Tack Mellberg !!

Först vill jag tacka Mellberg för att han gjort ett klanderfritt EM. Visst vinner vi med 2-0 över Frankrike idag, å det är härligt å roligt, men jag är ändå inte nöjd. Ett ynka poäng till hade räckt !!!!! Varför kunde de inte ha lyckats med det !?

Sen vill jag skänka tusen röda rosor till min underbara extrafamilj här i Gbg !! De är tokigt snälla mot mej, å jag uppskattar verkligen allt ni gör för mej. Idag har vi pre.-firat lite här med räkfrossa å "marängswisch". Hur gott som helst, men varför kan man aldrig lära sig hur "marängswisch" stavas !? ;-)

Ny tackar jag för mej å laddar batterierna inför "examensdagen".
Gonatt folkens !!


Alla proven klara !!

Två dagar kvar i skolan. Är det sant ? Ja, det är sant. Snart är jag iaf en "halvriktig" frisör. Känns trevligt. Men augusti tills nu ,, tiden går fort !!
Nu är iaf alla prov avklarade. Sista idag, å det var make up-prov. Imorn leker vi med naglar, på onsdag är det städ sen "examen". Fest ?

Knivinköp idag också. Nöjd med färgen ;-) Nu för tiden köper man ju födelsedagspresenter till sej själv.

Nej, trött kärring som man är så är det väl snart dags att bädda ner sej... Gonatt !!


Å EM slutar, på riktigt...

Grym besvikelse igår alltså. När Swe lyckas tappa en 2-1 ledning så matchen slutar 2-3 till England... Illa illa. EM är över för svensk del, å jag tycker det är riktigt riktigt tråkigt. Dock är jag glad att jag slipper vara med å spela den riktigt onödiga matchen mot Frankrike på tisdag. Ovärt är ordet !

Idag har jag slappat till tusen. Eftersom inte Swe levererade igår, så kände inte jag för att göra det idag heller. Fått lite ordning här hemma isf,, städat lite, tvättat, plockat. Har några byxor jag borde sy, så det kanske blir sen om jag känner för det då... Dock inga planer alls ikväll å det känns helt ok. Kan faktiskt känna för en kväll i soffan.

Jobbtänket snurrar iaf fortfarande runt i min panna. Funderar på hur/vad jag ska göra !? Behöver gärna nån som kan ta lite beslut åt mej. Är du den jag söker ? Kontakta gärna "vilsen värmlänning" ;-)

Nej, nu går jag ut en tur !!


EM börjar på riktigt !!

Ny vecka, vilket betyder näst sista veckan i skolan. Sista dagen i salongen idag, å återstående dagar består i stort sett av prov, prov å lite prov. Det enda provet jag kan känna mej lite spänd inför det är det skriftliga. Men jag klarade ju delprovet, så jag hoppas klara detta också. Men på onsdag ska ni hålla tummarna för det iaf !!
10 år sedan jag tog studenten, och man kan nästan säga att jag gör de nu snart igen. Å kanske blir det aldrig mera skola efter detta !?

Jobb jobb jobb. Det snurrar i mitt huvud !! Idag har jag iaf fått lite karameller att suga på, å det tackar jag för. Efter denna vecka måste jag veta vad som händer !?

Nej, nu beger jag mej till TVn. Idag drar EM igång på riktigt !!!! Ska bli grymt härligt att få hejja på Sverige sen. Å jag räknar verkligen med vinst,, annars kan det bli tufft tror jag. Men som sagt - vinst idag så ser det ljust ut !!

Hejja hejja !!


Vad gör jag nu ?

Denna fredag drar jag slutsatsen - ALDRIG tuuuuuur !! Gått lite segt det sista med saker och ting, å jag tycker verkligen att det snart måste vara MIN tur. Men jag biter ihop å fortsätter.

Lusattack på praktikplatsen i eftermiddag... Hjärnan bestämmer att det kliar rejält på mej också, men som tur var så var det inte min kund, så jag kan nog va lugn...!?

Tackar Gud för skatteåterbäringen som dök in på mitt konto igår som en räddande ängel !! Yes, jag kommer kunna betala mina räkningar denna månad också. Men sen, vad händer ? Vad gör jag ? Hur gör jag ? Vart bor jag ? Avgörandetsdag närmar sig... Å jag känner mej ganska matt !!

Gött fredagsmys önskar jag iaf er alla !