fina minnen, fina personer


Idag har jag hunnit med ganska mycket faktiskt. Vaknade där jag alltid vill vakna, segade mej lite innan jag kom på att jag måste åka till Munket. Fixade med de nedrans new body-grejerna och lekte lite med älskade Elin och Anna.
Vi hann med en promenad i solen och en innebandymatch i köket. Elin hamnade på utvisningspallen ;-)

    

Laddade över bilder från mobilen till datorn nyss, och vice versa... Många fina minnen och fina personer. För att göra en annars ganska fotolös-blogg lite roligare kommer jag här dela med mej av lite blandade bilder...

 
    
  
  

"Du får inte ha mej som en dröm när jag vill va din verklighet"

SPORTLOV IT IS


Nu är det nämligen så att Karin är ledig, hela 10 dagar !! Sportlov it is !! Känns bra faktiskt. Tog ledigt redan idag...
Nu sitter jag i soffan, surfar runt lite å kollar tv. Hjärtat drog nyss till skogs, och själv ska jag strax hoppa på cykeln och åka till 20-minuterssolen.
Då jag missade tvättiden i onsdas resulterar det i att jag är tvungen att tvätta idag. Ska även ta en runda på stan med lill BF på eftermiddan. Å ikväll ska det sitta fint med lite myyys. ;-)

Som sagt, lite färg på min vita näsa skulle gillas. Så hopp i form innan tvättiden drar igång.
TjippåheJj

Jag ska göra allt !!


Måndag. Å jo, mina kollegor har idag, 1,2,3 kanske 4 gånger, fått höra att måndagar inte är mina favoritdagar. Kommer hem från jobbet ca 17, vilket egentligen inte är jättekonstigt, men sen måste man sitta å vänta länge länge på att träningen skall börja. Mental träning vid 20 idag, sen "vanlig" träning till 22.15. Mindre kul... Jag har svårt för mental träning i grupp då jag inte är bäst på att koncentrera mej, + att jag bara vill hem å lägga mej i sängen på måndagar... 
Men nu har jag klagat färdigt,, När måndan är förbi kan det bara bli bättre ;-) Å jo, endast 2 innebandyhelger kvar - JiiiHOoo.

Jag har världens bästa människor i mitt liv. På alla plan, allt från kollegor till vänner och familj. Kärlek till er.
Sen har vi pojken, och lillpojken. Och jag tror minsann att lillpojken gillar mej lite också,, Å det är en otroligt fin känsla. Det är så ärligt.
Jag skall göra allt för detta !! För dej, för er, för oss !!

Mat i magen blir nu...


bästa dagen


Då var det alla hjärtans dag, och jag vill önska alla en riktigt fin sådan.
Själv kommer jag spendera dagen i buss och på en innebandyplan. Inte vidare värst sugen, då vädret är underbart och jag helst av allt skulle vilja vara ute å mysa hela dagen...

Igår var det fredag den 13;de,, inga hemskheter alls. Igår var helt enkelt den klart bästa dagen på mycket mycket länge. Å jag vet att det kommer komma fler såna dagar ;-)
Jag är lycklig.


det är meningen !!


Ikväll har jag gjort första träningen på 1 vecka, och jag känner mej helt plötsligt avslappnad. Jag behövde tydligen röra på mej för att komma in i den vanliga rytmen igen. Dock gick väl träningen inte sådär jättebra, och jag får inte vara forward till helgen heller, men annars så. 2 matcher till helgen förresten. Rönnby borta på lördag å Huddinge hemma på söndag. Hade räckt med söndagsmatchen,, men va fasen...

Igår klippte jag mej. Lite kortare, å lite lite annorlunda, men bra tror jag minsann. ;-)
Håkis å jag tog en vända på stan igår också. Betedde mej mycket bra gällande shoppingen å blev lite stolt för det. hehe. Sen blev det lite mys å tomatsoppa hos mej, å efter det var jag på "kräftskiva" på hamngatan. De är så roliga de där =) Sömn är överskattat på hamngatan vilket resulterade i att katten å jag sov 1,5 h efter jobbet idag. Å sen städade jag. Liiite duktig.

Jag bara vet att det är meningen !! Det var du som saknades förut,
men nu kan det inte bli mer rätt.

Nu väntar sängen.
Gonattgonatt

"sjukanmäld"


Då var det måndag igen. Fast ingen vanlig måndag på jobbet... Nope, idag har jag varit "sjukanmäld". Gick upp strax efter 7 imorse. Jag hostade och hostade, pustade och frustade... men jag fick inte fram ett ljud. Kroppstempen är lite högre än vanligt, men det största problemet är den tjocka halsen. Spenderat dagen i soffan på hamngatan. Nu har jag bytt soffa och sitter numera hemma med katten. Imorn räknar jag med att vara på jobbet igen.

Helgen har varit toppen. Innebandylandskampen i fredas var dock en av de sämsta matcherna jag sett. På lördag gick vi upp ganska tidigt och åkte mot Nordmark. Skotertur blev, och hej kom å hjälp mej va kul det var. Satte hjärtat i halsgropen efter 15 meter, men sen kom den härlig känsla ganska fort. Trodde jag skulle flyga av ett antal ggr, men jag var aldrig orolig -  Jag höll ju om världens bästa =)

På lördag kväll blev det lite kalas, vilket såhär i efterhand kanske kan ses som lite onödigt... Man va fasen. Jag är fit for fight snart igen. Söndan blev en riktig slapp- å mysdag.

Tur att jag sagt upp min hemtelefon(sista feb,, så ni vet). Bara telefonförsäljare som ringer mej... "Karin, vi har ett erbjudande till dej. Du får välja om du vill ha 2 nummer av Illustrerad vetenskap eller en PC-tidning". Nej, tack. Sluta ring !!

Nu ska jag ta mej något ätbart, sen blir det väl dusch å sen säng.
Trots lite förkylning mår jag bättre än någonsin =)
Tjippåhej

faktiskt ;-)


Bara för att jag nästan varit helt frisk i ca 1-2 veckor är det dags att känna av nåt igen... Tätt i huvud å lite i näsa. Så himla onödigt. Kanske är jag klen,, Men ok. Nu är det iaf såhär. Å jag gillert inte.
Sen är det självklart lagomt roligt med träning som slutar 22.15 ikväll... Ge mej en värktablett !!
Men sen vann vi ju mot Falun igår. Riktigt roligt faktiskt. 2-1 efter en riktigt spännande, och rättvis match.

Some pics from leklandet. Dock blev typ alla bilder enormt suddiga på något konstigt sätt !? Skyller självklart på kameran då den varit med i alldeles för många år...

           

Nu ska jag stoppa något i magen i hopp om att få lite extra energi. Eller lite energi över huvud taget.

Jopp, det känns så himla bra,, faktiskt !! ;-)