Har du glömt mej ?


Se här, nu bloggar jag helt plötsligt från en dator. Å något jag redan funderat över är ju om det inte går att kommentera mina inlägg när de kommer från mobilen !? Så hjälp mej gärna å kommentera detta inlägg så jag vet om det är sant eller falskt =)

Idag är det en fixardag. Har ringt till olika jobbställen, kollat upp om den nedrans selvangivelsen från Norge, ringt till mitt gamla jobb å bett om tjänstgöringsintyg så jag kan beställa lärarlegitimation, å sökt fler jobb. Blir dock heltokig på datorn som ibland vägrar att öppna mina worddokument. Lite jobbigt eftersom jag har mitt nyaste CV å personligabrev på min hårddisk... Å jag får inte upp det helt enkelt, så kan inte rätta till det. Vad är felet ? Datorn kallar att han inte får kontakt med word när jag klickar upp det. Illa illa.

Jullan åker till USA imorn, å jag hade gärna sett mej själv på flyget bredvid henne. Men jag ska också till New York, en vacker dag !! Tror min helg å kommande vecka kan bli riktigt bra ändå. Bio å mys med brudarna ikväll, å imorn ännu mera mys... Sen drar jag till Munket på tisdag kväll redan för att fira påsk med de med blodsband. Katten ingår där också. Å jag ska snosa massa på mina barn. Hemskt att jag inte träffat Nils på snart 3 månader. Lilla killen har nog glömt bort sin moster nu, men efter påsk kommer han aldrig glömma mej !!! <3

Nej, jag ska fortsätta fjäska för word, för nu fann jag världens bästa jobb att söka !!!!!
puuuuuss


Gossig helg

Vi är inne i sommartid, å vi har "förlorat" en timme, men vunnit mer ljus. Helgen har varit en av de bästa, å vädret har varit huuur bra som helst, iaf i fredags å idag.
Idag har vi iaf myst till det vid Delsjön. Solen har värmt och våfflorna var goda. Låg där på "beachen" å lyssnade på Pixbos sista å avgörande kvartsfinalmatch, å ja - de VANN !! Semi nästa, så än på länge är inte säsongen över :-)

Nu håller jag tummarna för att hjärtat håller !!


Heeeeeeeej helgen !!

Oj, det ska bli gott med helg, men ändå har vi bara gått i skolan två dagar denna vecka. Igår fick vi vårt smink å till veckan drar vi igång med det for real. Idag har vi haft fullbokat i salongen, å jag hann med 15 min lunch. Alla mina kunder blev iaf grymt snygga =) Dock har det varit riktigt fint väder idag. Eller !? Hoppas på sol å värme heeela helgen.

Imorn är det viktig innebandymatch. Pixbo - Rönnby, fjärde kvartsfinalen, som kan va avgörande för Pixbos del. Jullan å jag är taggade, å kommer heja till tusen !!!!

Nä, imorn är det jobbjakt. Å då menar jag JAKT !! Fast har du ett jobb åt mej får du gärna höra av dej ;-)

Nöff Nöff !!


Massa solar i mitt liv

Vädret har varit grått hela helgen, men vem bryr sig när man bara umgåtts med solar !? ;-) Håkis, Lorten, Jempa, Rongedal, Carro P, Jullan... Ah, alla är de guld värda för mej.

Pixbo fick tyvärr stryk i den andra kvartsfinalen i fredags, men om mindre än 25 min är det dags för tredje kvarten. Håller alla tummar jag har, å med vinst idag räknar jag med ett avgörande hemma på fredag. Jobba jobba !!
Karlstad herr var här å spelade seriefinal mot Lindås igår, å man vann med klara 8-2 vilket gör att de är klara för Svenska Superligan !! Glädjen och lyckan alla utbrast i efter matchen var så härlig, och jag glädjs med dom !! Grattis. 2 Kstad IBFlag i högsta serien inför nästa säsong. Hoppas klubben lyckas.

Lediga från skolan måndag och tisdag. Inge fel alls, men jag gillar faktiskt skolan. Dock ska jag iväg på en spännande grej imorn... Vi får se vad som händer och hur det går :-) Jag återkommer såklart med lite detaljer.

Nu ska jag fortsätta lata mej en söndag som denna !! Tjippåhej


Min planet - SVT1 kl 21 ikväll !!

Huvudvärken har tuggat på min skalle alla eftermiddagar/kvällar denna vecka. Antagligen för att vi nu har gått tillbaka till skolbänken. Inte van att i stort sett sitta still å lyssna en helg dag. Men med färganalyser ända ut i tårna ska de bli gott att vara ute i salongen imorn igen. Dock ser jag verkligen fram emot makeup-delennu :-)

Hade en mystisdag igår. Vissa dagar är lite bättre än andra kan jag nog tycka ;-) Å idag ska jag träffa Josse, som jag inte sett på år å dag. Ska bli trevligt. Hem till henne å kolla på Svenska dialektmysterier. Å då vill jag gärna rekommendera er att se på det samma !! Kl 21.00 på SVT1 får ni äntligen se vilken planet jag kommer ifrån - Munkfors !!

Kanske ska klämma in en powernap nu,, fast risken finns att jag blir ännu tröttare då. Göteborg har iaf bjudit på finaste vädret de senaste dagarna, vilket självklart gör att vårkänslor dyker upp å gör en lite varmare inombords.
Å en del morgonsolar är också lite finare än andra !!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/130453/images/2012/pic_193893520.jpg" class="image">


Välkommen måndag !!

Nej, det är ingen fara, jag är helt frisk. Men ja, för första gången någonsin typ så välkomnar jag måndan. Egenvård på skolan imorn, vilket jag är i extremt behov av nu känner jag. Utväxt lika lång som Klarälva... Gött ska det bli iaf.

Helgen har varit super, dock har den gått på tok för fort. Elin å Anna kom i fredas, å de hade gärna fått stanna ett tag till... Men om inte allt för länge åker jag en tur hem till skogen ;-) Då får jag träffa alla andra gullnöttet också.

Måste lägga till att Pixbo vann första kvarten mot Rönnby med 4-3 idag. Min älskade Lort ska tydligen ha varit "magisk" !!!!!!

Nej, nu ska jag låta huvud å kropp vila lite. Imorn blir det sportlife efter skolan,, å nu är det KÖÖÖR för Hallberga !!

Nattaaaaa !


Välkommen måndag !!

Nej, det är ingen fara, jag är helt frisk. Men ja, för första gången någonsin typ så välkomnar jag måndan. Egenvård på skolan imorn, vilket jag är i extremt behov av nu känner jag. Utväxt lika lång som Klarälva... Gött ska det bli iaf.

Helgen har varit super, dock har den gått på tok för fort. Elin å Anna kom i fredas, å de hade gärna fått stanna ett tag till... Men om inte allt för länge åker jag en tur hem till skogen ;-) Då får jag träffa alla andra gullnöttet också.

Måste lägga till att Pixbo vann första kvarten mot Rönnby med 4-3 idag. Min älskade Lort ska tydligen ha varit "magisk" !!!!!!

Nej, nu ska jag låta huvud å kropp vila lite. Imorn blir det sportlife efter skolan,, å nu är det KÖÖÖR för Hallberga !!

Nattaaaaa !


Kungen å drottningen sover än tror jag...

Upp på toa, å var typ säker på att klockan var 4-5 nånting. Men nähä, klockan skulle ringa om 7 min. Bläää. Lediga måndagar åt folket tack !! Gissar att kungen å drottningen sover i några timmar till... :-/ Fusk.

Helgen har iaf gått i ett, men självklart varit tipptopp. Kan de bli annat med fredagsmys, Ullaredslördag, underbara vänner, innebandy å massa fix i Jempas nya lägenhet !? Nä, just det !! ;-)

Ny vecka, nya möjligheter !! Å jag längtar som bara den till nästa helg.
Nu - hopp in i duschen. Ha en fin måndag vettja :-)


Funki models

Kan det vara så att det inte går att kommentera mina blogginlägg ?! Har hört ryktas om det... Men är det verkligen sanningen, kära läsare !? :-)

Idag har det varit full rulle. Skola å massa kunder, sen drog vi ner mot Nordstan strax före 16. Där skulle vi sminka å fixa hår inför en modevisning med "funki models". "Funki models" är en slags agentur för personer med olika funktionsnedsättningar som också vill bli stylade å gå på catwalken. Underbart, lärorikt och ärligt är orden jag tar med mej från denna eftermiddag/kväll. Det är såna här ggr man kommer på hur lätt man egentligen tar på saker å ting, hur mycke saker vi tar för givet, å hur mycke ska vi egentligen klaga över en förkylning !? Men alla är vi olika, och självklart kan man aldrig jämföra olika personers problem.

Torsdagskvällarna suger tv-mässigt. Men helgen är här, å jag är nästan säker på att detta kommer bli en superhelg !! Tjoppåhej