kan man påverka sitt eget öde ?


Jag har haft en bra helg. Fast på något sätt kan jag känna mej lite skyldig... Jag har en del av mitt hjärta kvar i Oslo. Av någon konstig anledning kan jag inte släppa det. Jag läser nettaviser gång på gång, speciellt vg.no, och fattar nog fortfarande inte att det är sant. Jag har trots allt bott i Oslo 1,5 år, och det var inte alltför längesen jag lämnade Norges huvudstad. Så många gånger som jag passerat regeringshuset i Oslo... På något sätt skulle jag vilja se det med egna ögon, bara för att se att det verkligen är sant. Att finns så mycke hat som kan skada så mycke.

Jag vet att det finns sjuka människor här ute i världen. En del äter upp en människa inifrån genom psykisk misshandel under en längre tid, en del mördar nästan 100 stycken inom bara några timmar. Vet vi hur illa vi gör varandra ? Å är det värt det ? Vad blir bättre ? Vem strävar egentligen efter en sämre värld !?

Vi sånna här tillfällen blir jag kluven. Ska man fortsätta kämpa, och tro på att det goda vinner, eller ska man bara släppa taget å låta allt ha sin gilla gång och möta sitt öde ? Kan man ens påverka sitt eget öde ?
Men när det handlar om kärleken och det goda vill jag inte släppa taget. Jag vill tro att det en dag är det som segrar !! Kalla mej blåögd, men i spegeln ser jag trots allt mina starkt gröna ögon som hatar hat och trots allt älskar kärlek !!

Juni har förföljt mej hela morgonen och förmiddagen, som om hon aldrig ska vika från min sida. Säkert gör hon det bara för att fjäska för mej för att hon vill ut en tur. För att besvara hennes kärlek tar jag snart med henne ut...

11.59, sänker hakan mot mitt bröst, knäpper mina händer och tar en -TYST MINUT- för alla drabbade i Norge.

12.04. Minuterna rann iväg...
Då är min fråga; Ska man låta minuterna bara rinna iväg, tomma utan innehåll, eller ska man göra det bästa av tiden och leva fullt ut !???

Nu går jag ut i ett ganska kallt sommarjuli.


OSLO i mitt hjärta <3

Lina Amor Monroy
Idag går alla mina tankar till Oslo, till alla drabbade å deras familjer. Bombdådet i Oslo centrum som krävde 7 dödsoffer, och skottlossningen på Utøya där minst 85 personer har mist livet !! Vad fan händer med vår värld ? Hur sjuka kan människor vara !?  

Kan en människa på egen hand gjort all denna skada !? Planerat allt och utfört allt utan hjälp ? Han måste väl ha haft medhjälpare ? I vilket fall så räcker det inte med att bara dömma han till livstids fängelse. Han ska plågas, såras och hatas...!!!

Jag skattar mej iaf lycklig som vet att mina fina i Oslo är oskadda. Kärlek till er och till alla andra jag älskar !!

I Munket är det som vanligt idag. En dag bland alla andra... Grå himmel och man väntar nästan lite på att regnet ska börja falla. Jag har en klump i magen, men nu vill Juni väldigt gärna gå ut så jag får väl bli med henne. I afta kan det bli lite fisketävling innan jag möter upp fina vänner i Karlstad !! <3

Sen vill jag önska min barndomsvän Aram all lycka när hon idag gifter sig med sin älskade Fredrik !!

Varför ska världen hata, när man kan älska !?


mitt tjat börjar bli lite tjatigt


Tjippåhej ! Idag hade jag sovmorgon visst. Inge fel alls. Fast Juni väckte mej dock i tid ändå, genom att sitta precis bredvid örat å mjaua så pipigt hon kunde. Å somnade jag om gjorde hon samma sak igen !!
Börjar 13 idag, å slutar 18. Kortdag minsann, men imorn är jag ledig så ikväll åker jag till Gapern en tur. Å imorn träffar jag mer än gärna några sötisar !! Vilka vill ?? =)

Sommaren är på semester nu tror jag. Å mitt tjat gällande detta börjar bli lite tjatigt, men jag tror det är kört nu... Heldagsregn är inte riktigt min grej, men bara vi slipper det nå mer så.

Nej, nu har jag lite att fixa innan jobbet. Börjar med att hoppa i duschen.
Vi höres.
pössss


4 dagar ledigt =)


Karin Hallberg jobbar. Yes, hon jobbar så mycket att hon inte ens har tid att gå in på datorn. Känns bra. Det är trevligt på Konsum. Nästan hela tiden iaf =) 2 veckor avklarade, bara 4 kvar, sen blir det studier för mej igen. Ser verkligen fram emot att börja studera igen. Spännande spännande.

Nu är jag ledig ända fram till på torsdag morgon. Hoppas fortfarande på strålande solsken dessa dagar, men jag är ändå inställd på det motsatta. Jag står fast vid min slutsats; Man måste åka utomlands för att få nån mer sol å sommar i år !! Och om någon bjuder mej så blir jag mer än gärna med på en utlandsresa runt 7;de augusti !? Vi säger så ;-)

Idag spöregnade det när jag vaknade, så jag låg kvar i sängen ända tills det slutade... Blir en tur ner till Hea sen för att kolla på killarna när de lägger tak. Sen får vi se. Jag ska iaf mysa massa med mina ägg nu när jag är ledig lite <3

Nu ska jag ta mej en mycket sen frukostmacka. Å så måste jag väl ända måla mina tånnaglar =)

pussipåsk