Linser är en hel djungel


Spenderade halva kvällen igår åt att försöka hitta linser att beställa från internet. Självklart hittade jag linser. Finns tusen sidor att välja på, men inte EN ENDA sida hade engångslinser för mitt brytningsfel !!!!!!!!!!!! Axelvärdet stämmer tydligen inte... Å det är så få som har brytningsfelet just där jag har det, så tydligen tillverkas inte såna endagslinser ens. Hur ovärt !???!!?? Ringde även min optiker nu, men han sa att jag kan sluta hoppas på det en gång. Tack tack. Känns ganska onödigt att köpa månadslinser när jag använder linser så sällan som jag gör nu. Skulle man ens försöka prova att köpa endagslinser med ett annat axelvärde ? Eller är det bara bortkastade pengar...?

Idag skiner solen, men det blåser storm. Rådjursjävlarna, som jag för övrigt trodde jag var kompis med efter alla potatisskal de fick av mej i vintras, har ätit upp mina jordgubbsplantor. Inte hela plantorna, men halva iaf =( Piss off säger jag till dom.
Juni sitter bakom min rygg å skriker åt mej att hon vill ut. Hon ser ledsen nu... Tattarkatt som garanterat kommer få rinniga ögon om hon går ut i blåsten idag. Hon får stanna inne ett tag till. Jag går ut å målar en cykel röd !!


memento vivere


MEMENTO VIVERElivet är allt för kort, och ofta orättvist.
får du en chans så ta den, du kanske inte får så många fler...vart jag än är, så finns jag alltid här


Lite suddigt nu... Jag är hemma i swedala igen, å jag fattar inte hur fort dagar kan gå !? Efter en toppentur till Oslo känner jag mej faktiskt starkare än på länge. Behöver bara få lite kunnig respons på det påståendet, men jag tror iaf det är så, för det känns så. Trots tårar av vemod och avsked. Men inget är för evigt, varken lycka eller avsked.

Sov med fönstret på vid gavel på konows gate inatt, allt för att höra Oslo så länge staden var min. Å kanske blir den min igen någon gång !? Har iaf lämnat en del av mitt hjärta där. Samtidigt tar jag med mej en del av den där fina känslan, som ändå finns, vart jag än går. Jag håller fast vid den, den värmer.   

Ord gör sig bäst när de kombineras med handlig och känslor. Sägs en sak utan djup i orden kan ordens betydelse försvinna, görs en sak utan inlevelse och mening känner man det lätt och det syns i tomma ögon. Det är en underbar känsla, när man vet att något är på riktigt !!
Jag har världens bästa människor i mitt liv, människor som är närmast mitt hjärta. Jag gör allt för er, dag som natt, för jag älskar er. Å jag vet att ni bryr er om mej, för era ord, handlingar å känslor är på riktigt. 
Man ska lyfta upp varandra, aldrig trycka ner. Jag önskar er alla lycka, å låt mej få vara med och bidra med den lilla del just jag kan bidra med !!

Planerna växer inom mej, och man måste ju våga för att vinna !! Jag tror jag gör det rätta, min magkänsla säger mej det.

För vart jag än är, så finns jag alltid här <3
Världen är liten, kom ihåg det. Tillsammans är vi starkare än allt annat !!


det är alltid vemodigt när något tar slut...


Sitter i soffan på Atlasgården å filosoferar. Detta är sista, eller kanske näst sista, natten jag ska sova på Konows gate 8 - Atlasgården aka Bordellen !! Lite vemodigt ändå... Det känns fortfarande tungt att min Oslotid på något sätt skulle sluta så fel som den ändå gjorde. Men det blir ju som sagt aldrig som man tänkt sig, vilket jag nästan skulle kunna vara talesperson för :-/ Menmen, Oslo har iaf samlat in lite pluspoäng denna trip, så bittra ska vi väl inte vara. Solen har hållt sig framme hela dagen, å jag har t.o.m. tränat på gym idag, snålåkt på buss å trikk 6 ggr sen jag kom hit, utan att bli tagen =) Så vad finns att klaga på idag liksom !? Ibland så stärker jag mej själv, låt det sitta iiiiiiii !!

Mitt rum är nu fyllt med inrullade glas av alla dess slag, vaser, ljuslyktor, skålar, nerpackade sängkläder å en ganska tom säng. Det ligger iaf ett lakan på madrassen. Måste leta upp kuddarna å se om jag finner nåt gammalt lortigt täcke nånstans. Trevligare att sova med kudde å täcke har jag hört !?

Imorn ska jag packa vidare, saknar dock flyttkartonger märkte jag. Den döda gubben har säkert tagit dom... Sen ska jag träffa den bästa norsken !! Å så ska jag göra slut på norska mynt som tömts från spargrisen =)
Å nej syrran, jag glömmer inte att köpa mer blöjor. Libero strl 2 är gryyyyyymt billiga här =)Som tur var förevigade Holta att vi verkligen var å tränade förut. Sen gillar hon fotoapparna på sin nya iPhone ganska rejält också =) Så nu kan ingen klaga på mej å min lathet idag iaf. hehe

Läggdags, sök sängkläder !!


det norskarna är bäst på...


Ja, helt klart har vi lite att lära av norskarna när det gäller att fira nationaldagen. Där har vi inget att säga till om, de äger faktiskt. De är stolta över sitt land, å det med besked just den 17 maj. Tackar vädergudarna för fint väder igår, dock hade jag kunnat stå över stormblåsten som drog in under vårt parkhäng. Vårt grillade kött va fett å segt, men trevligt var det annars. Sen drog vi vidare till uteservering å senare "ravefest". hehe. Eller nä, ravefest var det väl inte, men nog så intressant - "Klubben där allt är lov" kallar vi den =) 

Nu hänger jag hos Holta å Pär å zappar runt på dåliga tv-program. Selma å jag var ute på fin å solig morgonpromenad, dock drog molnen in strax efter att vi kom in igen, så vi hoppas väl inte på drömväder idag direkt...

Nu ska jag måla naglarna med min nya favoritfärg - south beach, från Isadora såklart.
IsaDora Wonder Nail Wide Brush 713 South Beach

Vad som händer resten av dagen ? Det får ödet bestämma nu. Jag är klar !!


Mostergris


I lördags på Lindas 30-årskalas fick jag det fina smeknamnet "Mostergris". Kanske passar det på nåt sätt, har ju trots allt ett gristryne på knät, å när jag kastade just "gris" med alla kalasets barn blev jag på nåt konstigt sätt gris varje gång !? Tack för ett trevligt kalas Linda, med mycket god mat, tårta å dricka.

1 % av gångerna kanske det blir som man tänkte sig, för inte är det så mycke som 2 % va !? Skulle åkte till Oslo idag, men då dök det upp lite grejer tydligen, så jag far imorn ist. 17;de maj måste man vara lite i Oslo liksom...

Trött som ögö på min blogg. Skulle vilja pimpa till den lite. Kanske hade jag dragit en läsare till då, å sen blir jag rik på cupen. Högst trovärdigt eller INTE... Men snälla nån, vill du hjälpa mej pynta min blogg ?? Jag är som en nål i en höstack när det gäller det där.

Nu ska jag plocka i kläder. Kanske har nåt mer att försöka sälja !?
Fix Fix.


no access för fästingar !!


Kände att jag var nära att få ett vredesutbrott lite tidigare ikväll... Det bara brann i mej. Å allt för en fotbollsmatch skull. Hehe. Skulle kolla på NRK.no på Kjelsås - Vålerenga, laddad till tusen trycker jag upp livsändningen å där står det "no access". Tycker internet är så himla onödigt ibland. Varför ska såna där sidor med matcher å program ens finnas till när man inte kan se på det från ett annat land !? Äh, lägg ner skiten. Ovärt. Kjelsås vann iaf, å jag vet en som lär vara i extas iaf =) Gött mos.

Annars har det varit toppenväder de sista dagarna. Jag njuter till fullo å ibland glimmar ljuset i tunneln till. Jag känner på nåt sätt att jag har en plan nu, å jag hoppas jag kan följa den. Försöker du sätta kroksben för mej så sparkar jag tillbaks. Börjar nog bli lite brun på kroppen också...
Men idag sågar jag vader !! Hur svårt kan det va att få lite brunska på dom liksom!?

Å där blev det en paus, närmare bestämt fästigplockarpaus. Inte på katta, inte på en hund, men på pappa däremot. Han va först. Grattis till han. Fast jag hatar de där jävla fula krypen...

Ah, imorn är det äggmys <3
Nu hockey.
hejåhå

Idag blev jag sågad, därför sågar jag !!


Ni vet, som i en mardröm ungefär, när man springer å springer fast inte tar sig någonstans,
å benen bara viker sig... Lite så faktiskt.

Idag sågar jag spotify å deras nya dåliga påhitt. Sågar även dagens räntor på lån.
Så sluta såga mej !!

Nu ärrä Grey´s. Oh, jobbig inledning...


värmer mitt hjärta


Blåååååsig måndag. Tror sommaren vänt oss ryggen lite igen. Men men, jag måste ju erkänna att vi varit alldeles för bortskämda ett tag. Men kanske var vi värda det !? Sol å värme. Det är ju det bästa... Det gick fort när det blev varmt, å det gick lika fort när det blev kallt igen. Å kanske går det lika fort tills det blir varmt igen !? =) Jojo.

Denna bild, å den lilla handen, värmer iaf mitt hjärta alla dagar i veckan <3