två av mej !?


Trött var ordet. Det är ju under ledigheten man ska ta igen sig lite, men här jobbar vi inte så. Men jag klagar verkligen inte, jag har det trevligt hemma i Munket.

På söndag åkte mamma å jag till Kstad för shopping och innebandy. Lyckades självklart bränna lite pengar, men på vad, det vet jag inte riktigt...!? KIBF fick tyvärr stryk i kvalmatchen vi kollade på också, så det var väl ingen höjdare.... =(

På måndag var jag ett bra barnbarn. Spenderade hela dagen med mina kära, alldeles strax, 90-åriga farföräldrar. Bakade bullar så det stod härliga till, plockade påskris å satte i fjädrar. Så ska det vara =)

Igår var jag t Sunne med mitt älskade ägg. Shoppade lite till å besökte öron- näsa- halsspecialisten. Hon lyste lite i näsan, gav mej kortisonnässpray, konstaterade att jag var svullen nånstans i näsan, sen fick jag gå !? Men varför har jag då fortfarande denna jobbiga rethosta, å varför mår jag inte bra i kroppen !? Helkroppsundersökning, ja tack !!

Idag har jag bara varit moster hela dagen !! Sov över på hea inatt, å klockan 07.10 ville lilla Elin gå upp. Vi låg å drog oss ett tag, efter tvång från mej, sen har det gått i ett. Vait in i alla affärer i Munket, vilket ni borde tycka måste ha gått fort, men allt i en affär är spännande =) Sen har vi varit upp till gammelfarmor å gammalfarfar, lagat mat, sovit middag(vissa av oss), besökt mamma Anna på jobbet, lekt mellan varven... Ja, så. Ikväll har jag slingat Anna å klippt min kära mor.

Trött.

Imorn är det påskparad. Lilla påskkärringen Elin ska gå med sitt dagis. Det måste man se såklart. Så 9.15 ska vi på det, å innan det ska jag fixa lite också var det tänkt... Efter det ska vi handla åt de gamla, sen ska jag bli med farmor å köpa blommor, sen ska jag packa lite, å sen ska ägget å jag åka mot Kstad. Å allt detta ska va klart innan 13-14 !? Hinner jag ? I Kstad väntar utgång med fina flickor. Ser fram emot en toppenkväll =)

Ikväll blir det sängen tidigt !! Å det med basta !!
Man skulle allt vara två stycken Karin ibland va !?
<3


GLAD PÅSK !!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback