immunförsvar !? vad är det ?


Borde sova, jag vet, men jag har faktiskt sovmorgon imorn. Sådetså. Viktig match mot Tunet kl 16 imorn, men dagens uppladdning hade kunnat vara bättre... Snorungarna har haft "magproblem" under veckan, å då mitt immunförsvar är lika med noll lyckades de föra över skiten till mej, igen. Två husman gottar dej iaf tillsammans med lite oboy i min kista nu, å magsmärtorna har avtagit. Så håller vi det.

Gluttar lite på "selskapsreisen" å min rethosta lär hålla Holta å Pär vakna. Sorry för det. Men nu lämnar jag iaf snart in för dagen, å hoppas på en godare natts sömn inatt än förra nattens...
Men självklart kan jag inte glömma att bara lite lätt nämna att jag var KING på bowling i fredas å utklassade brudarna =) Måste nog t.o.m. ha varit personligt rekord. 188 på en serie är väl inte så illa pinkat ändå va !?

Saknar mina käraste nu. En massa. Men snart är det feb, å då är det lite mys igen. Å jo, jag kommer nog hem två helger på raken då !! Bra va !? ;-) Å min kattikattkatt,, gos snos mos. 

Holta,, hon är toppen hon.

pussiluren


dött Norge


Jag tycker mej minnas att jag en gång i tiden var pigg !? Älskade att hitta på saker, gå på fest, släppa loss... Tröttheten som nu tagit över min kropp är inte okej. Soffpotatis är mitt nya namn. Å Holta, hon är likadan hon. hehe. Ännu en dag ligger hon vid sidan av mej i soffan å sover som en stock,, sötnöten min.
Match på torsdag och match idag. Två vinster å därmed 4 fina poäng. Kanske gör det en lite tröttare med massa matcher, å jag som aldrig aldrig verkar vilja bli frisk !!! Sinni är jag på det. Men matcherna spelade jag, å skapligt gick det väl. Det blev bl.a. ett straffmål.Bra rumpa !? ;-)

Imorn är det söndag igen, vilket betyder "dött Norge". Jag har fortfarande inte accepterat att ALLT är stängt på söndagar, å jag kommer troligtvis aldrig göra det heller.

Nä, hänga en tvätt vore nåt nu kanske, sen sängen. Natta !!


vinter nej - sommar ja


Idag har ju de svenska stekarna haft ledigt, medan vi jobbar å sliter här borta i Norge. Men veckan har börjat med 3 riktigt bra arbetsdagar. På måndag morgon hade jag dock kunnat betala en stor summa pengar för att få ligga kvar i sängen, som alla mornar egentligen, men jag tog mej upp den dagen också.
Jag tror det är aningens kallare i Swe än i No, men kylan är ju så jäkla kall. Smart där, men det finns ju kyla å sen finns det kyla. =) Näsan höll på att trilla av på väg till jobbet idag, men den sitter kvar än å vill höll oss inne med de små liven hela dagen idag. Gött.
Kom dock att tänka på va härligt att jobba på en barnehage när det blir sommar å varmt. Då får man ju va ute i solen heela dagarna. Me like. Sommar - kom !!

Min kropp har blivit gammal. Bihålorna ruttnar. Ja usch å fy, men det känns lite så. Kanske hjälpte antibiotikan lite, men inte mycke minsann. Huvudet ligger ofta på gränsen till sprängning, å förhöjd kroppstemperatur på kvällarna. Inte coolt. Ska ringa min läkare i swe å höra om jag kan få mer medicin på nåt sätt, om inte det går så får jag hemsöka nån norsk dr. Nej, nu orkar jag inte mer av detta...

Tänkte bjuda på lite bilder idag, men en annan dag. Måste ju få in dem på datorn först också.. Håll ut !!

Nu är det inte länge kvar tills jag kastar bort Pär från soffan å kryper under täcket. Gomorron 05.30 !!?