulle jag hitta ?! Men det gick bra, å imorn är jag helt själv för första gången. Ujj,, sorteringen på möran som känns jobbig. Kommer ta evigheter. Färjestafolk; Bli inte arga om ni får posten imorn kväll nån gång !! hehe

Annars har väl veckan varit som vanligt. Träningar på kvällarna, å mys med lite vänner då å där. Å idag är det tidtagning på femman. Blää. Mina vader är som pinnar efter all "trapplöpning".
Å fint väder också. Igår å idag iaf. Igår solades det lite efter jobbet, men idag orkade jag verkligen inget annat än bara sätta mej i soffan när jag kom hem...
 Hoppas det blir fint väder till veckan !! Då är jag ju ledig lite igen.

Ny mobil har jag ju också. Najs. Har dock inte undersökt alla specialfunktioner än,, Men kameran är riktigt bra iaf.

Nu blir det mjölkmakaroner. Sen blir det soffläge med massa nya kataloger innan det bär av på träning.
Imorn måsta jag börja senast 6.30. Ingen sen kväll idag om man säger !!

bik bok bak

Jobb - på riktigt !?


Det var ett bra tag sen jag gick upp så tidigt på morgon, å var så trött, att jag genast började längta efter kvällen och att få gå å lägga mig igen... Så kände jag i morse när jag skulle göra första dagen på posten. Men trots min morgontrötthet så gick det bra. Men ni kan lita på att jag var blöt som en katt heeela dagen,, så imorn är det min tur att ha elbilen.

Jobbig träning ikväll också. Usch,, Mina ben är inte gjorda för backträning. Hellre intervaller. Eller chips. (",) Räknar med träningsvärk när jag ska kuta i alla trappor imorn... baah.

Jo, allt ordnade nog upp sig minsann. Jag har fått jobb. Idag fick jag anställningsbeviset som ska fyllas i. Ah, det kunde nog faktiskt ändå inte bli så himla mycke bättre än det här. Så jag är nöjd,, mycket.

Helgen som var spenderades i Munket. Grillkväll på fredag å dop å dragspelsstämman på lördag. 160 spänn, in i öltältet en timme, sen hem. Men det var helt okej,, Träffade folk som man inte sett på ett tag. Å jag blev "kär" i en gammal kärlek. Som jag inte sett på evigheter känns det som, men ändå kändes det som det på något sätt var som det var då...? Konstigt. Men som sagt,, kul var det.

Lorten fyllde år i lördas. GRATTIS i efterskott mitt äggskal. Imorn ska vi kanske fira henne lite efter träningen minsann,, Men på lördag, då blir det riktigt kalas. (",)
Rix FM festivalen i Kstad på onsdag sägs det !? Det kan man ju kolla på.

Ja, nu blir det faktiskt sova.
Låt det vara uppehåll imorn.
pöss


Min pojkvän Brasse


Om jag nu skulle behöva sammafatta de få dagar som varit denna vecka så skulle det nog bli med ordet "piss",, eller "skit" kanske. Men det känns som typ samma sak i detta fall.
 Å jag tänker inte ta upp allt som jag, lilla Karin, tycker har gått emot mej... Men jag kan ju bara nämna halsont, snuva å jobb, jobb, jobb. Kanske fick med det mesta nu t.o.m. Nästan iaf...
Det har inte riktigt blivit som jag tänkt mej, men jag har en känsla av att det aldrig brukar bli det när det handlar om mej å mitt liv.

Nej, nu ska Bitter Fittan Karin plocka undan lite, fixa macka å sen ta med sig sin pojkvän Brasse ut i solen.
Men sol, det är positivt.
Å ikväll ska vi brudar på Sex and the City filmen. Det blir skoj.

Ha en bra vettja.

inte okej


Trött trött trött. Trött på att aldrig bli riktigt frisk, eller aldrig bli riktigt sjuk så man blir av med skiten nån gång. Halsont i mängder. Eller ja, iaf alldeles för mycket för att det skall vara okej. Så intervallerna idag uteblev. Å jag mår dåligt över det... Jag vet vad jag behöver, å intervaller är nog en sak för att jag ska känna mej bra tränad.

Lördan var galen. Som de flesta andra lördagar. hehe. BMB blev, dock missade vi kalsongmannens framträdande på scen. (",) Men men, vi hann ju med en massa annat. Ah ra.

Idag har vi varit lite på stan. Jag, Lorten å Mulle. Åt även lunch hos mitt ägg Håkis. namnam.

Å jag väntar fortfarande på det där samtalet som skall förändra mitt liv. Som jag HOPPAS skall förändra mitt liv,, men jag har nog blivit lite skeptisk... å förbereder mej på att det antagligen inte kommer bli så som jag hoppas. Men men, annarlunda kommer det iaf bli till hösten när det inte jag jag som skall plugga, utan "mina" barn. Vilka barn det än blir...

Tänkte lägga mej tidigt idag. Började kvällsdrömma om sängen redan vid nio-snåret... Så nu är det väl kanske dags då ra. Så gonatt...