Bästa skrattet på länge ;-)

Det är nåt som inte står riktigt rätt till i kroppen min. Kan ibland få för mej att influensan är på väg, eller kanske magsjukan...!? Dock är jag inte direkt orolig för nåt av det. Måndagar är sega dagar, å jag är lite illamående å har haft huvudvärken från hellskotta idag... Men sen har jag typ varit igång från 7 imorse. Skola, å sen hjälpt sötJempa å flytta lite. Som sagt, hon kommer få det toksnyggt i den nya lägenheten. Å än en gång kommer jag osökt in på att tänka på den där lägenheten där ute som bara väntar på att få bli min ;-) En dag !!

Å så måste jag bara tacka finaste Denise för skrattet i skolan idag. Hon drog till med bästa frillan ever, å det var riktigt längesen jag skrattade så innerligt. Underbart å toksnyggt !! Hahaha.

Sover lite räv nu, å väntar på att den riktiga sömnen ska slå in så jag är fit for fight imorn igen !! Så nu säger vi gonatt - gonatt.


Kids kids kids

Jag tycker bestämt att Estelle är en bra prinsessnamn. Håller ni inte med mej ? Visst har Herman Lindqvist å jag en speciell relation från högstadiets historielektioner, men han sågar ju namnet Estelle totalt, och jag tycker han har superfel. Bra Victoria å Daniel. Om det nu var de som valde namnet själv utifrån kungafamiljens historia !?

Jag vet iaf att jag toklängtar efter mina små kryp Elin å Nils nu. Lite orolig för att Nils inte ska känna igen mej nästa gång vi ses... ;-( Jag hoppas att barnens mor ständigt pratar om mej å visar bilder på deras moster !! Elin å Anna kommer iaf snart hit,, å det ska bli såå mysigt <3

Helgen är här, å fredan är snart redan slut. Idag har vi köpt ny säng å soffa till Jempis, å jag bara läääängtar tills jag nån gång får köpa nya grejer å flytta in i min EGEN lägenhet. Får se när den tiden kommer... Ikväll har det varit god mat med trevligt folk här på st sigfridsgatan. LillCharlie har än en gång charmat mig totalt !! Vilken söt kille alltså.

Känner mej typ nästan redan redo att gå å sova. Men jag biter ihop ett litet tag till framför en film jag inte vet namnet på... Imorn blir det stan en sväng på förmiddag för lite ärenden. Å sen hoppas jag att Göteborg slutar att blåsa så å att solen skiner som bara den.

Gonatt folket,, å trevlig helg vettja !!


Ingen som vet, ingen som vet...!?

Vart tog den korta lilla helgen vägen ? Vart tog den korta lilla helgen vägen ? Ingen som vet, ingen som vet...!?

Imorn drar en ny vecka igång, å jag tror minsann jag har bestämt mej för att röja upp lite i mitt liv denna vecka. Nu kör jag all in eller ingenting. Är ni med på det !? Extrajobb, praktikplats å lärlingsplats. Det är det som gäller nu. Å ja, jag är precis som en liten unge - desto mer ni påminner mej om det å "tjatar", desto segare går det för mej. Bara så ni vet så är jag en "vrång" tjej... Inget jag kanske är stolt över, men ibland kan det vara positivt att va lite envis som min söta gamla farmor säger. Men lagomt är bäst säger jag då.

Helgen blev tipptopp. After work, biljard å mojito på fredag, sen tog latmasken över min kropp resten av helgen.

Men nej, nu blir det verkligen sova av om jag ska göra bra ifrån mej denna vecka ;-)
Pussåhej


Med lite bitter ton...

Förra veckan njöt jag när det blev torsdag, idag - not so much !! Eller jo, torsdag innebär ju helg, men den här veckan har varit segare än vanligt så jag är ganska "känslokall" idag.

Idag fick vi iaf mycke intressant information på skolan. Äntligen kan man säga, då vi antagligen kunde ha fått ta del av detta redan i höstas... Med lite halvbitter ton kan jag iaf säga att jag blev lite lättare i kroppen efter infon om delprovet, och speciellt när det gäller kort festfrisyr. Å kanske kan det va så att vi alla redan har lyckats med den frisyren en eller två ggr !? Dock ska jag hugga hårt på mina modeller nu, göra klart för dom vad som gäller och hur viktigt delprovet är för mej !! I mitten av maj är det dags. Inte riktigt än alltså, men tiden går... Fort !!

Nej, nu satsar vi på en bra helg med mycke positiv energi vettja !! Kos dere !!


Alla fjärtars dag

För att få in lite extra humor i denna ytterst INTE speciella dagen drog jag till med bästa rubriken. Gillar den starkt alltså, å ger mej själv en klapp på axeln. Av nån anledning har aldrig alla hjärtans dag varit nåt speciellt för mej. Å så var det inte i år heller. Men nån gång, om jag så får vänta i 50 år, så önskar jag få lite romantik denna dagen jag också. Bara för att de säger att det ska va så. Men självklart skulle jag kunna ta emot lite romantik fler dagar om året. Men man ska inte begära för mycket...

Å just det, är det inte tillåtet att i vissa fall kunna begära lika mycket av nån annan som man begär av sej själv ? Tillåtet är det väl kanske, men det är nästan aldrig någon ide'... Ibland kan jag bli så trött, å önskar bara att jag kunde dra täcket över huvudet, sova en hel dag, å sen vakna upp till en rättvis värld.

Försökte idag iaf göra mej till för de snälla människorna jag bor hos :-) Varmrätt å efterrätt blev. Å det blev riktigt lyckat. Aldrig hört I-L säga "mmm" så många gånger om min mat förut ;-) Måste ha varit dagens höjdpunkt !! Å tack söta Jullan för fina presenten jag fick idag. Du är för gullig du <3

Om det är möjligt så saknar jag min familj ännu mer idag än vad jag gjorde igår. Men nu, nu ska jag sova !!


Era bloggugglor !!

Känns nästan lite ansträngande att blogga när man aldrig får några kommentarer. Men jag ser iaf att ni läser era bloggugglor ;-)

Skulle lägga mej i tid här idag. Å nu kan man säga att det gått över tiden. Men efter en snabb Powerwalk på ca 25 min har jag mestadels slappat ikväll, vilket också nästan kan räknas in till nattsömnen...!? Idag var det förresten singlarnas dag, å imorn är alla pars dag - den evigt fruktade alla hjärtans dag !! Själv firar jag mej själv inatt med lite lite skönhetssömn ;-)

Denna måndag var inget undantag när det gäller trötta måndagar. Alltid är det sig likt. Men redan efter måndan kan man börja räkna ner till helgen. Å det jag längtar allra mest efter nu är mina två små kultingar, å katten såklart <3 Men om knappa 3 veckor kommer iaf, den då nyss fyllda, femåringen å hälsar på mej i Gbg. Hon kan få ta med sin mor om hon vill också ;-) Men att lillNils snart går är över mitt förstånd... Så låt tiden gå fort tills jag får gossa med mina gudbarn igen !!!!

Gonatt !


Vad ska jag baka ?

Fredag å förmiddag. Har inte ens ätit frukost än... Men det är ingen brådska intalar jag mej själv. Vaknade kl 6 imorse å trodde jag hade sovit jättelänge,, det var ju så otroligt ljust ute. Nejnej, saken var den att jag hade somnat med fönsterlampan på... Hehe. Det var ljust inne alltså. Sen somnade jag iaf om, men drömde helt galet mycke konstiga saker, så jag var tröttare när jag vaknade kl 9 än jag var vid kl 6.

Nu är jag iaf enormt sugen på att baka något smarrigt. Men vad ?! Bröd, bakelser, småkakor, stora saftiga kakor !? Vet ej. Brysselkex, semlor, chokladkaka, lingonbröd... Det får nog helt enkelt bli nåt med god smet/deg ;-)

En fin fredag önskar jag er !!


Ge mej gärna vår nu !!

Sitter i bilen på Landvetter å väntar på I-L å Co. Välkommen hem till kylan får man säga. Inge mer shorts å tischa för dom på ett tag. Rättvist ska det va !! =)

En ny skolvecka är över å jag hoppas på en trevlig helg. Vet iaf att jag ska på 2 innebandymatcher å på kalajs till Nattis på lördag. Sen får vi se,, helgerna har ju en tendens till att gå ganska fort också...

Kallt är det iaf än, å jag längtar till våren. Tänk att bara få ha skinnjacka på sig, å converse !! Varmare, ljusare, trevligare... Så våren är mer än välkommen till mitt liv nu tack. Solen har visserligen varit oss ganska trogna hittills denna vecka,, men allt är alldeles för grått än...

Burr,, nu måste det bli lite tomgångskörning här. Sorry naturen... :-(


Platt fall

Ligger halvdäckad i soffan med min kära one piece på. Gött. Känner mej inte helt kry idag alltså... Men äh, det blir bättre.

Hängt i Vallhalla idag å kollat på mina livs första live-landhockeymatcher. Cool, men knepig sport alltså. Jullan spelade ju inget så hon informerade mej om regler m.m. Annars hade jag inte fattat alls varför de gjorde som de gjorde ibland... Sen drog jag en snabbtur i stan. Provade lite fina grejer på HM, men kassakön var för lång så jag köpte inget... Det tackar jag mej själv för nu. Men det hade varit fint med en ny garderob, men inte en tom plånbok.

Ikväll blir det lugna gatan. Slappa är king. Dock kanske jag byter adress... Men melodifestivalen å film å mys å snask låter fint.

Tellans katt Torres är en riktig partykatt alltså !! ;-)


Morgonpigg !?

Nej, jag är då fasen ingen morgonmänniska. Jag ogillar dock att sova fööör länge, men det är ganska otrevligt när klockan skriker på en på morgonen... Nu tror jag väl iaf att jag vaknat till lite, å ska om någon minut gå upp å göra mej redo inför dagen. Å det är torsdag idag !! Gött mooooooos :-)

Har snålat lite med bilderna ett tag tydligen... Dålig stil. Men jag ska bättra mej =)
Nej, upp å hoppa. Nu ringde sista larmet... Ha en fin torsdag alla !!