uppdatering från Gbg


En liten uppdatering från Götet kanske kunde sitta på plats nu !? Här kommer iaf en lite en...
Gått i skolan 2 dagar, på Svenska Frisörskolan, å jag trivs redan som fisken i vattnet. Idag gick vi på dockorna å började klippa redan. Härligt. Teori å praktik varvat är lite min grej å det går fin fint. Å jag har redan lärt mej att det inte är bara å klippa inte, utan det är mycke man ska tänka på minsann. Imorn går vi på diagonalt bakåt =) Å brudarna i klassen verkar vara toppenbrudar.

Just nu tittar jag på när Jullan dolar i sitt rum. Jag har fått till mitt rum här ganska bra faktiskt. Känns lite som mej å mitt. Jempa har jag redan hunnit hänga med lite också,, å snart flyttar Lorten hit, å Ägget kommer redan å hälsar på till helgen <3

Jag tror det här blir bra ja.
Jag saknar dock myskvällarna i sängen med mitt älskade kattskrälle...
Nej, förbereda-maten-dags.

tjippåheJj


Jag är redo !!!?


Var till Karlstad å mös till det med mina fina vänner onsdag å torsdag. Kommer sakna er massa. Men till Götet är alla välkomna !! OFTA !! Jag flyttar alltså imorn !! ?? Ja, det gör jag. Till Göteborg. Igår kom jag att tänka på vad fort tiden går. Går den för fort egentligen ? Är jag redo ? Men min hjälpreda sa igår att jag visst är redo. Mer än redo !! Så jag suger in det, å tror å hoppas detta kommer bli huuur bra som helst. Börja skolan på tisdag igen. Både praktik å teori,, jag längtar !!

Nu har jag egentligen inte alls tid att sitta här, men jag var bara tvungen. Har fått en nedrans förkylning som gjorde att jag ist för att packa bara latade mej hela aftan å kvällen igår, men jag kände att jag var tvungen... Idag ska jag packa ner alla mina kläder, i vad vet jag dock inte än !? Sen ska jag ner till Konsum med bricka å kläder. Posta paket. Göra klart 3 brädor å åka ner till Annas papper å prylar med. Hälsa på farmor å farfar. Klippa kattens klor. Betala räkningar så jag har det klart. Fixa taccos till fredagsmys med familjen... Å ja, jag kommer sakna min familj otroligt mycke. För jag har verkligen världens BÄSTA familj. Å Nils får inte glömma moster, å vem ska Juni sova bredvid på nätterna !?

Å lite mer fakta. Var till ortopeden i onsdas som sagt. Om jag bara hade fått träffa han lite tidigare... Han var hur bra som helst, å kände verkligen efter hur mitt knä verkligen hade det ! Skulle egentligen ha träffat han i februari, men då var han sjuk, vilket ist ledde till massa blajj å en onödig titthålsoperation. Men nu så, nu står jag på väntelistan till operation för att få ett nytt korsband. Med största sannolikhet kommer operationen gå av stapeln i oktober. Bara å vänta å se...

Nej, kläder var det ja. Allt ska ner.
Kos dere !!


Hallberg sadlar om å drar till Götet


Nu sitter jag framför datorn på örnvägen. Har tusen saker att göra, å jag ska alldeles snart börja, måste bara få lite mer energi. Vet liksom inte riktigt vart jag ska börja än...!?
Vill ni veta vad jag ska göra ? Jo, jag ska ju dra igång å flytta igen. Ut å rota i kartongerna å se vad jag ska ha med, å packa ner det. Sen ska de övriga kartongerna ner till Hea. Upp till farmor å farfar å plocka ur alla mina grejer där, å sen ska även de ner till Hea. Kan faktiskt va bra att ha alla grejer på ett å samma ställe. Å syrrans vind är ju inte liiiite stor, utan den är stooor !!
Sen ska kläder sorteras å packas ner, höst- å vinterkläder skall hittas å bla bla bla. Detta kan nog ta ett tag skulle jag tro. Jag är inte snabb inte, men jag gör det noga !!

Om 1 vecka börjar jag skolan igen !! Har inte riktigt fattat det än, för sommaren har gått så otroligt fort. Men nu ska Hallberg sadla om minsann, och jag tror å hoppas på att det kommer bli toppen.
Å på lördag går flytten mot GÖTEBORG !!

 
Cityråttan å jag på bröllopsfesten i lördas =) Tack för en toppenfest Lis å Andy !!!

Å en sak till, imorn ska jag äntligen på återbesök till ortopeden. Lite spänd, det är jag nog ändå. Ska bli intressant å höra vad läkaren säger. Å nej, jag har inte kört rehabiliteringen prickfritt... Men nu är frågan; blir det en korsbandsoperation eller inte !? Ska jag få spela nå mer innebandy, eller har Karin gjort sitt !?

Nej, hopp ut i lådorna.
Tjippåhejj


helfestlig bröllopsfest


Wöwöwöh !! Nej, inge wö idag inte, men igår var det minsann det, gånger 100 !! Lis å Andys bröllopsfest var kanon. Ceremonin var fin, lokalen perfekt, maten riktigt god å folk på bra humör !! Dansade så fötterna värker och pratade å sjöng så halsen är hes. Helfestligt dag å kväll igår helt enkelt !!

Det känns bra att vara i Oslo en tur. Kom hit i onsdas, å beger mej till swedala imorn igen. Jag har kost mej masse, träffat mycke fint folk å varit ledig helt enkelt. Promenerat mycke har jag också, och känner nu att jag längtar efter mina joggingskor.

Nej, om man kanske skulle gå upp till Carl Berner å köpa lite thaimat å moffa i sej !? Mm,, det gör vi.
"just idag är jag svag"


Hela min kropp är som ett kokat spaghetti idag. Trött, slö å seg. Kände att jag redan imorse vaknade på fel sida, inte den aggresiva sidan, utan på den svaga å trötta sidan. Varit ledig i 2 dagar, å haft det helt underbart i solen med bra fölk, men jobbdagen idag blev då lidande. Man latar till sig fort alltså... Varit hemma i ca 30 min, å min käre far har grillat så snart blir det mat. Kan behöva en riktigt blodig biff nu kanske !?

Idag är det höst !! Å nu, nu tror jag det är helt slut på sommaren... =( Tajmade iaf in två fina å soliga dagar att vara ledig på, å jag känner mej nöjd med det. 4 arbetsdagar kvar nu, sen 1,5 veckors semester innan jag börjar ett nytt kapitel i mitt liv, i en ny stad. Vill du vara med i det kapitlet också så får du gärna hojta till !! Jag vill att du ska med...

Under helgen finner ni mej på Konsum i Munket, från öppning till stängning, både lördag å söndag. Puh.
Mat här.