fotbolls EM - dit ska jag


Jajjebrajje, nu är uppsatsen inlämnad, å jag är utlämnad. Tänkte Bengt, som jag ska opponera på, skulle skicka sin uppsats till mej innan jag åker till Gapern så jag hinner spara den på datorn. Vi får se. Opponering nästa torsdag. Sen klar !?

Toppenväder idag. Igen. Varmt som satan i gatan. Underbart !! Mor å far kommer å hämtar mej lite senare. Gapern blir hela helgen skulle jag tro. Om inte Lorten får för sej att vi ska gå ut imorn !? Men nej, jag tror minsan att jag är sugen på ännu en softarhelg. Å i solen till råga på allt. =) Me like.

Å nu är det är det är det sant. Fotbolls Em !! Spanienmatchen som sagt. Flygbiljetter å tågbiljetter är bokade. Wiihoo,, Kan bli hur stort som helst.

Lite plock å pack innan stugan.
Ha en bra helg.

hur underbart är det inte !?


Oj Oj Oj,, vilket väder vi har i Sverige. Iaf i Karlstad =) Hur underbart är det inte ?! Å så är man typ ganska mycke ledig. Så jag ska inte klaga. På fredag lämnas som sagt uppsatsen in. Då är det dags för sågning. Flummade om lite på diskussionsdelen igår,, så nu är den väl kanske okej iaf om jag har tur.

Imorn är det städ- å tvättdag. Ett måste. Tänkte gå upp i tid så jag hinner med att umgås med solen också såklart !! Junnsan ska också få bli med ut en sväng imorn tänkte jag. Men jag törs inte riktigt släppa henne utan koppel. Hon är ju så "skvätten" av sej å kan inte springa in om hon blir rädd. Hårbollen min.
Fasen,, måste även till bibblan imorn för att kolla VART en av böckerna jag använt i min uppsats är tryckt. Viktig information kan man tycka, men det MÅSTE vara med. Ovärt. Fast jag var ju på bibblan idag... Åh,, glömsk = åldern.

I-landsproblem; Ska jag köpa skorna ? Ska jag lämna tillbaka bikinin ? Men den var ju så fin... Trots att detta är ett I-landsproblem så tror jag dock att min ekonomi skulle passa in i U-länderna.

Kollar flyg till München, å tåg mellan München och Innsbruck. Jo, EM blir. hehe. Inga fel =)

Idag har jag varit övertänd. hehe. Sömnbrist ? Mm.
Så gonatt.

slutspurten


Jag är inne på slutspurten med uppsatsen. Slutspurten med hela lärarutbildningen t.o.m. Känns toppen. Bara de tycker uppsatsen är bra nu också så jag klarar mej !? Det blev ju iaf ca 40 sidor. Jempa gumman hjälper mej med sidnumreringen nu. Hon är underbar. På fredag skall uppsatsen in för granskning, å nästa vecka är det seminarium.
Så imorn är jag helledig. Då blir det att sola å gotta sig bara. Fin fint. Så solen, håll dej framme imorn tack.

Håkis gick å fick medicin för sin snuva idag. Undrar om Lorten å jag har samma hostbacill ?! Kan nog va så. Kanske ska man gå till vårdcentralen så de får kolla. Min kropp är inte i toppskick än,, Inte på långa vägar. Mina nya joggingskor står här å väntar på att få bli använda - smutsiga å svettiga.

Gapern under helgen som var. Underbart. Sommar, mygg, sol å utedass. Kan det bli bättre ? Kanske blir stugan till helgen igen om det inte blir annat.Fotbolls EM ?!

pöss

"oj-så-gammal"


Sitter här framför datorn,, som jag har gjort i princip heeela dagen. Uppsatsen har gått riktigt segt idag... Jag trodde nästan att undersökningsdelen skulle vara den lätta !? Men icke. segt segt segt.
Förkylningen trodde jag också skulle ha varit bättre idag. Men icke där heller..

Funderar lite på vad jag ska önska mej på min stora dag !? Mobil ? In-lines ? Tatueringspengs ? Respengs ? In-lines känns ganska nyttigt,, Men bil skulle också bli succé !? hehe. Imorn är det bra 1 månad kvar tills jag blir "oj-så-gammal".

Möte med rektorn på teglaskolan i måndas. Tror det gick helt okej. Han verka gilla mej. På torsdag får jag besked. Hur jag ställer mig till beskedet blir en senare fråga. Ibland tror jag det skulle va nyttigt för mej att flytta ett år kanske, men samtidigt ställer jag mej frågan "varför skulle det vara nyttigt?". Jag trivs i Kstad, men måste ha ett jobb till hösten. Examensdagen närmar sig.

Imorn blir det mer plugg,, men jag tänkte även kosta på mej en nypa luft faktiskt. Vilket jag inte gjort idag direkt.
Ingen träning med barnen imorn heller. Vilket känns bra då inte har den bästa orken nu. De har idrottspsykologi med en föreläsare. Kanske skulle bege mej dit och lyssna,, Beror på morgondagens tillstånd ?!

pussågonatt

Nu ärrä allvar !!


Karin Hallberg är seeeeg. Ritkigt hängig faktiskt. Ogillar förkylningar, tjocka halsar och huvudvärk. Å kanske blir det inte bättre av att man sprang vårruset igår. Snarare sämre. Men ska man vara med på vårruset så måste man ju iaf springa tyckte Håkis å jag. Så jo, vi sprang, å tiden blev faktiskt helt okej trots allt(fökylning å alldeles för många kärringer i vägen). 

Denna helg blir lugn. Lugnare än aldrig förr. Visst, vi har sagt det förr, men denna gång är det sant.
Ska bli gött att bara ta det lugnt å inte göra nåt. Jo, lite plugg såklart, men det ska väl gå. Mys i soffan med katten.
 


Igår var jag till Munket en sväng å lämnade ut lite enkäter till eleverna för min uppsats. Ska börja gå igenom dom å sammaställa lite nu tänkte jag. Ska dit på måndag igen å fixa resten av enkäterna å intervju med lärare. Så nästa vecka ska jag bli klar minsann.
Jag var även å hälsade på Elin en sväng igår. Det måste man ju. Hon är helt underbar den ungen. Å moster älskar henne nåt så otroligt mycke !!

      

Jobbade både lite här å där denna vecka. Såklart på Walthers med mina egna elever, sen även på John Bauer. Igår hade jag en riktigt trevlig idrottsklass. Såna klasser skulle man alltid ha på gympalektionerna. Fullt ös från början till slut !! Det gillar vi.
Har ju sökt lite jobb överallt, mest för skojs skull, men jag vill ju helst av allt vara kvar i Karlstad trakterna. Men i förrgår ringde de från en av sveriges största idrottprofilskolor i SKARA och vill träffa mej. Oj oj oj. Helt plötsligt blev allt på allvar. På måndag kommer en man till Karlstad och ska luncha med mej. Spännande.


Ikväll blir det myskväll med brudarna.


Tjippåhej


toppen toppen toppen


Det är fortfarande 17 grader ute. Stängde nyss balkongdörren...
Efter en toppen helg med otrolig värme och mycke mycke sol så väntar en kallare vecka sägs det, med mycke plugg å endel jobb. Förutom mina vanliga tider på Walthers så ska jag vikariera lite på John Bauer. Bra bra. Skall även till Munket å göra min undersökning till uppsatsen.

Helgen har som sagt varit underbar. Sandra å jag cyklade till Gapern i fredas. Vi hade räknat med att det skulle bli 1,5 mil,, Men efter lite om och men så blev det över 2,5 mil. Men vi klagar inte. Det gick på under en timme å vädret var kanon. Det måste vi göra om.

       

På sista bilden visar jag Sandra vart jag å min chips ska flytta.

Lördan var fin. Elin var lika galen som vanligt å Håkis å Jempa stekte som aldrig förr. Jag lekte även frisör å Jempa å syrran fick nya frisyrer. Fan va duktig jag är !? Ah,, typ.

       

Igår kväll var det utgång också. Skräll eller inte kanske !? Men kul hade vi.
Idag har vi bara tagit det lugnt. Stekt lite i Mariebergsskogen, men lite för molningt idag dock. Sen kollade vi en Irené Huss film. Sådär.

Det som bekymrar mej mest nu är hur jag ska göra med grannarna. Jag blir verkligen galen på dom/henne. Jag orkar helt enkelt inte med det nåt mer. Imorn ska jag upp å prata med henne.

Imorn ska jag klippa mej också, Underbart ska det bli.

pössåhej

en god gärning


Å imorn var det fredag igen. Å maj är det, å underbart väder till råga på allt. Idag har jag lagt böckerna åt sidan å varit ute hela dagen. Inge bra, fast ändå bra. Man måste ju ta vara på solen å allt den ger.

Idag var det även blodgivning för första gången. Jo tack, jag lyckades försova mej. Juni stängde tydligen av mitt alarm !? Men jag fick komma lite senare, dock lite stressad om man säger. Vilket ledde till liite snurr i bollen efter att de tömt mej på 0,5 liter blod på 5 minuter. Men om nån vecka blir det plasma också. En god gärning.

Imorn afta/kväll sätter Sandra å jag(å Jempa?) oss på våra cyklar å åker till Gapern. Jojo, får se hur det går. Dit kommer vi nog, men sen måste man ju hem igen. Men det blir en fråga för lördagen...

Nu är jag trött som en gris, å te möran är det barmark med mina elever. Underbart !? Nja, men bra för mej också, eftersom jag inte fick träna idag.

Gonatt vare

tusen tomma ord


Jag skulle kunna skriva tusen ord nu, men alla orden skulle vara tomma och meningslösa... Jag skulle kunna säga att livet är orättvist, men att vi inte kan göra nåt åt det...
Men allt jag väljer att säga är att jag tänker på dej vännen !!

Man skall göra det man känner för, man måste leva livet när det är här. När det är vårt !! Imorn är en annan dag å man vet inte vad som händer. Det är så, men få väljer att leva så.
Imorn kanske... En annan dag. Jag ska tänka på saken. Tänk inte så länge så det blir för sent...

Imorn skulle min moster ha fyllt år. Grattis Brigitte !! Vi saknar dej en massa.
Även farmor fyller år imorn. 86 friska år. Får dåligt samvete för att jag inte kan vara där. Men hon ska få veta att jag älskar henne.

Gonatt