i hjärtat av sverige


Befinner mej i hjärtat av Sverige nu - Munket. Det är rogivande här faktiskt, en kort period lite då å då är det trevligt att svänga förbi =) Har det riktigt fint med min riktigt fina familj. Hunnit med ganska mycket också, tur på stan i Kstad, frisörtid, dagishämtning, storhandling åt farmor å farfar med lillråttan, innebandymatch i Karlstad, vattenlek i badhuset, svampplockning... Å kvällen har bestått av att rensa svamp. Mindre kul, men riktigt god trattkantarellsoppa jag kommer bjuda på på Konows gate till veckan då =)
Imorn kväll bär det av hem till Oslo igen. Å där bokade jag bussbiljett...

Nu blir det kos i soffan resten av kvällen.
Tjippåhej


vi har varandra


Yes, I´m a baaad baaaaad blogger... I know. Men jag driter i´t =) Man får glädja sig till de få inlägg som kommer. hehe

Idag är det tydligen kanelbullens dag !? Stämmer det ? Emma å jag bakade iaf bullar förra veckan, så vi är med kan man säga. Titta va fina de blev:Höstferie i Nörjö å det är grått å jävligt ute. Förra veckan var iaf underbart fin, å man får tacka för den sol man får. Blev väckt före 8 idag, å strax efter 8 var det en liten Selma här. Selma är Holt å Pärs lilla doggie. Nu sover vi lite efter lunchpromenaden. Iaf vissa av oss =)Innebandyn är i full gång. Tre matcher å tre vinster. Kan inte bli så mycke bättre. Emma å Jennie sköter sig förträffligt å jag tror vi blir farliga denna säsong. Mohaha.

To mål:
http://www.noblad.no/sport/holmlia-jubler-videre-1.5684742

Livet är en enda röra för många av oss just nu... Men då är det tur att vi har varandra !! Å nu kan det bara bli bättre !!

High five på den <3