inte ett enda måste !!


Den beryktade blogg-dagen är här igen. Och om jag någon gång sagt att jag inte haft tid att blogga under veckan som varit så har jag VERKLIGEN inte hunnit det denna vecka. Tjollahopp å hej kom å hjälp mej. Öppet Hus på skolan i tisdas kväll å lite träning andra kvällar. Å dagarna... de har varit överfulla. Min kollega Gusten har varit sjuk hela vecka så jag har typ jobbat för två. Men som Andreas sa; "Jobbigt Karin, nu måste du ju verkligen jobba denna vecka". Den tackar man för =)

När jag kom hem idag drog jag igång med städning å tvättning. Å då kommer jag osökt att tänka på mina tvättade kläder som fortfarande är där nere i tvättstugan. Kanske dags att hämta snart !?
Håkis å jag har även hunnit med en tur på stan. Lyckades nog göra av med några slantar minsann - Body butter, klänning, hårprodukter, vantar... Karin kan. Inge snack om saken.

Denna helgen ska bli fin. Inte ett enda "måste". Hur gött ?
Imorn ska Ägget å jag gå genom stan igen innan vi drar till gymmet, sen ska vi nog kalasa till det lite minsann. Lagfest på Krôppkärr. På söndag blir det att sova tills jag vaknar. Hör inte till vanligheterna... Sen ska vi kolla på herrarnas match. Underbart(!!) att vara spelledig.
Vad gör ni denna helg ?

Delar av kvällen har gått åt till att vara förbannad på folket i lägenheten över. Varför är det så kul att stampa i golvet flera timmar i sträck !? Har stått i dörren flera gånger å varit påväg upp för att prata vett med grabbarna.. Men nä,, Nästa gång jag träffas han i trappuppgången... Vad håller de på med egentligen ?

Tvätten var det ja !!

Trevlig helg,, pepparkaksälg

ja, då var det fredag igen


Det verkar som jag bara har tid att blogga på fredagar !? Och det kan nog faktiskt stämma. Den senaste tiden har både vecko- och helgdagar varit fullspäckade...
Senaste veckan har självklart bestått av jobb och träningar, sen även sena möten med både skolverket å Walthers "chefer". Sen var jag även och tränade mitt lilla fadderlag igår.
Men ikväll händer inget !! Underbart. Mina kära ägg är påväg hit. Längesen vi bara "softade" tillsammans nu. Ska bli mys.
Å Junsan är back in town. Hon kom igår som ett brev på posten =) Å vi är sååå kära hon å jag.

Förra helgens "upplevelser" är egentligen inget jag vill prata om. Men en sak är säker - DOMARKVALITÉN måste bli BÄTTRE !! Funderade ett tag på att skicka in en anmälan till förbundet gällande söndagen i Engelholm då vi möttes av värsta inavlet. Domarna dejtade Engelholms tränare, och "folket" i sekretariatet lär ha varit deras avkommor. Fula ord och psykning av motståndarlaget lär vara vardagsmat där nere, i helvetet.

Imorn är det hemmamatch borta !? Onödig handbollscup i Tingvallahallarna,, Så helt plötsligt blir vi utkastade och tvingas spela vår hemmamatch i Kristinehamn. Man kan ju tycka att vi iaf borde tränat på det golvet kanske en gång... Men icke. Det blir som en bortamatch,, för båda lagen - Vi och Balrog. Jag brukar inte gilla att spela mot Balrog, men imorn hoppas jag att det ändras.
På söndag har vi däremot hemmamatch på hemmaplan. Tack. Endre kommer på besök.

Nu kom Håkis !! =)

Tjippåhejj

ingen ro och ingen vila


Då var det fredag igen. Timmarna, dagarna å veckorna rullar förbi. Med en enorm hastighet,, Även denna vecka har varit fullspäckad, och så blir även helgen. Inge ro och ingen vila här inte. Skulle nog dock behöva lite av det, men en annan gång... Imorn bär det av mot Gbg å match mot Pixbo - söndag vidare mot Skåne och match mot Engelholm. Å hur bra skulle det inte vara med 6 poäng ?! Det ä det vi satsar på,, för vi kan - bara vi VILL.

Mor å far har varit här ikväll å "snott" min katt. Så nu är det alldeles alldeles jättetomt här... Men hon kan ju faktiskt inte vara ensam här hemma en hel helg min lilla råtta. Hon har det toppen i Munket.
Kollar på Idol nu å grämer mej lite för att det inte direkt är vidare värst bra. Dock var Johan å Robin lite roliga i duetten precis =)

Nä, ska nog ladda över lite ny musica till mobilen nu så jag har något att vila öronen till under helgens bussande.

Å jo, fasiken vilka bra kollegor jag har. =)

Tjippåhej


YES !!


Yes,, äntligen en fin 3-poängare till oss. Kan inte bli så mycket bättre. 5-2 räcker gött å väl. Övik inponerade inte det minsta på mej, men det känns även som vi också kan så himla mycket mer. Det tar vi fram imorn när IKSU kommer till CAM. Låter bra !! Idag hejjade dock publiken i sin frånvaro. Ta å kom imorn nu för f*n !! =) 13.30

ib0368_f   ib0386_f   ib0365_f

Mor åkte precis hem mot Munket nu. Hon stannade kvar efter matchen så vi körde lite mor-å-dotter-mys. =) IKEA, mat på Bergvik, sen kaffe å kaka här hemma.
Undrar hur det gick för Linsa med alla släktingar i hennes lilla krypin !? haha

Nu ugglar jag lite på de två burkarna jag har.
Å jag tror t.o.m. att det inte kommer ta alldeles för lång tid tills jag går å lägger mej. Lite saft först.

tjippåhej

för sent...


Kanske ska jag inte skylta med att jag är vaken så sent på en fredag kväll !? Jo, på fredagar får man vara vaken lite längre, det har mamma sagt, men inte när man har två matcher under helgen.

Å jo, det blev träningsvärk i magen av Core Boll. Sitter i lite än minsann. =) Bra skit.

Idag efter jobbet har jag mestadels latat mej, men jag har även städat - vilket var på tiden. Fick äntligen tummen ur,, å nu känns det underbart. Rent å snyggt i lilla råtthålet.
Lortis har varit här också. Vi har mysit till det med "Mamma Mia", taccos å glass. Mumma mumma.

Tankarna snurrar,,
Dock är jag väl medveten om att jag måste koppla bort allt nu, borsta gaddarna, skölja ur skurhinken, tömma i mer mat till katta mi å krypa ner i min säng.

Imorn är jag back !! Vi ses i CAM 13.30 !!

GONATT

första passet på livskraft


Dags för ett nytt inlägg märkte jag.. Efter alldeles för mycket att göra ett tag har jag plötsligt lite tid över så här på onsdakvällen.

Förra helgen blev det DM-guld. Dubbelt upp för Karlstad IBF,, både herr och dam alltså. Vi slog till med 34-2 i målskillnad. Helt okej, men det var ju inget skönlir direkt. Men det kan man faktiskt inte förvänta sig när man spelar mot lag från mycket lägre serien....
Men till helgen gäller det igen. Då har vi två matcher, mot Ö-vik och IKSU. Hemma som tur är. Då får vi chansen att visa vad vi verkligen går för.

Mycke på jobbet denna vecka också. Med både det ena å det andra. Imorn kväll har vi studielägesinformation för alla tvåor och deras föräldrar. Nästa vecka har vi det för ettorna. Men så länge jag trivs på jobbet så jobbar jag gärna lite extra så att säga =)

Var å körde mitt första pass på gymmet idag också. Än en gång - gött att vi får vara med på pass. Dock blev jag lite besviken på Core bollen. Trodde det skulle ha varit lite "jobbigare". Visst kommer jag säkert ha träningsvärk i magen imorn, men svetten rann i sin frånvaro. Tänkte gymma lite extra efter, men jag valde soffan och Bonde söker fru. De är ju för sludiga de där bönderna.. haha

Obama slog till med en vinst i USA också. Riktigt roligt,, Å även USA har växt som land minsann.

Lorten zappar runt på TV, text-TV helt plötsligt, haha.

tjippåhej