Gött med hälja ;-)

Veckan har känt lång... Iaf på mornarna när klockan ringt. Men nu, när torsdag kväll är här, å man har tagit helgen så känns det som det var söndag igår. Riktigt härligt iaf. Haft kunder hela veckan, så det är som ett "riktigt" jobb nu nästan :-) Fast idag hade vi en intensiv helgdag med färglära. Nytt märke, maria nila, på skolan, så nu gäller det att lära sig nytt. Kul tycker jag.

Helgen är ganska öppen för planer. Finns lite grejer att ägna sig åt iaf, bl.a. 1-års kalas för Charlie på lördag, sen hörde jag ryktas om golvläggning(imorn??) å sen spelar mina innebandyflickor match hemma både lördag å söndag.
Imorn startar iaf min lediga fredag med hårdkörning på gymmet. Knät har varit lite konstigt å "glappt" idag, men det längtar nog bara efter benpressen ;-)

Nu ligger jag raklång i soffan å inväntar "Bästa frisören". Engelsk tävling tydligen. OOOM jag orkar hålla ögonen öppna... Hehe. En massa godis hade varit gott nu,, eller en stor stek ;-) Så går det när man kör pulverdiet. Men jag är duktig iaf.
Tjippåhej


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback