sug på den ni


Vi har för bråttom i vår hektiska värld för att vi skulle ha tid att stanna och tänka på livets grundläggande frågor, såsom:
Varför kommer pizzan fram snabbare till kunden, än ambulansen till patienten?
Varför finns det parkeringsplats för rörelseförhindrade framför skridskobanan?
Varför beställer folk en dubbel osthamburgare med stor pommes frites och Cola light?
Varför köper vi hotdogs i tiopack och korvbröd i åttapack?
Varför målar kvinnorna sina ögon med öppen mun?
Varför är inte ordet förkortning kortare?
Varför trycker vi på start när vi vill stänga av datorn?
Varför finns det inte kattmat som smakar mus?
Varför står det på hundmatburken "ny bättre smak", vem har testat detta?
Alla känner väl till flygplanens svarta låda, som alltid håller sig oskadd. Varför tillverkar man inte flygplanen av samma material?
Varför trycker du fjärrkontrollens knappar hårdare när batterierna är nästan slut?
Varför tvättar vi handdukarna, händer är väl rena när de torkas?
Varför använde Kamikaze-piloterna hjälm? Hur har man fått skylten "gå inte på gräsmattan" ut till mitten av gräsmattan?
När ett ord är fel i ordboken, hur vet man det?
Har arbetarna på Lipton kafferast?
När jag köper en ny bumerang - hur blir jag av med den gamla?
Varför har byggnader som ska var öppet dygnet runt överhuvudtaget lås?

Sug på den ni !!

mitt lilla kattskrälle

image42

Hur mycket kan man sakna ett kattskrälle ?
Jag måste få snosa snart !!

det är jag värd


Merhaba !! Hallå ja,,
Tillbaka i swe efter en solig vecka i Turkiet med mina favoriter. Det var vi värda !! 
Gött gött. Men nu känns det som vi aldrig varit borta... Typ. Men lite bruna är vi iaf.
Uppdatering och bilder från resan kommer inom kort.

Idag har jag lunchat med familjen Flinta och haft "turk-klapps-utdelning".
Jag lyckades även köpa två koftor på stan,, oops. Men det är jag värd !! Löningen är kommen.

Nu väntar jag på min pojke !!
Brian så länge.

pöss

REEESfeber


Jajjebrajje,, nu är det ca. 10 minuter tills vår resa börjar. Först till Kristinehamn för att senare åka bil hela/halva natten till Göteborg och Landvetter. 07.00 till morgonen---> Flyget avgår till Turkiet !! Najs.

Jobbade för övrigt sista dagen på mitt sommarvikariat idag. 7 veckor avklarade, och I can´t  wait to get the lööööning !! (",) Peronalen på Konsum är iaf toppen. Roligare folk att jobba med finns inte.

Kommer sakna min pojk. Men han säger att en vecka går fort,, Å ja, den kommer nog gå fort. Men jag längtar redan efter att pussas igen. Jojo.

image41


GRATTIS på födelsedagen Pernillis.

Vi ses å hörs. Förhoppningsvis lite brunare och mer utvilade.
Love U friends and family !!

"bruten tåå"


Hoj å hej vilket fint väder vi haft i nån dag nu. Trevligt,, Men jag jobbar å står i jag. Imorn är det dags för sjunde dagen på raken, 7 - 20.18, sen ska jag ta bussen hem till Munket å snosa med mina små gäddor - Juni å Elin.

På lörda morron åker vi,, till TURKIET. Vissa på jobbet tror att det blir drivis när jag kommer dit, men det tror inte jag. (",) Resfebern börjar så smått smyga sig på, men jag förstår det nog inte än... 
TURKY - Here we come
image40

Min stortå är förövrigt blå. Stukad. Jag halkade på jobbet, i fiskspa - haha, å sparkade tån rakt i stengolvet. Det är dålig dämpning där fram i "fusk-foppa-skor" vill jag lova. Fötterna, eller snarare tån, trivs mindre bra i skor för tillfället, så träningen ikväll är nog ett minne blott...

Lyckades gå å kolla i några affärer efter jobbet, och hitta massa fina kläder, bl.a. snyggate skjortan jag sett, utan att köpa mer än bara en liten liten ynka klänning på rean. Jag är lite ledsen att jag inte kommer få skjortan, men samtidigt nöjd att jag orkade stå på mej. Shoppoholic som jag är,, Men Håkis har blivit värre.

Snart kommer Erik å tröstar mej å tån.
Jag är hungrig.

cheez cruncherz - är gôtt


Risk för lite "tycka-synd-om-mej-själv-blogg" idag. Inte bra. Det är inte sååå himla synd om mej, förutom att alla mina kära vänner har viktigare saker för sig än att umgås med mej idag. Hade räknat med myskväll ikväll, då jag för en gångs skull kom hem innan 21, men så blev inte fallet. Eller jo, jag får väl köra myskväll med mej själv. Måla tånnaglarna, fixa lite musik till mp3;n inför resan, kolla om jag ska beställa nåt i taxfree-katalogen och kanske från HM, äta kycklingsallad, Cheez Cruncherz och godis(som inte alls är GÔTT!!), läsa Hänt Extra, ta en lååång dusch... Ja, mer hinns kanske inte med eftersom klockan ringer 05.55 till morronen. Lite sömn behöver jag också känner jag.

Jag har förresten fått en extra jobbvecka i september. Å sen måste jag kolla om jag kan följa med "damerna" på jobbet till Åland framöver. Vore najs,, men innebandyn kommer garanterat krocka med det... Vad krockar inte innebandyn med !? 
Idag på jobbet kom jag, och andra, underfund med att jag INTE kan bli sekreterare... haha. "Hejja,, ring till.... Öh,, Öh.. Vad heter han ?? Fredrik kanske. Inte !? Okej, Anderas då ! Testa å ring till Fredrik eller Anderas. Vilka det nu kan vara !?" haha
Idag var jag nog lite disträäää.

Jag å mina bruds på Gessle förra helgen.
 
image37


Juni smyger.

image38


Elin äter gröööt.

image39


Jag börjar nog med en lååång dusch...

inge glamour här inte


Fasses chokladpuffar till frukost !? Känns riktigt nyttigt faktiskt. Kanske inte riktigt vad jag lovade mej själv när jag bestämde mig för att äta nyttigare å skärpa till mej med det s.k. godiset. Magen växer,, Och inatt drömde jag förresten att jag var med barn å magen växte som bara den.
Idag har jag både en katt och en krokodil i min lägenhet. Känns mysigt. Jag är nöjd. Juni är lite för på med sitt gosande och kurrande, medan den andre bara sover... Men det är gött för han.
Jag har svårt att sova länge när jag är ledig. Däremot vaknade jag 06.57 här om dagen, å jag började då 07.00. Hade glömt att ställa klockan visst, men en kvart senare befann jag mig på Frukt&Grönt.

Idag är det pissväder. Hoppas det blir bättre mot kvällen. Det är ju som sagt Gessle med brudarna idag.
Idag tvättar jag också. En slags tradition på alla mina få lediga dagar.
Det skall förresten bli fint väder på lör å sön !? Hoppas hoppas. Då ska jag sola och bada; träna inför Turkiet. haha.

Jempa hade med sin lite gamla partykort hit här om dagen. Riktigt skoj att kolla på,, Endel mindre lyckade än andra. Men vänta ska ni få kolla in GLAM-KARIN. Jag skall bannemej aldrig mer ha glamourlockar. haha. I onsdas klippte jag mej förresten. Känns bra att äntligen ha hittat MIN frisyr. Tack Pillis.

image36

Nope, nu skall jag bege mej ner till tvättstugan igen. Men jag skulle gärna vilja haft med mej sängkläderna... Väcka ? Inte väcka ?

Ha en najs weekend. pöss