Ny färg i håret :-)

En ny vecka är på g. Å vi började måndan ganska hårt. Nagelförlängning på schemat i skolan,, men oj va kul det var ;-) Än så länge har jag bara 2 långa naglar på ena handen, Emelie fick fem. Men imorn ska jag minsann få naglar på alla mina 18(!!!!!?) kvarvarande fingrar.
Efter skolan drog jag direkt till Landvetter för att hämta upp mina å Jullans päron,, De hade haft en mycket trevlig trip. Å jag tror att Juni också haft det bra här i Gbg, men nu sitter hon i sin kattbur på väg hem till Munket... ;-( Min lilla fula råtta !! Sen har det dammsugits å moppats. Inga katthår så långt ögat kan nå nu.

Haft en toppenhelg. Lördan var bara slapp, men ibland kan slapp vara så himla bra. Sen blev det utflykt till havet å Särö på söndag. Mysmys. Innebandymatcher på fredag å söndag också, en live å en på tv. Dock slutade båda med förlust för Pixbo, så det blir ingen SM-final i år... :-/

Jag har ju färgat håret också,, visst !! Hade förväntat mej lite ljusare färg, men man måste ju ha nåt att sträva efter också. Nu ligger jag på mörkhetsgrad 7, med röd/kopparfärg. Till veckan blir det lite klipp också. Å nu är det minsann inte alls alls länge kvar till delprovet... Puh. Måste träna !

Nu tackar vi för idag. Tack !!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback