Midsommar


Imorn drar jag till Sverige, Värmland, Gapern å firar en traditionell midsommar.GLAD MIDSOMMAR då !! <3


sommerferie


Igår var det min dag - MIN födelsedag. Dagen kunde inte ha börjat bättre, å heller inte slutat bättre. Vi summerar dagen med sol, IKEA, cider, grill i parken, bra folk, yatzyVINST, jordgubbstårta och fotboll. Å vi lägger till ännu ett år i protokollet. 
Holta föklarade ålder och födelsedagar så fint för mej här om dagen. Lite kortfattat löd hennes förklaring såhär; "Ålder finns bara för att man inte ska bli ilag med nån gammal jävel som dör om några dagar". Det är alltså viktigt med ålder för att man inte ska träffa nån som är 80 år, som man kanske tror är 30. haha. Holta är kul.

Sommerferie var ordet. Sista jobbdagen var i fredags, och jag toppade den med att jobba extra på eftermiddan/kvällen. Delade som sagt ut gratisprover på stan. Intimvask från Asan !? Om vi säger såhär; jag gör det inte igen !! Men sen blev det en strålande helg.

Bestämde mej för att spendera några lediga dagar i Oslo innan jag drar hemöver för att träffa fin familj å fina vänner. På torsdag kväll sätter jag mina fötter på svensk mark och midsommar skall i lugn å ro firas med familjen i stugan. Sen är jag öppen för förslag =)

Nu är det fotboll !!!

<3 <3 <3

Det var solnedgang
det var latter det var sang
det var sommerfri
det var sjø og magi
Det var deg og det var meg
det var minner som aldri vil dø
det var evighet
og en sol som farga himmelen rød

Det var øl
berusende ord
det var sommer det var sol
det var hjerter i brann
blikkstille vann alt på denne jord
Og det var kjærlighet
ja det var kjærlighet
og minner som aldri vil dø
en sol som farga himmelen rød - Idyll


sista lektionen avslutad


Nu mina vænner, nu har jag avslutat den sista lektionen infør sommaren. Å jag njuter. Dock 3 dagar kvar i skolan innan sommarlovet drar igång, men det ær tre slappa dagar. Eventuellt kan det bli lite fotboll med en klass imorn, men det ær osækert æn... Annars blir det grill imorn på skolan. På torsdag blir det nog inget vad jag vet, ledig !? Å på fredag ær det avslutning !! Ælskørt !! =)
På fredag eftermiddag/kvæll ska jag dock jobba lite extra. Dela ut några gratisprover på stan !! Intimvask om jag inte minns fel. hehe. Spænnande jobb verkligen,, men lite extra stålar har man aldrig døtt av.

Ja, det var væl det jag ville. Nu ska jag gå å leta efter lite damer på skolan, sen blir det hemfærd tror jag minsann. Solen skiner också.
Hærligt !!


Rally


Nu jävlar är jag färdig med alla betyg. Har stressat å inte haft en lugn stund på hela dagen, men ändå är jag inte trött än. Imorn kanske !? Kom iaf hem från jobbet för 1 timme sen, så man kan säga att det blev liiite övertid idag. Men då är det iaf Karin Hallberg som med gott samvete kör några halvdagar resten av vecka =) Så länge man inte har några elever så...

Förra veckan var fan tung,, kroppen levde ett eget liv, eller det kändes snarare som den inte levde alls. Fick iaf en riktigt fin avslutning på veckan. Helgen som gick var toppen. Precis vad jag behövde. GroggOpen !? Raj raj, mjau mjau. =) Bilder kommer en annan dag.

Nu är det 9 arbetsdagar kvar till sommarlov !! Hur fiiint är inte det då !? Nedräkningen har börjat... Sen satsar vi på en underbar sommar =)

Nej, nu är det fasen snart natta för KH.
Sweet dreams !! <3