första matcherna


Karin Hallberg är i tvättinga. Mindre roligt på freda afta,, men finns det ingen ledig tid någon annan dag så är man ju så illa tvungen. Men hur lyckas jag få så mycke tvätt för jämna !? Jo, mycke träningskläder antagligen...

Jobbet rullar på riktigt bra. Dock mycket att göra. Å jag som trodde idrottslärare bara kastade ut en boll, satt å latade sig lite å sen gick å tog en kopp kaffe(i mitt fall chocko milk). Men icke, på vår toppenskola är det mycket mer att styra å ställa med. Lärare/tränare till alla idrotter, lokaler/arenor, skåp/nycklar, avhopp/nya elever... Jeje,, inte en lugn stund. Men riktigt kul. Trivs bra !!

Imorn ska vi till Göteborg å spela våra två första träningsmatcher för säsongen. Lite sent,, men bättre sent än aldrig. Ska bli spännande, och skrämmande, att se hur vi ligger till i förhållande till Pixbo. Så imorn blir det alltså en heldag på bortaplan. Åker halv 8 t möran,, å lär inte komma hem förns mitt i natten.

Igår blev jag klippt också. Kortkort blev det. Men jo, tror jag ör nöjd. Men om en vecka är det nog perfekt och jag har blivit van den korta nacken.

Det sägs att min mobil skulle vara klar också. Är det sant ? Fick ett sms att det bara var att hämta ut den. S skulle till IKEA, så han fick nöjet att hämta ut den. Hoppas bara den funkar nu då !? Svårt att tro att de fixat alla 5,6,7 felen...

Down to the tvättstuug !!
Ha en bra helg.

bra helg


Tillbaka i stan å mitt lilla krypin efter en riktigt fin helg i Munket. Både vädermässigt å socialt. Min familj är den bästa !!
Städning var prio ett när jag kom hem till lyan,, å jo, det började bra med att jag plockade undan en massa, men sen stod soffan ivägen så jag ramlande ner i den... Oops. Kanske hinner jag ta fram dammsugaren å moppen imorn efter jobbet !? Men först ska jag till Blomsterlandet å inhandla blommor till arbetsrummet å nya till mitt hem. Sa något nåt om löning !? 

Nu kom lill-Lorten. Vi ska hyra film å köpa nåt gått å gå vidare mot Pernilla. Myskväll blir.

Imorn drar det igång på riktigt. Två lugna dagar med eleverna förra veckan, men imorn drar lektionerna igång. Blir kul.

pösshej

äntligen drar det igång


Tjohopp. Idag har det varit mycke jobb. Hela veckan rättare sagt. Att sitta framför en dator flera flera timmar om dagen är inte riktigt min grej, huvudvärk huvudvärk, så det ska blir gött när det äntligen drar igång. Imorn anländer alla galna ungar. Ska bli kul att se vilka små filurer som dyker upp. Mycket som skall gås igenom med min mentorsklass imorn. Spännande spännande.Annars har det inte hänt så mycket under veckan,, mer än jobb jobb jobb. Träningen har det blivit lite si å så med. Men det blir bra till veckan. Igår var det middag ute med kollegorna. Trevligt trevligt. Roliga å riktigt bra människor.

Till helgen åker jag hem till Munket. Saknar min lilla fis Elin nu. Pratade med henne förut. hihi. Hon är allt bra rolig den lilla råttan.

Nu blir det macka. I säng tidigt idag tack...

lååångmååånda


Börjar veckan stenhårt med en riktig lååångmåndag. Å än på länge är den inte över...
Var på jobbet precis efter 8 imorse, surfade runt ett varv å putsade lite på planeringen. Kl 9 bar det av till Karlskoga, i "hjärnröntgen-bilen", för "datakurs". Alla nya skulle lära sig liiiite hur man fixar med sin egen hemsida. Å fy bövelen säger jag. Den första halvtimmen var jag med å riktigt nöjd, men de resterande 4 timmarna... Hmn. Var jag där då ?? 

Trött som en gnu å seg i hjärnan efter alla hemsidetips, å det jävla vädret, begav jag mej till El-giganten vid 17 snåret. Tog äntligen tag i saken å skulle lämna i min mobil som inte alls funkar som den ska. Minst 5 olika fel på en 1,5 månader gammal mobil. Nej, det är INTE okej. Å det fick den sura mannen på El-giganten höra. Tur att Jempa å Lorten var så bra stöd å bara skrattade åt mej. haha. 3 veckors lagning,, SURE. Får jag tillbaka den detta året kan jag väl kanske va nöjd...

80-tals fest i Förschaga i lördags. Några smakprov kommer här.
Kanske kommer fler bilder upp på facebook, nån dag...

        

     

Å ja, jag tycker att vi var underbart snygga !!

Nu snart teori och sen träning. 19.45 7ill 22.15. GONATT Karin.

ny skola, gammal mjölk


Efter tre dagar på jobbet... Nytt skrivbord, ny stol, ny lampa, ny papperskorg, ny hurts, ny arbetsdator... m.m.  Allt är nytt, å jag är ny. Känns riktigt härligt att få börja jobba på en så ny skola, man får vara med å fixa så mycket. Å mycket finns kvar att fixa. En massa planering bl.a. Jobb jobb. Men det är trevligt jobb. Å massa bra å trevliga kollegor. Hoppas bara ungarna som kommer nästa vecka är lika trevliga som vi är (",)

Annars sitter förkylningen kvar i kroppen än. Men trots lite hosta som inte riktigt vill släppa så känner jag mej helt okej idag. Så imorn blir det 100 % på träningen igen. Jag får ju inte tappa för mycket ni vet.

Pinnade hem från jobbet strax efter 16 idag för jag var ju säker på att jag hade tvättid. Å eftersom jag hade samlat på mej en hel del tvätt så kändes det som det var läge för tvättstuga. Men oops, det var visst igår jag hade bokat in mej.. Smart Karin. Å ingen ny ledig tvättid som passade mej förns på söndag. Å vem vill tvätta på en söndag ?? Söndagar är till för annat.

Å jo, jag längtar fortfarande tills lönen kommer in på kontot. Inte för att jag skall spendera pengarna på nåt specielt, utan bara för att jag längtar efter att slippa dricka gammal mjölk...
 
tjippåhej

arbetande kvinna !!


Äggen å Jempa har lämnat mitt lilla boende. Vi har kollat film, "Utlämnad", å ätit lite onyttigt. Proffsfrisören var även framme och Jemps åkte här ifrån med ny frilla.
Det är så det skall vara på söndagar,, och sista kvällen innan man är en arbetande kvinna. Det blir spännande att börja jobba. Tror det kommer bli riktigt najs faktiskt. Men mycket att fixa till innan eleverna kommer skulle jag tro...

Helgen har spenderats vid stugan. En återhämtningshelg skulle man kunna säga. Underbart lugnt har det varit. Fast ännu bättre hade det varit utan allt regn. Men kräftor har vi ätit,, och det i mängder. Kräft- och mysbilder is coming up -

     

     

Förkylningen ligger fortfarande å gror i min kropp. Jädra kittelhosta. Försvinn säger jag !! Å jag vill ha sommaren tillbaka. Iaf lite varmare tack,, å inte så mycke regn regn regn. Här kommer några sommarbilder från hamnen.

     

Nu ska jag göra lite armband. Lite kvällsterapi. Sen blir det sova av.
pössåhej

jätte jätte jätte


Nu har jag läst kvällens alla "måste-bloggar" efter en filmkväll med mina kära ägg.
Å ja, klockan är alldeles för jättemycket, å jag är alldeles för jättevaken, men ändå jättetrött... Så sova blir vilken sekund som helst. Men först lite lite bloggande...

Jag har dragit på mej en förkylning. Vilket ogillas enormt. Träningen har gått riktigt bra det sista, vilket jag hoppas fortsätter. Ingen jädra förkylning ska stoppa det. Men jag tog det pretty lungt på träningen idag,, Eller ja, jag hoppade över tvåmål. Kommande helg blir en återhämtnings- och vilohelg. Nåt litet träningspass måste nog iaf genomföras.

Riktigt kul med armbandsgörandet,, Men självklart är väl avsultningshylsorna med taggar i restnoterade. Why ?

Sista sommarplaza igår ja. Jo, jag å Lorten var väl där. Men jag hade hellre legat hemma i sängen å sooovit.

Imorn bär det av till Gapern. Lite kräftskiva imorn minsann. Gött gött,, slurp slurp. Vet ej hur länge jag stannar där. Det beror på vädret, och de andra som skall dit.

Pussåhej,, muppogrej

trotsar regnet


Jag är ganska lett på mina ny mobil faktiskt. Blir tyst flera ggr/minut när jag pratar med nån, mms, gprs å gps kommer inte igång, den är seg som ett snöre ibland... Ah, jag borde lämna i den,, Och ska göra det. Varför ska teknik alltid krångla ?

Idag har jag hängt med mina päron å min farbror å hans fru. Lunch på stan å lite shopping. För mammas pengar... Fast det skrivs upp i min "lånebok". Snälla,, ge mej lönen nu !!

Å regnet det bara öser ner. Trevligare kunde det vara ute faktiskt. Men men, det är ju denna vecka Karin Hallberg har "semester". Men jag trotsar regnet å åker till sommarstugan ikväll. Å imorn efter träningen ska vi hem till Munket en sväng. Snosa med mosters lilla råtta, som skall bli stor å börja på dagis. Uj,, scary. Tar de verkligen bra hand om henne där ?


Sista sommarplaza på onsdag ??

Nu ska jag hoppa i träningsskorna å dra ut i regnet igen. Om vi ändå kunde ha kört inne idag...

seg seg seg söndag


Halvvakna, eller snarare halvsovande, sitter Lorten å jag i soffan å väntar på att kladdkakan skall svalna lite så vi kan åka å överraska det tredje ägget. Som av någon anledning varit trött idag !? hehe.
En trevlig kväll igår, på förfest, BMB å stanhäng. Så idag var jag värd sovmorgon...

Idag har det inte varit många knop på stinsgatan minsann. Sängen var min vän ända fram till lunchtid. Då skulle det städas. Men men,, finns det annat att göra, som att t.ex. sitta å inte göra nåt, så hinner man faktiskt inte städa. Men imorn, då ska jag städa. Imorn ska jag även göra lite annat nyttigt; låna böcker, skriva ut kursplaner å betygskriterier, läroplaner m.m. För nästa vecka, då är det allvar. Joho, Karin börjar på sitt allra första riktiga jobb !! Spännande spännande. Ser verkligen fram emot det. Men det är mycket som skall styras innan det... Det är kommande vecka till för.

Jo, nu har jag bestämt mej för att ta tag i armbandsgörandet. Så kanske kommer lite grejs inhandlas imorn också.

Mycke träning kommande vecka också. Det är bra.

Tjippåhej