it´s all right and all wrong


När det inte riktigt blir som man tänkt sig... Have mercy on me.  

Blandad helg. Trevlig utgång. Trasig söndag. Underbara ägg. Seg film - Den man älskar - dåligt slut,, som i verkliga livet ?! Ny glaslampa i tusen bitar. Otur !?
Plugg hela veckan.

I won't be the last
I won't be the first
Find a way to where the sky meets the earth
It's all right and all wrong
For me it begins at the end of the road
We come and go...
I hope you´re not lonely without me !?

muspekaren ?!


Några i-landsproblem...
Jag förösker sola medan jag pluggar. Skärmer blänker så jag knappt ser något, och tangenter är brännheta så jag måste skriva snabbt som attan. Men det sista kanske bara är positivt !? Dock är det riktigt jobbigt när jag måste leta i en halvtimme för att hitta muspekaren. Skyll mej själv,, men är det sol på balkongen så måste man utnyttja det !!

Nu har jag bestämt mig för att lägga genusvetenskapen helt åt sidan för stunden å satsa helhjärtat på ex.arbetet. Liiite viktigare om man säger. Så nu är jag helt upp i det, å jag kan bara jag vill. Så imorn, när jag har råd att betala tillbaka mina biblioteksskulder, ska jag låna ett tjugotal böcker på nytt.

Igår spelade vi brännboll. Riktigt trevligt, trots att jag tydligen glömt hur man träffar en boll och hur man även fångar den. Tur att jag kan springa iaf.

Nu tror jag vi har ganska flyt gällande innebandyavslutningen också. Det verkar ta sig, inom kort kanske allt är fixat om vi håller tummarna. Då är det bara det ekonomiska kvar... Bara å bara.

Plugg vare.

SOL


Bra väder. Mycke mycke sol. Det är så himla härligt. Lite för blåsigt kanske,, men alltid ska det väl klagas på nåt !?
Jag, Lorten å lillBF har varit på stan på eftermiddan å glassat lite. Nachotallrik i solen blev. Mm.
Igår efter gymmet satt vi också i solen å mådde så himla bra. Jag tror minsann att vi är på väg mot bättre tider !?

Idag har jag skrivit färdigt den sista tutan så när som på två meningar typ. Känns bra. Det tar sig. Imorn skall jag tydligen hoppa in som provvakt på John Bauer mellan 9 och 14. hehe. En extra krrroooona kanske. Mina elever har ju också nationellt prov imorn så det blir inge träning med dom t möran. På torsdag är det skola å sen ska jag låna halva bibiliotekets böcker med förhoppning att ex.arbetet snart ska bli klart.
 
Galna grannar är på balkongen å gapar som aldrig förr. Men det har blivit riktigt mycke lugnare sen jag traskade upp med bestämda steg en lördagsnatt vid 4 å gjorde klart för dem vilka regler som gäller om man skall bo ovanför mej,, Annars åker de ut !! Å nu startade ravefesten än en gång... gaaah.

Oj, idag är det 2 månader minus 1 dag tills jag fyller 25 !! Blir det en ålderskris tro !?

Nej, nu ska jag plocka ihop mej själv och mina grejer å ladda inför träning. Känner mej dock minsta möjliga motiverad att gå in i en hall å spela innebandy nu. Måtte vi snart ha lite uppehåll innan barmarken börjar !?

Vissa kvällar är mysigare än andra... ;-)

Bra helg


Det har varit en riktigt bra helg faktiskt. Men mina nära å kära.
På fredag var det mys å lugnt,, Igår var det däremot lite hårdare om man säger. Heldag med innebandyfinalerna hemma hos Lillis å Öbba. Kan nog ha varit så att den första alkoholhaltiga drycken rann ner redan vid 13. God grillad mat, fint väder, toppenvänner och årets första kubbmatch. Med så många tävlingsinriktade människor på samma ställe så får man räkna med en eller annan "protest mot domslut". Utgång blev. Nöjes för att chocka lite. Dåligt med folk, men vi hade kul ändå. Jag lyckades bli ovän med taxichauffören också. En riktig otrevlig djävul.

Idag har jag varit till sommarstugan med min älskade familj. Å hur fint väder har vi inte haft idag då !?
Elin är ju helt klockren. Den ungen är verkligen underbar. Det är härligt när man redan vid 1 års ålder kan bjuda så på sig själv. Jag saknar henne redan...

130453-125

Det blir blodgivning också. Alla prover var perfekta,, så jag får hålla mej från tatuering ett tag. Det är bra. Jag ska hitta "den rätta" tatueringen.

Sommarjobb är också, i stort sett, fixat. Det blir posten, 6 veckor elbil på Färjestad som det ser ut.

Veckan blir som vanligt. Träna, plugga å jobba lite. Jo, denna vecka lovade jag mej själv att verkligen ta tag i uppsatsen. Så det BLIR !!

Nu blir det kattmys.
gonatt

vit helg = mjölkdrinkar !?


Okej, nu fick jag visst en tangent i handen ? Skift !! Å den använder man ju aldriiig. Hur lyckades jag !? Men den stora frågan är; hur lyckas jag få fast den igen ?! Det får bli en fredagsuppgift.

Jag har nog hoppat i form lite nu. Träningen idag var riktigt jobbig. Gött gött. Här om dagen kom jag tydligen på en jättebra ideé,, att jag ska ta med mej mina elever ut på lite barmarksträning t möran. Lite distanslöpning å lite intervaller i skogen kanske !? Jodå, jag har planer.

Några bilder från Fias kalas i lördas kanske;

     

Så denna helg skulle bli vit. Men då kom vi på en ganska smart grej; Har man en vit helg så innebär det väl att man bara får dricka mjölkdrinkar !? Så det kan det nog bli några på lördag. (",) Imorn hoppas vi på fredagsmys.

Sova sova sova.


hopp i form


Befinner mej i Munket å är tröttare än på längre. Kliar i ögat å näsan går inte ens att använda. Borde sova,, å ska sova. Juni är trött hon med.
Som sagt, Munket. Far kom till stan å hämtade mej idag. Skulle fixa nån reservdel till Mazdan, men utan framgång. Har du en Mazda 1:21 (årsmodell 88) å vill bli av med lite delar, så hör gärna av dej !!

Spelade tennis med mina elever idag,, så nu har jag tennisarm. Är det tillåtet att vara så klen ?! Nä, men kul var det. Å tennis får det bli mer av tycker jag.
Förkylningen har satt stopp för träningen denna vecka. Endast 2 pass har det blivit. Skandal. Hopp i form Karin.

Imorn bär det av hemåt mot stan igen. Rött 30-årskalas för Fia. Blir nog trevligt minsann. 
Men innan det skall jag hinna träffa farmor å farfar, handla med dom, gosa med Elin å äta massa go mat.

Ah,, gonatt dåra.

!?


Don´t Fight It, If You Like It !?

surkärring !?


Jag är riktigt trött på de som bor ovanför mej,, Nästan läskigt trött. De tror de är ensamma i detta hus. Sugen på att säga till dom att lugna sig en aning,, men jag har blivit varnad för att de lätt kan se mej som en surkärring då !? Men det känns faktiskt som jag inte skulle bry mej det minsta om det. Är man surkärring så är man. Ett klagobrev undertecknat "grannarna" låter som en bra idé som jag nog ska ta fasta på !!

Ny i håret är jag igen också. Nu är det lila vill jag lova !! (",) Tack min älskade Penniz.

Idag har jag tränat 2 ggr !! Oj vad jag är dukitg minsann,, Tycker ni borde veta det. Imorn blir det simning på möran å ibträning på kvällen. Ska bli spännande att se vilka som dyker upp då !?

Gonatt // Den sura grannkärringen

april april din dumma sill


Ah hej. Efter mycke om å men går det tydligen att blogga igen. Som om nån har längtat efter mina inlägg !? hehe
Tyvärr uteblir aprilskämt i denna blogg då jag hade riktigt svårt att komma på nåt bra... Men jag har några på G som jag ska bjuda Lorten på. haha

Idag skulle det pluggas som bara den på förmiddan, för att jag sen ska hjälpa Lorten i hennes nya lägenhet. Men jo jo, klockan ringde i tid, å jag tyckte jag var pigg... Sen vaknade jag 1,5 timmar senare efter att ha drömt mardrömmar om katter som kunde prata !? Ja, tydligt.

Helgen var bra. After Work å sen hockey hemma hos mej på fredan. Föreningsdag hela lördan. Mycke galna ungar vill jag lova. Men det var faktiskt kul,, å Staffan å jag hade många "stjärnor" i vårat lag. haha. På kvällen var det middag på nöjes med dam-, herrlag å styrelse. Förfesten fortsatte hos Håkis å sen var det BMB. Ah, riktigt galet kul kväll faktiskt.

Å nu har Färjestad kastat in handduken för säsongen också... Riktigt tråkigt. Jag gillar ju slutspelet skarpt. Men inte nu längre,, =(

Förra veckan var jag å tog massa blodprover för att ev få bli blodgivare också. Får väl reda på det om några veckor. Men det värsta är att jag är otroligt sugen på att tatuera mej igen... Ja, vi får se hur det går med allt. Idag ska jag för övrigt med Håkis till tatueraren. Hon ska tatuera in ett hjärta på handleden. 

Jag var ju förresten färgmodell förra veckan också. Ja !? Vad säger man !? Det var fint första dagen,, Efter duschen dagen efter var det borta. Pnilla har lovat att lägga i lite ny färg. Hon är bra hon !! =)

Jag längtar efter Elin också,, å de där hemma i Munket. Jag får försöka få tid snart så jag kan åka hem en sväng... 

130453-118

pussåhej