En vacker dag...

Å där hälsar vi lediga måndan välkommen =) Idag blir det tvätt, måndag är trots allt min tvättdag. Å ikväll är det ju som sagt visningsdags som Hårologi står för.

Igår gick hela dagen i flyttningens tecken. Kl 9.30 stack jag hemifrån å kl 21 kom jag hem. Vi gjorde verkligen IKEA och min kära Lort fick tag i mycket fint till sin nya lya. Jag tror lägenheten kommer bli hur fin som helst när det nya golvet är lagt å nya tapeter sitter på väggarna !! Kul tycker jag !! Man blir ju jämt liiiite sugen på en egen lägenhet alltså... Men en vacker dag,, en vacker dag !! =)

Ha en fin måndag nu !!


Ställ tillbaka klockan folkens !!

Inatt blir det vintertid. Den mörka tiden på året är här... Jag har lite svårt att se det positiva i just det, så därför känner jag att jag längtar till den 25;te mars när det är dags för sommartid igen =) Men visst, inatt får vi sova en timme längre !! Den timmen har jag dock snart redan sovit bort... i soffan. Missade slutet på filmen vi kollade på, å är lagomt nöjd med mej själv. Jopp, så ser lördagskvällarna ut för en fattig, något äldre, student !!

Ibland kan det kännas lite som jag blir sviken, men det kan nog även vara jag sov sviker mej själv mest... Äh, man ska sluta bry sej så mycke. Chipp chopp !!

Ska se om jag finner någon bra ringsignal, sen ska det bli sova av. Nattaaaaaa !!En mullvad, flera mullvadar !?

Fönstershoppingen på stan gick sådär alltså... Nån på min axel tvingade mej att köpa en lättvinterjacka !! Men du, jag har faktiskt ingen sån, å den var dessutom inte alls dyr !! Jag fryser i min tunn tunna jacka, å dunisen är alldeles för svettig... Ja, nu har jag försvarat mej färdigt !! Sen tog jag ju kort till körkortet också, å vad ska man säga !? Har jag haft ett mullvadskort i 10 år, så kan jag väl lika gärna ha det i 10 år till =)

Dammsugit hela lyan har jag gjort idag också, utom mitt eget rum. Ser ut som bomben har varit där, men på måndag kväll är det fint igen =)

Å sen klippningen av Kimpa då. Inga dåliga krav han ställde på mej innan... Men jag måste säga att jag tycker jag höll måttet och fick till det riktigt bra alltså. Hoppas han också blev nöjd,, på riktigt !? För att inte dölja hans identitet lägger jag nu upp ett före- och efterkort på han bakhuvud =)


Hej lördag !!

Som vanligt på sovmorgondagar har jag legat vaken ett bra tag å filosoferat lite. Men det där med att gå upp ur sängen för tidigt är ändå inte min grej =) Det måste vara nån måtta på det hela !! Men nu närmar det sej uppgång med stormsteg.

Tänkte ta en tur på stan nu på förmiddagen. Inte kollat affärer på flera veckor. Men bra är väl det kanske, eftersom allt jag har råd med är fönstershopping !! Det är svårt att pruta i vårt land liksom ;-) Sen måste jag även ta ny bild till mitt körkort som skall förnyas, så det blir också. Å då förstår ni alltså att jag har haft körkort i 10(!!!) år. Gammal tjej... Hehe.

På eftermiddan kommer Kimpa hit också. Lovat att ta mej an hans fluff, sen är jag tveksam till att det händer så mycke mer kul idag. Ska iaf skriva klart mitt hår- å hudsjukdomsarbete som skall vara inne om drygt 1,5 veckor. Så, där har ni nog min "galna" lördag.

Igår afta/kväll var jag hemma hos Lorten i hennes nya lya å hjälpte till lite. Men där blir det mer pyssel imorn.

Nej, nu blir det upp å hoppa för Karin H. Trevlig helg vettja !!


Stylingbilder !!

Onsdag, mitt i veckan typ. Trött å seg höstdag !! Blääk. Snart ställer vi tillbaka klockan också, å det blir ännu mörkare... Men vi biter ihop å kör vidare. Bjuder på nån bild från stylingen igår !!


Snart framme...

Vilket är tur. Man hinner tänka ganska mycke på 3 h, å nu är jag färdig för idag känner jag. Stoppa, observera, acceptera och la gå !!

"Jag är nog inte det du drömmer om, men jag är det du ser"


På resande fot... igen !!

Fast jag åker ju mest fram å tillbaka. Det är inte direkt några nya utflyktsmål,, men vem behöver det så länge Munket står kvar !? ;-) Söta syster med barn skjutsade mej till Karlstad idag. Snällt tycker jag, så slapp jag en kollektivresa iaf. Men idag är det riktigt lugnt på tåget, så jag ska inte klaga förutom locken jag hela tiden får i öronen... Jag sitter förresten ensam på ett fyrasäte !! Gött å sträcka på mina långa spiror =)

På tal om spiror... Jag har väntat å väntat å väntat på att få den här nedrans korsbandsoperationen gjord. Å nu när jag äntligen får en tid så blir jag ist nervös å tveksam... Gillar inte det där med att bli sövd, trots att det gick riktigt riktigt bra förra, första, gången. Men det är väl just det !? Kommer det gå lika bra igen ? Jag vill operera mitt knä, jag vill ha ett helt knä som jag ska kunna använda i många många år till. Två veckor till utsatt op.tid. Å jag kan inte redan nu börja bli nervös...

På tal om att vara nervös, eller snarare förväntansfull och taggad, så har vi ju våra första "utomstående" kunder imorn. Ska bli tipptoppkul tycker jag !!

Å på tal om tipptoppkul så längtar jag också till imorn kväll när vi ska vara modeller !! Spännande...

Å spännande blir det ikväll när vi ska se på ett nytt avsnitt av "Den som dräper" !!

Jag tuffar väl vidare genom skogen utan mottagning...


Meeee

Karin Louise, jag, dotter, syster, moster, gudmor, barnbarn, kattägare... Allt det där jag är för de här hemma i Munket. Ligger fortfarande i sängen, men Juni å Elin väckte mej för ett bra tag sen. Ordning å reda på de små flickorna ;-)

Bjuder på en bild på mej själv med nya frillan. Dock fixade jag lite med bilden på instagram, så färgerna är väl lite annorlunda. Men jag är mycket ljus i håret å "rävsvansen" på sidan har en mörk mörk lila färg !! Å sen blev allt hår lite kortare.

Ha en fin söndag !!Å nu på bussen...

...som om ca 10 min har tagit mig till Munkfors, mitt i hjärtat av Värmland.
Elin ha redan ringt å checkat av att jag kommer !! =)

Samtidigt som jag saknar innebandyn så är jag så glad för att slippa allt tjaffs å skit den tyvärr ofta för med sig... Men lagandan, myskvällar efter träning å sammanhållningen på bussresor är bra skit. Även det här med att när man väl kommit iväg till träningen, å blir tränad, hade inte varit fel att få en dos av.
Men nu har jag fått operationstid !! Om ca 2,5 veckor ska mitt knä fixas till. Ett steg i rätt riktning om jag planerar att någon gång hålla i klubban igen !!

Jag hade en toppenkväll igår, å soffan hos Nöbbe å Håkis var den bästa jag någonsin sovit på. Ikväll säger de att det är dags för grannfest på Örnvägen också. Trevligt =)

Japp, ha en fin helg nu. Snart är jag hos min råtta <3


On the tåååg !!

Nu sitter jag på tåget till Värmland visst. Vet egentligen inte alls hur det gick till, då jag inte tänkt åka hem å hälsa på förns i mitten på nov. Men av någon anledning trodde ett par stycken att jag skulle åka hem denna helg, så jag bara lyder. Men idag blir det iaf myskväll hos Ägget tillsammans mina fina Karlstadbrudar !! Inge fel alls !! Å imorn bär det av längre norrut för att gossa med mina små barn - Juni, Elin å Nils <3

Permanentprovet idag gick fin fint. Hann klart i tid å allt det där, men nu hoppas vi bara att vår lärare gillar rullningen också. Å idag har jag äntligen blivit klippt !! Längtar efter att styla det ordentligt nu så jag får se hur det blev =)
Till veckan, på tisdag kväll, ska vi vara stylingmodeller. Det blir riktigt spännande också !!

Ah, det får räcka för nu. Ska än en gång försöka kolla på Bron på svtplay.

I Love You my friends <3


On the tåååg !!

Nu sitter jag på tåget till Värmland visst. Vet egentligen inte alls hur det gick till, då jag inte tänkt åka hem å hälsa på förns i mitten på nov. Men av någon anledning trodde ett par stycken att jag skulle åka hem denna helg, så jag bara lyder. Men idag blir det iaf myskväll hos Ägget tillsammans mina fina Karlstadbrudar !! Inge fel alls !! Å imorn bär det av längre norrut för att gossa med mina små barn - Juni, Elin å Nils <3

Permanentprovet idag gick fin fint. Hann klart i tid å allt det där, men nu hoppas vi bara att vår lärare gillar rullningen också. Å idag har jag äntligen blivit klippt !! Längtar efter att styla det ordentligt nu så jag får se hur det blev =)
Till veckan, på tisdag kväll, ska vi vara stylingmodeller. Det blir riktigt spännande också !!

Ah, det får räcka för nu. Ska än en gång försöka kolla på Bron på svtplay.

I Love You my friends <3


Snyggt såklart !?

Jullan blev jättefin i håret idag när hon var till oss på svenska frisörskolan. Å jag tror hon blev riktigt nöjd, bortsett från att jag petade henne i öronen ett antal ggr ;-) hehe.

Något som inte blev lika snyggt idag var mina tumnaglar !! Handskarna sprack när jag färgade min docka röd... Illa illa. Men det är nog inte sista gången det händer !!


Svenska frisörskolan

Hälsar alla hjärtligt välkomna till oss på Svenska frisörskolan i Göteborg !! För en liten slant erbjuder vi bl.a. klippning, färgning, slingor, fön- och tvättning, ögonbryn och fransfärg m.m.

Bara ring så bokar vi in en tid för just dej !! Tack vare våra duktiga lärare och vår starka vilja att lära och lyckas så kommer du lämna oss nöjd och glad, och redan längta tills nästa frisörbesök ;-)


Purple rain, purple raaain...

Tröööööööttttttttttt,, varför krånglar alltid appen med mej !? Än en gång hade jag skrivit riktigt långt å så försvann det !! Ogilla. Så nu blir det istället punktvis;
* underbart när mor, syster å Nils var här.
* det blir alltid dyrare på Ullared än vad man tänkt sig. Trots att allt är billigt !!
* gbg visar verkligen hur en regnig höst ska vara.
* syster å mor åkte från Svenska frisörskolan med fin fina frisyrer.
* egenvård på skolan idag, vilket innebär färg å klipp på varandra. Denise å jag bildade team å vi fick till färgerna riktigt bra.

Nu ger jag mej. Essen blir. Bjuder på en bild på Denise med nya barret, å bild på mej kommer nog en annan dag ;-)


Å så blev det söndag igen !!

Å så var det söndag igen ! Lite av min grej att konstatera att veckorna å dagarna går sjuuukt fort.
Gårdagen flööög iväg, å ja, jag gjorde knappt något. Som det barn jag blivit på nytt mös jag i soffan igår kväll med mina extra päron å havskräftor å Ben & Jerrys-glass.

Idag ska jag styla Jullan lite inför en uppgift till skolan. Om partypinglan behagar att vakna till liv idag ;-)
Sen ska jag snällt sitta å vänta på mina Munkforsmänniskor <3


Jag ger inte upp !!!

Jag kan meddela att jag den senaste veckan försökt blogga 4 ggr, men varken appen eller datorn har publicerat mina inlägg. Ganska ovärt faktiskt... Men jag är väl inte den som ger mej direkt.

Imorn kommer min älskade mor och syster hit, och självklart är sötaste tussen Nils med. Längtar massa efter dom nu. Ska bli underbart <3 Å på tisdag ska de med till min skola å bli fina i håret !!

Veckan har i övrigt varit ganska tuff. Började med att jag i måndags tvättade en maskin på 90 grader - 40 var min tanke... Mohaha. Första tvättabben ever,, men ska det va så ska det va =) Allt det andra som hänt skiter vi i nu, tvättincidenten får spegla hela veckan. :-)

Idag är jag fri som en fågel !!! Då ska jag passa på att bara göra precis det jag vill !! Å är det inget, så får det vara så. Men jag ska iaf fixa i ordning lite till skolan, sortera lite å skriva på en uppgift. Det har ju faktiskt varit riktigt fint å soligt väder de sista dagarna också, så jag måste ut en tur. Till veckan kommer regnet säger de... =(

En bra helg önskar jag alla som jag tycker om och som tycker om mig !! ;-)


Saknar...

...J, N, E, A, P, Ä, M och K mest hela tiden. Men det som ändå är så himla gött är att jag trivs så bra här i Götet !! L är här, J är här, släkten är här å alla nya tjejer i klassen är mer än toppen.
Det som dock får mej lite i gungning ibland, är när jag funderar på vart mitt hem är !? Vart hör Karin hemma egentligen ?!

Nu blir det sova. Imorn är det först studiebesök hos frisörgrossist å imorn kväll säger de att det är fest !! =)

Natta från mej !!


Jaja...

...jag lyckades iaf tjata till mej en kommentar. Tack Lurva !! =)

Konstig dag idag ni. Eftermiddagen på skolan var sådär alltså... Nej, nu håller vi sams tjejer !! Vi skulle behöva dra lite riktlinjer på skolan dock, både vi elever och lärarna. Vad gäller liksom !? Funderar på att ta upp det imorn, så ALLA får lika mycke uppmärksamhet å hjälp. Det man har betalt för och rätt till !! Jag vill att alla ska trivas och tycka det är kul att gå till skolan, för jag gillart. Å jag gillar tjejorna massa. Nu gäller det att koppla bort de stora orosmomenten, så man slipper irritera sig på smågrejer som egentligen inte är nåt alls !! Nu håller vi ihop <3

Idag skulle jag laga mat... Å vet ni vad jag bjöd på ?! Jo minsann, jag bjöd på "rester". Mohahaha. Äh, vi hade ju fulla kylen, så jag lagar till nån god paj imorn ist !!

Idag började Greys. I like it !! Hade dock lite beslutsångest innan då jag även börjat kolla på Bron på svt.. Men nu ska jag göra mej nattaklar å smart som jag är så ska jag kolla Bron på svtplay =)

Jag saknar endel vänner ibland... Så nu måste jag nog se om Oslo lever !? Cityråttan får den äran att representera Oslo genom denna bild =)
Pussåheeej
Uppryckning tack !!

Hallå!? Jag vet att du läser min blogg. Ja, du ja! Så varför kommenterar du aldrig något!? Jag som har skaffat bloggappen å blivit riktigt duktig på att uppdatera på slutet. Men bilder å grejer t.o.m. Ryck upp dej å gör din röst hörd !! =)

Jag är trött. Hösten är på ingång, å jag måste verkligen börja motionera mer för att få mer energi. Väntar fortfarande på operationstid också... Vi får se om det händer nåt. Tydligen var det blå himmel imorse, men lagom till dagens skolslut kom stormen. Göteborg i ett nötskal !? Regn å blåst.

Måste fixa ett extrajobb inom kort. Imorn filar jag färdigt på mitt CV å dagen efter är det dags att gå å lämna ut det å presentera sig lite snyggt sådär. Å har du ett kvälls- eller helgjobb åt mej här i Götet så är det mer än gärna välkommen att höra av dej.

Nu sover vänsterarmen. Dags för resten av kroppen att också det kanske... Avslutar med ett underbart kort på allas vår älskade MILF Denise !! Hur söt är hon inte där i skåpet !? ;-)
Gonatt !!


Ingen söndagsångest =)

Det som är så bra nu, är att man slipper all söndagsångest. Vi är ju lediga på måndagar !! Mohahaha. Å nej, drabbas inte av måndagsångest heller, för det är roligt i skolan =)

Haft en riktigt bra helg. I fredag efter skolan var det stadshäng. Mat ute i solen, bio med Emma å sen hängde vi på tranquilo några timmar !! Vilade mej i form halva lördan, sen åkte jag till Jempa på mys- å filmkväll. Å igår var jag snäll kusin å åkte med olle å I-L till Partille å putsade å tvättade fönster åt erik å johan. Å kvällen avslutades på bästa sätt, sen kickoff med bästa frisörbrudarna. Riktigt god tapasmat på Manana. Sen drabbades vi dock av matkoma, så kvällen avslutades i lagom tid för en gammal tant som mig =)

Nu ska jag tvätta tvätta tvätta. Ha en fin måndag folket !!